Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sun of a Beach

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy dolog történt tegnap a magyar reklámszakmában. Hosszú idő óta először tiltott be hatóság egy éppen futó reklámot. Bírságot eddig is szívesen szabtak ki utólag a versenyszabályok megsértése miatt, de nem is emlékszem, mikor volt arra példa, hogy egy épp futó…..
Sun of a Beach 2012.03.28 12:24:29
Szerintem jogos a betiltás.

Sőt! Nálam ezekkel a reklámokkal ásta el magát a Voda. Eddig a T-nél voltak a számaim, de mivel sokat csalódtam bennük, már sok hónapja eldöntöttem, hogy váltani fogok. Még a hűségnyilatkozatokat kell megvárni, és ennyi. Eredetileg a Voda lett volna a befutó, de ezek miatt az arcátlan, aljas reklámok miatt marad a Pannon. (Nekik csak ez a negatív, idegenhangzású név-váltás az egyetlen "bűnük" a szememben, de ez még vállalható. Maximum az ügyintézők idegeire fogok menni, amikor 20 év múlva is Pannonnak hívom).

A Voda reklámjai közül már az elsőkön is felháborodtam. Hogy jönnek ahhoz, hogy nyíltan-és bizonyítékok nélkül-utalnak arra, hogy a konkurencia szolgáltatásai nem működnek. Ha jónak érzik magukat, bizonyítsák a minőségi szolgáltatásnyújtással, ne pedig a másik lejáratásával. Ez kishitűségre és becstelenségre vall.

Azt több cikk is írta, hogy máshol ezt sokkal lazábban veszik. Említik a reklámokban előforduló lejárató-háborúkat. Szerintem ez csak árt. Amíg csak óriásvállalatok csinálják egymás ellen, addig még csak kicsit baj. Viszont ha nagyon elterjed, akkor olyan kisebb cégek is áldozatául eshetnek, akik vagyoni különbség miatt nem tudnak ily módon visszavágni a konkurenciának, és ez egyoldalú megtévesztésre ad lehetőséget. A termék/szolgáltatás valódi értéke döntsön, ne az, hogy mit hazudnak a másik ellen.

Most akkor jön negyedik szolgáltató? Ha igen, akkor őket fogom választani, ha nem akkor a Pannont.