Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xlsxls.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
xlsxls. 2019.12.07 17:37:14
A barbecue technika lényege, hogy a sütés lassú tűzön, finoman adagolt füstöléssel hosszú órákon át zajlik. A ’smoking’ kifejezés a BBQ szóhasználatban a barbecue-sütéssel is szinonim. A vadnyugati férfiak eleve ritkábban jutottak húshoz, ha pedig megtörtént, egyszerre…..
xlsxls. 2015.08.28 21:26:52
@Márkaséf: A hússal nem volt nagy gond, a comb, a lapocka, a gerinc nem száradt ki, kellően szaftos maradt. Viszont a hús felülete mivel nincs zsír vagy bőr ami megvédje, kb. 2 mm vastagságban konkrétan ropogósra sült, ami nem igazán kellemes, elég rágós lett ez a réteg. Holnap megint teszek egy próbát, viszont most befedem a nyuszit felülről szalonnával, vagy egyszerűen grillfóliával. Az oldalas rész, a lebernyeg, meg a lábszár viszont valóban eléggé kiszáradt. Lehet hogy jobb lenne nem kiterítve, hanem mondjuk töltve megsütni. Az biztos hogy a nyúl nem tartozik a bbq-ra legalkamasabb húsok közé, de szerintem azért érdemes próbálkozni vele.
A hidegfüstölési szezon kellős közepén járunk. Az elmúlt hetekben a hőmérséklet többnyire +4-10°C között ingadozott, ami ideális körülményeket teremt különféle húsfélék hidegen füstöléséhez.  A hidegfüstölés egy teljesen különálló iskola és szakma, a barbecue-tól függetlenül (egy önálló blogot is…..
Köszönjük az egész éves figyelmet és támogatást. Jövőre, Veletek, ugyanitt! ..
A grillezés és barbecue világának egyik izgalmas perifériája, amikor pizzát, kenyeret vagy süteményeket készítünk el faszéntüzeléses készülékben. A mostani poszt a Nyárspolgár karácsonyi receptje, igazi különlegesség, amit elkészíteni egyáltalán nem bonyolult...
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
  Tudom ez nem kicsomagolós téma, de nem akartam új blogot indítani. Rákattantam a magyar kézműves bicskákra. Még nem volt ilyenem és szeretnék egy igazán jót, amit gyermekem megörökölhet. Gyűjtögettem az infót a netről egy txt-be. Azt osztanám meg itt, hátha másnak is a…..