Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spacehussar

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasók! Tudom, utálja mindenki a postát. Mint én volt dolgozó én is. Nem szeretitek ha biztosítást meg egyéb dolgokat kínálgatnak nektek hát akkor nem vagytok egyedül. Én is utáltam kínálgatni. De ez a kötelező elvárás, és amennyiben nem teszem és észreveszi…..
Spacehussar 2015.06.20 14:45:33
@gályarab: Oszinten szolva normalis lelkuletu embernek nem kell annyi penz,amennyit el se tud kolteni, a hatalmat meg leszarja :D Es meg is erkeztunk. De most komolyan, gondolj bele, ha neadj' isten valaki jobbito szandekkal akar beleszolni a politikaba pl, az nem lesz hajlando korrumpalodni, es nem is jut messze, mert nem lesz eleg kapcsolata meg "szivessegtevoje". Aki meg igen az emelkedik felfele, mert sokmindent megtesz ami nem etikus. Persze ehhez sz.r kornyezet is kell, de annak ott van Magyarorszag.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
Spacehussar 2015.03.04 12:41:03
@gályarab: Egy értelmes hozzászólás végre :D (Nem a megszokott, "ezt elbasztad", így meg úgy kellett volna pampogás, hanem tényleg tanács a posternek.)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
Spacehussar 2015.02.28 22:46:32
@pythonozok: Hát nekem olyan ismerősöm van, aki IT suliból (felsőoktatás!) úgy jött ki hogy alig tudott programozni. Csak utána, magától tanulta meg. Szóval jah, papírok...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy kedves hölgy barátom, nevezzük…..
Spacehussar 2015.01.26 14:07:49
@Advanced Flight: Jó de az se legyen már normális hogy kurválkodni kell egy rendes fizetésért vazz...
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Látom, megy a siránkozás a diploma hiánya és az érettségivel…..
Spacehussar 2015.01.09 02:05:09
@Szumátriai Patkánymajom: Nem vágesz, mire írtad, de igaz. Főleg a kölkös dolog. De most komolyan, ha egy kicsit objektavabban megnézed, WTF már hogy minden jöttment hülyének gyereke van, aztán csoda hogy lelki sérültekkel van tele a világ meg nyomorgókkal...meg nem is az, de tényleg minek? Minek ennyi ember, hát nem nyilvánvaló hogy nem tudjuk őket eltartani? Nem értem, komolyan. Húúú, de várom a megkövezős kommenteket :DDD
Spacehussar 2015.01.09 02:20:25
@Szumátriai Patkánymajom: De komolyan, ha belegondolunk, hány gyerek jönne világra szted ha mondjuk tojást raknánk, és nem lenne annyi becsúszás, hanem tényleg minden egyes monyó tudatos, előre megfontolt vállalás lenne? Hát az én durva tippem szerint harmadennyi. Se. Ez kb mindent el is mond a mai állapotokról. Meg itt egy értelmes blog végre, ahol családanyák mondják ki, leginkább a kommentekben, hogy a sunijuk kivan azzal a sz.rsággal hogy a gyerek meg a család egy rózsaszín bódottádforrása csillámpónipuki, mert egy nagy ló.aszt, hanem akkora teher, hogy megszakadnak bele. Nyilván szeretik a porontyaikat, mert anyák, de ez nem jelenti azt hogy nem kib.szottnagy' teher meg szenvedés nekik. Szóval ja, tényleg elgondolkodik az ember, miért is van mindenkinek gyereke? Meg mennyi? Miért alap az, hogy legyen? Tényleg várom rá az ÉRTELMES válaszokat, és nem ilyen emocionális bullshitet pls.
Spacehussar 2015.01.09 02:22:38
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Üdv!   Ezelőtt 2héttel elmentem melózni egy nyilászárós vállalkozóhoz.…..
Spacehussar 2014.12.14 23:46:29
@Hajszás Láncos: Az tök jó, hogy a tőke meg lesz döntve, és utána? Valamilyen gazdasági/társadalmi rendszernek lennie kell, csak valahogy az emberiségnek eddig egyik sem akart működni. Tudod miért? Mert nem a rendszerekkel van a baj. Hanem az emberekkel. Egyszerűen mindig van egy olyan kör, elég szűkebb is, ami előbb-utóbb a maga javára elkezd kiskapuzni, genyóskodni, magyarul kihasználni akármilyen rendszert, mert foolproof formája nincsen, nem is hiszem hogy lehetséges. Aztán addig megy a rendszer abúzusa, míg be nem dől. És utána mi lesz? Ugyanez. Mert egy csomó ember vmiért önző seggfejnek van nevelve, vagy genetikailag az, nem tudom. De valahogy azt kellene elérni, hogy ne legyen annyi seggarc, és akkor nem lenne semmi baj.
Spacehussar 2014.12.15 11:26:59
@gizmo266: Ne trollkodjál.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt! Segítségét szeretném kérni.2012 márciusban elhelyezkedtem egy…..
Spacehussar 2014.11.20 22:55:01
@monddazigazatmar: Igen, máshol is így van a nyugdíjrendszer, és ott kezdik is összecsinálni magukat, mert látják, hogy nem fog menni! A megoldás a magánnyugfíjpénztár és az állami nyugdíj keveréke lenne.
Spacehussar 2014.11.20 23:02:26
@monddazigazatmar: Ezt magyarázom, hogy ne kezeld már úgy a gyerekeket, hogy kellenek, mert ha nincs elég, akkor miből lesz adó, meg nyugdíj? Basszus ne azért legyen már megszülve egy gyerek, mert kell az adója, hanem mert tényleg akarják és tudnak neki rendes körülményeket is biztosítani.
Olvassál egy kis HVG-t, és meglátod, micsoda okosságokra megy el az adód. Megsúgom, nem az orvosokra pl. Nevetséges összegeket kapnak, a kórházak java az összeomlás szélén áll. Forrás: orvos ismerős
A múltba való mutogatás, az hogy régen rosszabb volt, nem jelenti azt, hogy akkor ma is lehet sz.r. Nem. Attól, hogy ma jobb, mint régen, nem jelenti azt, hogy ma nem rossz. Csak azt, hogy nem rosszabb, mint régen. Amúgy ilyen butácskán biztos nem megy jól az a vállalkozás, mert alapvető dolgokkal problémáid vannak...
Ja és egy olyan ország, ahol gyerekek tízezrei éheznek, nem élhető. Egy olyan ország, ahhonnan menekül a fiatalság, a munkaképes emberek, a tehetsées emberek, az nem élhető. Szerinted miért mondják, hogy London a második legnagyobb magyar város? Oda mindenki jókedvéből ment ki?
Spacehussar 2014.11.21 15:41:36
@monddazigazatmar: Te tényleg tök hülye vagy. Én kérek elnézést.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt!   Én nem a munkahelyemen ért sérelmeimről szeretnék beszámolni…..
Spacehussar 2014.10.18 22:29:59
@metal: Miért kéne neked a netmaskot számolni? Ez hol szokott probléma lenni? (Pl. én Java programozó leszek már nagynehezen, még tanulom, de ezt sose kellett kiszámolnom, szóval nem tudom, miért akkora nagy WTF ha valaki nem tudja, ilyen "Hámilyen IT-s azilyeeen" szinten) Valami netwörkszakembör'/rendszergazda népeknél lehet ez alaptudás, de azt sem értem miért, mert pl. ha én buzizom otthon a hálózatot külön számolgatás nélkül is feltudom osztani, meg ezt nem kell napi szinten csinálni már beállított rendszereknél, szóval magyarázzátok már el, kösz.
Spacehussar 2014.10.18 22:43:14
@monddazigazatmar: Én nem tudom, kinek milyen elgondolásai vannak itt a programozásról, de abszolút nem mindenki, sőt, szerintem a legtöbben nem alkalmasak rá. Nagyon nehéz megtanulni, legalábbis az első programnyelvedet, kitartás és többféle ismeret is kell hozzá. Én most nyüstölöm (egyébként bölcsész vagyok :DDD) mert van hozzá agyam és tudom, hogy csak ebből tudok majd megélni. DE! Ezt mindenkitől elvárni agymenés, a 35 éves Mancika, aki max a Wödröt, elnézést, a Wördöt tudja kezelni, garantálom, hogy sose lesz se programozó, se semmilyen informatikus. Le lehetne már erről a mindenkilegyenProgramozóOrvosMérnök szarságról szokni, mert NEM LEHET MINDENKI ez a pár keresett szakma, értem? Miért kell ezt minden egyes posztnál elmagyarázni? Persze, lehet h az ő hibájuk is, hogy 18 évesen nem mentek ProgramozóMérnökPolitikusnak, de akkor most vagy 35-40 évesen menjenek vagy pusztuljanak éhen? Ez mekkora konstruktív beszólás már, tényleg.
Spacehussar 2014.10.19 00:32:57
@tff: Igen, csak ez nem valami szociálisan érzékeny hozzállás, és ezzel nem marad fenn egy civilizált társadalom.
Tisztelt Mt!   ! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így,…..
Spacehussar 2014.08.12 11:57:09
@monddazigazatmar: Azt szoktam látni, hogy bármilyen cikket elolvasok itt, alatta mindig nyomjátok Andrássyékkal, de kb ugyanazokat a köröket futjátok, ha jól olvastam. Le kellene már ezt rendezni egy kiadós iszapbírkozással vagy valamivel ;D
Spacehussar 2014.08.12 12:18:00
@Andrassy Gabor: Hát én már bele sem akarok gondolni, mennyi minden kellene, hogy helyrerázzuk az országot. Ilyen szinten sajnos nem is értek hozzá, mármint a gazdasági oldalhoz, inkább a szociálishoz, plusz követem a napi politikát, ilyesmi. Ehhez komoly szakértői gárda kellene, ami még elhivatott is, de ilyet jó ideig nem fognak még a hatalom közelébe engedni, talán ha már államcsőd van, akkor. Sajnálom, mert én szerettem Magyarországon lakni, még néha hazajárok. De miután a választásokon elbukott a kis pártunk, beláttam, hogy nem tehetek többet, mert kintről ezt nem lehet csinálni, otthon kéne lennem, de akkor megélni nem tudnék miből. Ezt nem siránkozásnak írom, jól elvagyok én külhonban is, csak az otthon érdekes helyzetet illusztráltam. Ha érdekel, a 4K!-sok vagyunk (face-en is fennvagyunk), a többiek most az LMP-vel indulnak majd a fővárosi választásokon, nagyon jófej emberek, ha gondolod, menj el az egyik pártsörözésre, szívesen látnának.
Spacehussar 2014.08.12 15:25:50
@Mr. Megnézzük: Ez sajnos nagyon igaz, jó komi.
Az Egyesült Államokban is egyre több vitát szül a közterületen élő hajléktalan emberek helyzete. Nemrég egy hawaii képviselő kalapáccsal próbálta elűzni a bevásárló kocsijukat tologató hajléktalanokat. Az akciója közfelháborodást váltott ki, így elismerte, hogy más…..
Spacehussar 2014.06.22 21:09:21
  Tisztelt Mt blog!   47 éves voltam, amikor megszűnt alólam az előző munkahelyem. Felsőfokú kereskedelmi végzettségem van, abban reménykedtem, hogy hamar találhatok munkát a szakmámban. Lassan 2 év telt el, de sajnos hiába próbáltam meg szinte mindent, az időszakos…..
Spacehussar 2014.06.20 18:58:54
@Faszerkezet: LMP-re, 4K!-ra lehetett volna pl. :P
Tisztelt Címzett!   Kérdésemre szeretnék válasz kapni, köszönöm! Mi a teendő akkor, ha a lejelentett 118000ft-os minimálbér után 360ft-os nettó órabérben számolják ki a fizetést??? Ugye ez egy 20 munkanapos hónapban 59600ft, viszont a minimálbér nettója 77240ft.Igen sok…..
Spacehussar 2014.06.11 18:34:51
@monddazigazatmar: Sztem neked az a "bajod", hogy te valószínűleg nem olyan főnök vagy, aki a dolgozóin éli ki magát vagy éppen akkor sem fizeti meg őket emberhez méltó módon, ha tudná, ezért nem feltételezed, mennyi ilyen van. Plusz ugye mivel régóta vállalkozol, nincs feletted más. Meg azt is észrevettem, hogy azonosulsz emiatt a vállalkozói körrel, pedig nagyon nem kellene, mert te inkább kivételnek számítasz, mint szabálynak. Ne értsd félre, valóban nem könnyű egy munkaadónak: értelmes munkaerőt találni, mindent kifizetni, mindenre figyelni, szervezni, agyalni tudom jól, hogy nagyon stresszes és kemény munka! Viszont ez nem jelenti azt, h nem ugyanilyen nehéz jó munkaadót találni. Én is, a környezetemben élők is bizony eleget tudnának mesélni a visszaélésekről, lelki terroról is akár. És nem kell hozzá naplopónak lenni vagy nem jól dolgozni egyáltalán, csak tudják, hogy megtehetik veled. Persze addig, amíg le nem lépsz onnan, csak ugye azt meg sokan nem tehetik meg, ha enni akarnak adni a gyereknek...Hadd hozzak fel neked egy példát. Nagyon jó ismerősöm, főkönyvelő, a cég egyik pillére volt, nélküle nagyon sok dolgot nem tudtak elintézni, otthon is telefonálgattak neki, hogy ezzel meg ezzel mi legyen. De mivel igen sok sár rárakódott már a vezetőségre, egyenként elkezdték kibaszkodni az irodai dolgozóikat, akik tudtak erről-arról. Először nem volt feltűnő, de egyre fogytak az emberek, még egy olyan hölgyet is elküldtek, akiről akkor derült ki, hogy agydaganata volt. A végén tudta, rá is sor fog kerülni, de elvárták volna tőle, hogy betanítson minden új embert nekik, ami nem kis meló. A sok mosakodást, ellenőrzésekkor haza nem menést, túlórázást így hálálták meg nekik. Plusz még olyan ügyek voltak, h minden jóérzésű emberben felmenne a pumpa, ha hallaná, pl. ilyet mond neki a főnök: "Katinka, hallottam jött a Feri, h neki be kéne írni a túlórákat. Addig be ne írja, míg megint nem jön panaszkodni!" Hát erre ő már csak azt tudta mondani, hogy "Azt akkor maga írja be, főnök." És nem egy, nem kettő ilyen dolog volt, hanem sok, sorolgathatnám itt egész este. És nem egy, nem kettő ilyen főnök van, hanem bizony nagyon-nagyon sok, és attól, hogy te nem találkozol vele, illetve te nem vagy ilyen, nem jelenti azt, hogy más sem az. Hidd el, hogy itt sajnos a legtöbb ember nem a kisujjából szopja a munkahelyi rémtörténeteket, ilyen jó fantáziája senkinek sincs :D Meg értem én, hogy kereslet-kínálat meg piacgazdaság stb, de EMBEREKET dolgoztatnak, könyörgöm, egy olyan ember nem lesz soha jó munkaerő, aki nem alhat eleget, nem ehet rendesen és nem tud pihenni, emelett még tartósan stresszes is, ez egy lehetetlen küldetés. Őszintén mondom, az Isten áldjon meg, ha te normális vállalkozó vagy! (Nem kell megijedni, agnosztikus vagyok, ez csak szófordulat :P)
Spacehussar 2014.06.11 19:53:01
@Szumátriai Patkánymajom: Meg ha megnézed, Patkánymajomnak sem az az elsődeleges baja, mennyit kap, hanem hogy hogyan bánnak velük: képükbe hazudnak, lopnak, csalnak, aztán meg teszik az erkölcscsőszt, ezeket a kenyéradójának se tudja elnézni az ember. És ha nem tudja otthagyni a melót mit csinál? Hát egyvalami biztos nem lesz, jó dolgozó, de azt meg alulfizetett, sz.rba se nézett, sokszor túldolgoztatott munkásoktól hogy lehet elvárni? Ez kicsit olyan, mintha én azt mondanám: "Itt egy szottyadt répa meg egy fél kiló cukor, de nekem ebből délre olyan torta legyen, hogy tíz ujjamat megnyalom utána!" Hát majd meg lehet nézni az eredményt...
Spacehussar 2014.06.11 19:53:39
@Spacehussar: Bocsi, ez monddaznak ment
Tisztelt Mt!   Nemrég olvastam az oldalukon, hogy egy középkorú hölgy milyen reménytelem helyzetbe került, miután elveszítette az állásást. Természetesen teljes mértékben megértem a levélírót, egész biztos nem könnyű továbblépni és elhelyezkedni, de nekem úgy tűnt a…..
Áder János 2014. április 6-ára, vasárnapra kiírta az országgyűlési választásokat. Senki nem lepődött meg, ugyanis a fideszes politikusok már rég megmondták, hogy aznap lesz. Ennyit a köztársasági elnök függetlenségéről. Mi is április 6-ára készültünk, aszerint…..
 Üdvözletem!  A történetem valószínű teljesen hétköznapi, de szeretném tudni milyen jogaim lehetnek. Szerelmi viszonyba keveredtem az egyik kolléganőm férjével, aki szintén ugyanazon a munkahelyen dolgozott. Mint ahogyan az lenni szokott, kiderült a dolog. Ebben én is…..
Spacehussar 2013.10.23 14:55:46
@Silkent: Én nem éppen egy hazudós gyáva férget választanék a példaképemnek, dehát kinek mi...
Spacehussar 2013.10.23 18:29:00
@Silkent: Hát azért, mert nem hiszem, h mindegyik kolléganőhöz úgy ment volna oda h "Dugom a Marit meg a Julit az irodáról, mellesleg van otthon egy nejem, aki valsz mit sem tud arról, mit művelek itt, akarol kuffantani? :D" Szóval ilyen esetben ámítani kell mindegyiket külön külön, otthon meg úgy hazudni, mintha könyvből olvasnánk! Az más dolog, h persze a nők se voltak éppen zsenik, ha meg tudták h neje van, akkor meg is érdemli mindegyik, h csak liknak nézte őket. Lényeg a lényeg, egyenes nem volt, az biztos.
Az meg alap h a nők se jobbak egyáltalán, de attól sztem a faszi még sz.ralak. :P
Spacehussar 2013.10.23 18:30:56
@Silkent: Ez a 30mp-es dolog ez mi ez? Csak én vagyok olyan szerencsés, h ilyen csajokat nem ismerek?
Üdvözletem!  Kiss Attila vagyok és olvasgattam a blogot ahol átvert emberek írtak és kértek segítséget.  Ezennel én is beállnék az átvertek soraiba sajnos!!!!  Ugyan is Hirdetés alapján,egy hónapja kimentem 4-barátommal német országba dolgozni 6-eurós…..
Spacehussar 2013.10.23 01:20:20
@rug82: Mindenki legyen villamosmérnök meg orvos, meg gyógyszerész? Ez megváltaná a világot, mi? :D Nagy ötlet! Látod ezért kell valamilyen humán szakra IS elmenni, hogy gondolkodni tudjál, meg ismerd meg a világ dolgait, és ne kommenteljél ilyeneket! Kevesen tudják, de ahhoz, h igazán értelmes ember legyél, reál és hummán területi tudás is kell, nem is egy szakterületről lehetőleg, önmagában a reál is lehet nagyon kevés. Sok veled hasonló emberrel volt már dolgom. Igen okosok voltak, mégis hülyék, mint a s.ggem, vagy csak embertelenek. Kicsit le kéne venni arcból!
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Spacehussar 2012.11.08 14:58:33
@picur3ka: Az vagyok, minden amit mondasz. Az ilyen trollokra fecsérlem az időmet, ahelyett, hogy olvasnék valami értelmeset... Ajánlom neked is.
Spacehussar 2012.11.10 20:50:45
@Bee-zony: Hát nem is tudom, mit mondjak, én ennyire sötétnek jönnék le a komentjeim alapján? :'D Mármint h olvasmánylistára meg anektodáktra szoruljak...szerintem találkozhatsz itt pár kommentelővel, akiknek ez jobban elkélne :I
Spacehussar 2012.11.11 16:33:21
@Bee-zony: Hát lehet hogy én vagyok agyonművelt, és csak nekem esik rosszul, ha feltételezik rólam h az általad felsorolt könyveket nem olvastam (mondjuk Lázártól a Fehér tigrist valóban nem, csak a Négyszögletű kerek erdőt). Egyébként mivel épp vizsgaidőszakra készülök, történelemet olvasok (jelenleg Történelem Segédtudományai) és szerintem kevés téma van, amiből többet lehetne tanulni a világról és az emberekről, mint maga a történelem. Középiskolákban sajnos annyira minimumot képesek megtanítani, általában pont a legérdekesebb kérdésekre nem marad idő, ráadásul sokminden téves, 15-20 éve megcáfolt teóriákat akarnak visszahallani érettségin...
Nálam "kötelezők" a Mester és Margarita, a Feltámadás, Száll a kakukk fészkére, Oroszlánkölykök, 22-es csapdája, Ábel és olyan filozófusok írásai mint Szókratész vagy Descartes vagy Jung *-*.
Hmm. nem hinném hogy sok sérelem ér, talán éppen az ellenkezője igaz szerintem mindig is elég védett környezetben (család, sulik, nagyon jó barátok) éltem és hiperérzékeny vagyok a negatív dolgokra+nagyon elszomorít, hogy milyen rosszindulatú ill. buta is sok ember. Emlékszem, mikor középsulis voltam, úgy godoltam h nagyon buta emberek nincsenek is, csak mondják egymásra ha nagyon mérgesek, de sajnos nem így van. Ehhez kapcs.:
cantrip.org/stupidity.html
Érdekes helyzet állt elő az időközi helyhatósági választás után Tiszavasváriban a múlt héten. A helyi választási választási bizottság a szavazás másnapján, október 29-én megsemmisítette az 1. és 8. választókerületi eredményeket a szavazás napján felmerülő…..
Spacehussar 2012.11.06 16:21:39
@Anti Anyag: Majd rájössz, mikor nem hagyják a melegeket(lányokat sem!) kézen fogva járni az utcán.
Spacehussar 2012.11.06 17:47:43
@barli: Ártatlanság véLelme, nem védik az ártatlanságot, hanem alapvetően úgy véli, h ártatlan
Spacehussar 2012.11.06 18:24:48
@tölgyes: Ez kicsit sarkított lesz, de: az angoloknak királynőjük is van, de lehet h Magyarországra mégse kell :P
Míg az "Isten, haza, család" szentháromságból a Fidesz "intézi" a hazát, vívja a szabadságharcot, addig a nem érhető KDNP kisebb kormánypártként viszi a másik kettőt projektet, igazán dicséretesRétvári Bence például 33 évesen már a KIM államtitkára, aki az "Új alkotmány…..
Spacehussar 2012.10.21 23:32:14
@Loyola: @Ádámka Auditore: a liberalizmus és a kapitalizmus nem ugyanaz. Attól, hogy valaki liberlisan/szabadelvűen gondolkodik, még nem lesz egy kapitalista s.ggfej, többnyire éppen az ellenkezője. Valamint az itteni kommentelők szinte biztos, h nem nagy hasznot felmarkoló cégvezetők, hanem közelebb állnak a "rabszolgamunkásokhoz". Tessék lehiggadni kommentelés előtt, mert butaság lesz belőle.
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
Spacehussar 2012.09.16 20:35:08
@más vélemény: Most gondold végig amit mondtál: lehet, hogy nem ezt akartad kifejezni vele, de nekem így hangzik: a nőknek valóban elsősorban gyermeket kellene nevelniük, ha azzal megvannak, utána csinálhatnak mást , karrier meg úgysem kell nekik, ha Apu viszi haza a zsemlére valót. Ne haragudj, de te hogy éreznéd magad, ha Neked mindig azt handabandáznák, hogy legyen x gyereked és azokról gondoskodj otthon, nem kell neked munka, ahol alkothatsz, nem kell neked megbecsülés, magasabb beosztás, önmegvalósítás, elhivatottság. Van olyan nő, aki nem is akar gyereket. És akkor mi van? Érdekes, hogy férfit ugyanezért még nem láttam lehordva, pedig különbség semmi nincs, csak az előítéletesség, h nő=gyereknevelés. Tessék, férfiként is otthon lehet ám maradni 3 gyerekkel, mosni-főzni-takarítani, de valóban nem minden nő erről álmodik, és ezt el kellene fogadni.
Spacehussar 2012.09.16 20:46:03
@más vélemény: Gondolom te nem sok nőt ismerhetsz közelről. Egyébként az miért nem merül fel sehol a kommentjeidben, hogy esetleg a férfi és a nő KÖZÖSEN neveli a KÖZÖS gyerekét? És igen, lehet egy "egészséges" nőnek annál nagyobb boldogság, mint hogy felnevel egy gyereket. A nő is ember, mint te, nagyon sok célja lehet az életben.
Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc. 168 óra a Kossuth téren, csak folyadékon. A Kossuth tér visszatér, csak most fordított felállásban. "Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." - mondta 2006 nyarán. Így igaz ...Szegény…..
Spacehussar 2012.09.10 23:25:30
@M_Runcájsz: Nem lesz esélye, nem lesz esélye...inkább segíteni kellene őket, tenni valamit, nem csak siránkozni meg távolmaradni, az a legkönyebb. Ébresztő, ha Magyarország hagyja, ha még ti is, gondolkodó emberek hagyjátok, hogy a Fidesz maradjon hatalmon, végetek, akár vehetitek is a jegyet kifelé, mint annyian mások. Váltsa be az Új Baloldal a hozzá fűzött reményeket, még van idejük, hogy felkészüljenek!
Spacehussar 2012.09.10 23:30:41
@Zsoca87: 25 évesen is fel lehet ám állni a gurulós székből :P
Spacehussar 2012.09.10 23:49:28
Biztos sokan összefutottatok már vele, de ezt a képet érdemes többször is megnézni. A Kreatív Online cikke itt elolvasható. A magam részéről csak a Közgépről szólnék pár szót ennek a beszédes képnek, és a Top2 Simicska-Nyerges páros kapcsán. Nem azt, hogy ismét egy…..