Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanti710

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik tízes listával véglegessé vált a köztévé eurovíziós előversenyének tekinthető A Dal mezőnye. Miközben a kormánypárt reklámadóval sújtja az RTL Klubot, többek között olyan dumákkal, hogy nem képvisel kulturális értéket és ócska műsorok mennek rajta, ehhez…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
Az USA-ban március 31-én búcsúzik az Így jártam anyátokkal. Ennek örvén szedte össze a Comedy Central a sorozattal kapcsolatos teóriákat, spekulációkat és eszement fejtegetéseket, legalábbis párat ezek közül. A gyűjtésből szemezgetünk: 1. Ted okkal beszél múlt időben…..
Berényi Andrást kiírták, Berényi Claudia önként távozik a sorozatból, legalábbis a Bors mai infói szerint. Ábrahám Edit 16 éven át alakította az üzletasszonyt a tévében, tök érthető, hogy ráunt a szerepre. A színésznő szerint ideje visszavennie a tempóból, és ugyan a…..
kanti710 2014.01.11 00:06:40
@Úri muri: Teljesen igazad van
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet a köztévé csúnya bakijára: a Következő című vetélkedőben egy eleve magyartalan kérdésre helyesnek fogadták el a rossz választ. A Túl jő nő a csajom ugyanis nem 2013-as, hanem 2010-es vígjáték. Tény, hogy elég felejthető film volt, de ez…..
kanti710 2013.12.05 16:19:28
@Warnika: Láttam, tényleg el is fogadták, azért lett le printscreenelve
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Január 11-én kezdődik és 27-ig tart a férfi kézilabda világbajnokság, amelynek eseményei Magyarországon kizárólag a Sport TV-ben lesznek láthatóak. A magyar válogatott szereplése természetesen kiemelt figyelmet kap, de a műsorra kerülő 40 mérkőzés azt mutatja, a Sport1 és a…..
kanti710 2013.01.11 18:25:13
Az NMHH adataira hivatkozva a DTV News írta meg a magyar műholdas szolgáltatók novemberi adatait, eszerint a Digi TV bukott a legnagyobbat, elveszítve majdnem hétezer előfizetőt, de még így is ők vezetik a listát több mint 360 ezren fizettek elő a szolgáltatásaikra. A 236 ezer…..
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
Valahogy Dexternek nincs szerencséje a szőkenőkkel. Rita, a felesége ugye meghalt vagy három évaddal ezelőtt, Lumen, a gyilkos partner otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat, aztán most jött Hannah, és bár lehetett drukkolni annak, hogy Dexerből ember legyen, tudtuk, hogy nem fog menni…..