Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helipilot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalin1en este van. 2011.02.06 22:06:00
 hát..este van..komorság és csüggedtség..bágyatagított a nap eseménytelensége..nyúzott vagyok..kimerített a semmittevés, az elkenődöttség.. a blogomban vigasztalódok és így legalább annyira mégse érzem, hogy végképp nem járultam hozzá ahhoz, hogy a mai napnak tartalmat…..
Pártelnök úr! Mi nem vagyunk barátok. Nem járunk hasonló klubokba. Más típusú emberek környezetében érezzük jól magunkat. Én nem tisztelem Önt, Ön pedig nem szeret minket. Nekem felfordul a gyomrom, ha az Ön sleppjére gondolok, Ön pedig valószínűleg hasonlóképpen érez…..
Helipilot 2010.05.13 14:28:57
Helipilot 2010.05.13 16:49:02
@mialenyeg:

Szia! Miben nyilvánul meg az antiszemitizmusuk? Talán bban, hogy felmertek háborodni, hogy az izraeli főmufti nyilvánosan kijelentette: "Magyarország és Lengyelország már a miénk" vagy egy másik fordítás szerint "Magyarországot és Lengyelországot már megvettük." Nem hiszem, hogy Grünwald nénivel vagy Kohn bácsival, akik már itt élnek több generáció óta, velük gondja lenne a Jobbiknak. Talán azzal a cirka 50-60 zsidóval van gondjuk, akik most perelni akarják a MÁV-ot, hogy 44-ben gyorsan közlekedtek a vonatok. Mondjuk ezekkel én sem szimpatizálok.

Üdv!