Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esztrella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 24x15 - Reunion 2012.05.18 12:30:00
Az egyik kedvenc Survivor-pillanatom, amikor Jeff elindul az utolsó tribalről a szavazatokkal, bele a dzsungelbe, és aztán MEDZSIK, hirtelen ott van a new yorki stúdióban, bámulatos, hol tart ma már a tudomány. Rövid poszt lesz, meg galéria a végén, mert nem történt sok dolog, viszont…..
A nálunk Csillag születik néven ismert Britain's Got Talent idén megint belenyúlt a tutiba, úgy látszik, a brit vidék kiapadhatatlan forrása a felfedezetlen, de operaénekesi adottságokkal bíró tehetségeknek. Kezdődött mindez Paul Potts walesi telefonárussal, aki 2007-ben megnyerte a…..
Esztrella 2012.03.27 15:25:52
@Deuce Bigalow: ha valóban a saját nővérébe szerelmes, akkor a csajnak maradnia kell, ez biztos nézettséget hoz... :D
Esztrella 2012.03.27 16:14:45
@dads gonna kill me: igazad van, egy másik cikket olvastam, amit nem találtam ma (abból nem derült ki nekem, hogy ez nem az a Charlotte, akivel fellépett), aztán ma nem találtam azt a cikket és belinkeltem ezt, valóban olvasás nélkül... hát, akkor mégis nyugodtan lehet szerelmes a lányba, nem lesz botrány :) sorry a figyelmetlen kommentelésért!
Esztrella 2012.03.28 11:01:24
@orco: ha nem tudsz magyarul, akkor te se... szerintem elég érthetően leírtam, hogy valóban nem olvastam el a belinkelt cikket, csak egy másikat, amiből nem derült ki, hogy két Charlotte-ról van szó.
Még elnézést is kértem a figyelmetlenségért, de úgy látszik, ezt kár volt az angol sorry szó használatával tennem, mert nem értetted meg. ;-)