Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sápadtarcú

86 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyókúra Blog 2012 utóélet - 1 2012.07.01 08:44:00
tömegnövelő étrend mellett a súlyzós edzés is más :) ..
kupi van a háttérben, de próbáljunk ettől elvonatkoztatni :) ..
Elkészült néhány kép, szándékosan szőr eltávolítás előtt, hogy jól lehessen hasonlítani őket. A fényviszonyok kicsit különböznek, de nem használtam semmi mást amivel befolyásolhatnám az eredményeket (olaj, szoli, megvilágítás) Ezért a különbségek ANNNYIRA nagyon nem…..
már a végét érzem, 2 szambacsoki is becsúszott, de már picit szándékosan is, nincs már miért küzdenem, úgy érzem :) ..
..
vasárnapi pihenő nap ..
Viszonylag sok volt a kalória és azon belül is a zsír bevitele ezen a napon, köszönhető ez a mekis kajának (1 sajtburi és 1 cézár sali), valamint a nassolásnak, ami csokival bevont kávészemeket jelent. Ja és dupla tejberizs délután. Fura nap volt, este meccsnézés, stb. Az utolsó…..
(katt a képre középső gombbal a nagyobb méretért) Újabb mérési eredmények, amik megerősítenek abban, hogy a módszer "tökéletes".Az össztömeg veszteség domináns részét még mindig a zsírveszteség adja.Berajzoltam szürke vonalakkal a tendenciákat, szerintem gyönyörű lett a…..
kezdek rákapni a futásra. Lementünk a Balaton partra, és amíg a többiek napoztak, addig én futottam 1 órát a parton (10 km) és utána mentem csak be a vízbe. Imádtam.Ami még érdekes, hogy eddig ha partizni mentünk valahová, vagy csak beszélgetni akkor sokszor zavarban voltam, főleg…..
újabb futás rekordom van, 11 km, 66 perc, kb 10 km/h-s átlag. A táblázat tovább bővült, most már jók a százalékos értékek is (a kcal-%-ot mutatják).Kicsit túlettem ezen a napon, ezért futottam többet, hogy kinullázzam az extra kcal-t.…..
..
..
..
gyilkos edzés, utána mini csalás, amit letudtam egy egy órás sétával, de sajnos szinte akárhogy siettem a fájós lábammal, nem sikerült a pulzusomat az ideális 126 közelébe vinnem... De a sietős séta az sietős séta marad, és persze a napi edzésen felül volt... Aztán bulizás…..
ma megcsúsztam kicsit, 1900 kcal fölé mentem sajnos, de utána lefutottam életemben először a 60 percet, szóval remélem sikerült picit ellensúlyozni. Ha pl elégettem talán 600 kcal-t (nincs kizárva), akkor 1300 körül vagyok, ami még mindig biztosítja a heti 1 kiló fogyást.…..
Már nagyon régen sikerült kondizni rendesen, na mot úgy "szétgyúrtam" magam, hogy majdnem szétszakadt a bőr a felkaromon. Soha nem látott erek dagadnak egyébként soha nem látott helyeken :) szupi :) Sajnos az izom így kalória deficittel nőni nem fog, de legalább karbantartom magam..…..
A fallabda nem sikerült elég intenzívre, mert a 25. percnél lesérült a bal térdem (szokott néha), és onnantól csak bicegtem, meg beszélgettünk főleg. ..
végre voltam bevásárolni, de csak a legfontosabbakat. Namost, végre elhatároztam hogy elkezdek magas intenzitású intervallum kardiózást csinálni, amit Ann1294 már javasolt korábban, de máshol meg azt olvastam, hogy a közben nem használt izmokra rossz hatással van, bla-bla, ja meg…..
a pihenő napon igyekeztem 1300 kcal-t enni, majdnem sikerült, de akkor lakótársam beállított 2 db hatalmas francia sajttal, ami a KEDVENCEM, megőrülök érte, belecsíptem picit, és majdnem összeomlottam, eddigi legdurvább kísértésem volt, de megálltam 32 g-nál valahogy .... :|…..
Nem szeretnék azonosítható lenni ezért a nagyját kitakartam, de talán itt látszik, hogy elindult valami változás.Persze a fényviszonyok is mások, de azért az egészet nem lehet már arra kenni :) Kitartás!…..
Sápadtarcú 2012.05.28 19:40:05
Na ez egy hülye nap lett, a gondosan összekészített fél napi betevőmet otthon hagytam a konyhában, és a másnap reggelem így kolbászos szendviccsel indult. Aztán mekis sajtburgerrel folytatódott. Ráadásul úgy meg vagyok fázva, hogy csillagokat látok a tüsszögéstől, a…..
Borfesztivál, este disco, nagy kajálások, stb. Végülis 5.3 deci bort ittam meg kb, és ettem 2 sült virslit egy szelet kenyeret, egy kis almát, egy negyed sajtos stanglit, ööö nagyjából ennyi.Nem volt olyan nagy csalás, de azért eléggé dehidratált állapotba kerültem reggelre :) :(…..