Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikicsepel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hátha te értelmes választ tudsz adni nekem (ha indulatos volnék, bocsi)! Még most is olvasok változásokról, spirituális felemelkedésről, fejlődésről, nagy változásról, meg dimenzióváltásról, mert hogy a kritikus tömeg elvén ennek a folyamatnak gyorsulni kéne. Hol a faszomban…..
Mikicsepel 2013.10.20 14:39:10
Köszönöm válaszod.

Változások tényleg vannak, pl szálazó erdőgazdálkodás, ökofalvak, ugyan nem nálunk, de megújjuló erőforrások, tetyóba már nincs ingyenzacsi(bar asszem csak a pénz miatt)...

Igen épp történik az önálló rendszer építése.
Immáron azt hiszem az összes rendszerből vallásból és spirituális tanítóból kiábrándultam. Vajon egy tanítás igazi üzenete eljuthat hozzánk ha előbb mondjuk tibetiből angolra, aztán angolról magyarra fordítva egy teljesen más értékrendszerű ember átadásában tanuljuk, úgy hogy a keletkezésének történelmi és kultúrális hátteréről nemigazán vannak igazi ismereteink.
Úgy döntöttem megyek a saját igazam után.
Nemrég volt egy olyan vízióm, arról hogy az ember nem a földön él, hanem maga a föld. A földi lét alakította, a bennünk és velünk élő bacik, állatok,növények nélkül életképtelenek vagyunk.
A föld beteg. A betegség mi vagyunk, mint egy rákos sejt aki a saját gazdatestét eszi. Nem akarunk összhangban élni vele, rajta kívülállónak tekintjük magunkat, pedig a gazdatesttel a rák is meghal.
Ezérthát most minden erőmmel azon vagyok, hogy újra megtanuljak normális sejtként működni.És ide úgy vélem nem a tájcsíí meg a spirituális tanok vezetnek el, hanem a faültetés, a fogyasztás csökkentése, tudatos, természettudatos életmód kialakítása, háborítatlan szülés, háborítatlan halál, háborítatlan tanulás.... De sajna nagyon nehéz és folyton akadályokba ütközöm. A végkifejlet mindíg az, hogy vissza kéne költözni a barlangba :)
Node gondoljatok csak bele adott mondjuk egy ökofalu aki mindenben ökoezobio, ott helyszínen. De.
Ha mondjuk csak egy szivattyút használ vagy egy hűtőt, az nem sok ugye? De honnan szedik a szivattyúba való porkohászati úton előállított bronzperselyt, vagy a hűtőbe töltött gázt?
Folyt köv..
Nem kell ahhoz elszállt ezoterikus oldalakat bújó fanatikusnak lennünk, hogy érezzük, ha kicsit körbenézünk magunk körül, hogy bizony nem könnyű időket élünk, a dolgok intenzív átalakulásban vannak, a gazdasági válságnak ki tudja mikor lesz vége, és hogy az elején tartunk-e…..