Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Copy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi változatok egy része sajnálatos módon már megvalósult, mire elkészült a poszt.  Azért lehet, hogy még vannak benne hasznos elemek. "Leír-e bármilyen kötelező következményt a vizsgálati jelentés? Ugye, hogy nem? Hát akkor?" "Nem nyilatkozom, még…..
dr. Copy 2012.03.28 02:03:38
@tomtomtom1: El vagy te tévedve cimbora. Nem az itt a baj, hogy Pali bácsi 20 éve mit csinált, hanem az, hogy most mit mondott róla és, hogy a magát erkölcsi csúcsként meghatározó kormány, mit reagált mituán kiderült egyik hűséges káderjükről, hogy bizony megbotlott.

Nos azt reagálják, hogy nem is botlott meg, megpedig arra bizottsági jelentésre hivatkozva, ami szerint egyértelműen megbotlott.

Innentől kezdve te barátom Kálmán Olgázhathsz napestig, a szegénységi bizonyítványt ugyanis kedves vezetőd és csapata saját magáról állította ki, nem kellett ehhez Kálmán Olgának vagy bárkinek a segítsége. Ezer lehetőségük lett volna gerinces lényhez méltón kezelni az ügyet, de inkább meg se próbálták. Szóval rágódhatsz itt azon, hogy ki és miért ásta elő a sztorit, mert a végeredményt a kedves vezetőd formálta olyanná amilyen lett.

Ezen talán nem ártani icipicit elgondolkoznod és néhány következtetést levonnod...