Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsani85

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsani A 30. napon tartok a programban. Mit is mondhatnék? Nagyon jól érzem magam, ma reggel 55,5 kg-t mutatott a mérleg. Az már mindennek a csimborasszója, hogy pont 5 éve jöttünk össze a leendő férjemmel (hú de furcsa ezt így leírni J), és utoljára akkoriban nyomtam ennyit. Ha…..
Anyám egész pontosan 6 éve cseszi szét az agyamat az esküvő gondolatával. Na persze nem azért mert mindenképpen egy nőt akar mellettem látni, ugyanis anyám az a típus, aki művészi tudatossággal irtja ki mellőlem azokat a nőket, akikkel 3 percnél több időt vagyok együtt és ne…..
Zsani85 2012.03.27 13:12:02
Most először és egyúttal utoljára is erről:

Mindenkinek alkotmányos alapjoga 2 db fénykép után véleményt alkotni rólam, és azt gondolni hogy egy üresfejű, dagadt liba vagyok, aki a postban leírtak szerint tekint az esküvőjére. Én vállaltam ezt, tudtam, kapok majd hideget-meleget is.

De azért szeretném leszögezni, hogy a legnagyobb problémám nem a meghívó betűtípusa és nem forgolódok álmatlanul azért, hogy italic vagy bold legyen...
Ellenben vallom - mert olyan családban szocializálódtam - hogy az ember életét igenis meghatározzák bizonyos alkalmak, ünnepek események; legyen az szülinap, az első évnyitó, ballagás, diplomaosztó, vagy akár az esküvő. Akinek nem kell nagy esküvő, ne tartson, ennyi. Hálistennek mi nagyon sok igazi baráttal és egy nagy, összetartó családdal ünnepelhetjük meg idén májusban azt a napot, ami KETTŐNKRŐL szól. Mi pedig tartjuk magunkat olyan igényesnek - ezen a téren is - hogy igenis hangsúlyt fektetünk a vendéglátásra, a szervezésre, és magunkkal szemben is vannak elvárásaink. Nekem például az, hogy lefogyjak min. 7 kilót. Igen, szeretném, ha az a nap nagyon jól sikerülne, még akkor is, ha tudom (és nem is állítottam ilyet, ha visszaolvastok), hogy nem ez lesz életünk legszebb napja. Az valószínűleg az lesz, amikor egy napsugaras vasánap délelőtt a balatoni nyaraló teraszán mind a 3 gyerekemnek megkenem a vajas-májkrémes kenyeret és a kezemet a férjem kezébe kulcsolom. Ez vagyok ÉN, nekem ez jön be. Másnak meg az, hogy egy nicknév mögé bújva fikáz másokat. Hát Istenem, nem vagyunk egyformák...

Egyébként, köszönet minden biztató szóért!

Puszi: Zsani