Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melindagrafológia

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. Jelige: Fannika 5 éves kislány    Állatokat rajzolni nem egyszerű.  Figyelmet érdemel, ahogy - Fannika- azok jellemző…..
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok.   Kérlek kattints a szövegre és eljutsz a Szoljon.hu oldalra, ahol elolvashatod a kiválasztott cikket. Új Néplap…..
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. 32 éves Nő Kedves Olvasóm! Írása igen dinamikus , gyors. A betűk kialakítása e miatt elnagyolt. Hosszú felső és alsó zónák…..
   Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. Kedves István! Egyazon szöveg, kétféle írás, vagy mégsem?  A toll egyik esetben sem siklik könnyedén a papíron, az írás…..
ÍGY ÍRTOK TI Erotikus titkok 2016.05.04 21:24:54
   Szexi huncutságok a kézírásban. I. rész  A szerelem az erotika és szexualitás az életünk része, ha akarjuk, ha nem, előbb vagy utóbb megjelennek az életünkben. Mivel igen összetett lelki teljesítmények és felfokozott érzelmi állapotok kísérik, nem nehéz elhinni, hogy lenyomatot hagynak a…..
Mint álláskereső – bizonyára- tisztában vagy azzal, hogy milyen nagy jelentősége van egy jól megírt önéletrajznak, hogy álmaid állását megkapd. Az önéletrajzok tartalmi és stílusbeli megírásához számos segítséget találsz a különböző álláskereső…..
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. „Pityus” jelige Kedves Pityus! Egy teljes személyiségkép elkészítése során kb. kétszáz…..
A gondolataid, a cselekedeteid, vágyaid, álmaid. A tudatos és tudattalan megnyilvánulásaid! A kézírásod egyedi és csak rád jellemző vonalakat tartalmaz. Nincs még egy olyan írás mint a Tied! - Gondolom ezt már biztosan tudod, hisz nyitott füllel jársz-kelsz a világban. Ez egy…..
Mikor elkezdtem foglalkozni grafológiával, nagyon meglepődtem, mennyi tulajdonsággal rendelkezik a kézírás. Természetesen voltak ismereteim a margóról, a nagy és kisbetűről, sőt az is feltűnt, ha valaki „hanyatt” dőlve írt, de, hogy az írás is mozgás és még ritmusa is van,…..
Hétvégén jó idő volt, ezért úgy döntöttem, hogy a szokásos heti takarítás mellett nekiesek az ülőgarnitúrának is: évente kétszer nem árt kitisztítani, mert a bézs színű szövet normál igénybevétel mellett (tehát az esti tévézés közbeni csokizást, nappaliban történő…..
ÍGY ÍRTOK TI Elvis Presley 2013.04.27 06:16:48
Ahogy Fletley az ír step, úgy Elvis Presley a rock and roll királya. Évekkel a halála után is igen népszerű amerikai énekes.  Az aláírás jól olvasható, feltűnő hurkokkal ( falloszjelekkel)tarkított. A P betű az intuitív szellemiségét, az y lustán balra nyúló hurka a csillapíthatatlan élményéhségét…..
ÍGY ÍRTOK TI A gyermekrajzokról 2013.04.27 06:06:25
      A gyermek rajza maga a gyermek. Saját szavaival még nem tudja kifejezni érzéseit és gondolatait, de a rajzai már beszédesek, közvetítik a pillanatnyi hangulatát.  „ A játék egyik alfájának tekinthetjük a rajzolást, amely lényegében a gyerek…..
Jelige: „Rajzolós Gréta” Az óvodásoknak, kisiskolásoknak a család a minden. Érzékfeletti módon képesek felfogni a családban működő erőviszonyokat, a kapcsolatok rendszerét. Épp ezért nagy tapintattal kezelendők a családrajzok, még akkor is, ha tudjuk, hogy mindig egy adott…..
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. Nagyon örültem, hogy végre  királylány rajzot kaptam! Jó ízléssel megkomponált rajzot…..
tt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok.  Kedves Anyuka!     Élénk színek, nagy formák, lendületes vonalak jellemzik a…..
tt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. Jelige: csiga-biga  Kedves Csiga-biga!  Köszönöm a jókívánságait és, hogy figyelemmel…..
Itt a szolnoki Új Néplap Szerkesztőségébe érkező levelekre küldött válaszaimat olvashatjátok, amik úgy nevezett "gyors elemzések", rövid, tömör, lényegkiemelő jellemrajzok. Kedves Anna!    Levelére ránézve rögtön feltűnik a sok energia, amit az írás folyamán…..
ÍGY ÍRTOK TI Bemutatkozom... 2013.04.20 10:09:05
  Filó Melinda vagyok, okleveles grafológus. 12 éve tölti ki napjaimat a grafológia. Tevékenységemet egy újságnál kezdtem és nagy örömömre egy éve újra rám talált egy ilyen lehetőség. Közben előadásokat, workshopokat  és egyéni konzultációkat tartottam a helyi főiskolán. Attól függetlenül, hogy…..
     Az megfelelő énkép kialakítása a sikered kulcsa! A szépséged hosszú távon nem hozza meg a kívánt sikert,  ha nem áll mögötte tartalom.    A másik emberre vagyunk kíváncsiak. Azt nézzük, hogy miért ő halad jobban, és mi miért nem? Irigykedünk, és megmagyarázzuk saját sikertelenségünk okát.…..