Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naptunder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Korai Örömzenész Paizs Miklós, azaz Sickratman után a Korai Öröm-énekes Vécsi Tibor is facebookos koldulásra adta a fejét. Vécsi nem is volt fent a Facebookon, csak azért regisztrált, hogy Paizs sikerén felbuzdulva ő is gyűjtsön egy kis pénzt magának és a gyerekének. Ő azt írja, jelenleg 45 forint…..
naptunder 2016.03.07 16:18:39
@Kovacs Nocraft Jozsefne: azt hiszem, valamivel betaláltam Nálad, ezért a komment.
Én szívesen megnézném egyébként a meg nem jelenített listádat!
Kicsit rálátok a zeneiparra, hátszél és/vagy lopás nélkül nehéz kitermelni az adókat is önmagában.
És nem kérek pénzt sem neten, sem máshol. Én feladtam
naptunder 2016.03.07 16:25:34
@naptunder: a zenei pályát a megélhetésért. Mégis igazságtalannak érzem a koldulásra jutott zenészek pocskondiázását- munkatáborba kergetését (holott a szóban forgó zenészeket láttam hétköznapi munkát végezni).
Tehát a profi zenélést feladtam, de nem önmagamat.
Külföldön van kultúrája a művészet támogatásának itt meg a jogdíjon is egyre több a közteher. Üdv a szalmabáboktól.
Ezt a szép karácsonyi történetet találtam nektek (nem.) (Szerintetek ez igaz lehet?) SZENTESTE NEM LESZ ORGIA @ 400 Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam…..
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..