Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KrisztAnya

23 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...örömet okozok valakinek ezzel a bejegyzéssel! Naponta van 1 látogatója a blognak, pedig már pár hete megdöglött az egész. Amilyen nagy elánnal belekezdtem a blogolásba, annyira hírtelen maradt abbba az egész. Nem úgy a súlycsökkenésem! 74 kiló vagyok. Meg bazi…..
Na, élünk ám! Norbi itthon, a mérleg pedig a barátja, mert 126-ot mutatott reggel! ...nálam "kissé" felborultak a dolgok, de írhatnám azt is, h össze-vissza eszek! Kalóriát tekintve 1200-1500, viszont csupa-csupa szénhidrát. Szerintem kiéheztettem magam. Hülyén hangzik, de…..
  "Posztolnád ezt a blogon, légy szíves: Teljesen jól kezdődik a hónap. Le kellett mennem vidékre, ráadásul éjszakás műszakban dolgozom. De nem ezért jó a május, hanem azért, mert nagyon sokat futottam az első három napon. Eddig összesen 33,6 km-t futottam. Az…..
Ezt bírtam összehozni!Ezzel  a csillaggal a fejemen kicsit Tutti Frutti magazinos vagyok! :)A második képen nem tevepata van! Az a fenekem. Vagy a  combom? ..
balf@sz vagyok az ilyen képszerkesztéses okoskodáshoz, ezt le lehet vágni a "kiszivecskézett" esküvői fotó láttán is..Így viszonylag normális képek csak akkor lesznek, ha Norbi újra a fészekben lesz.De feltöltök két képet, melyeken látszik, h azért elindult…..
LifeTILT Slim3 Bogi 30.nap - 6.1kg 2012.04.30 04:29:00
                                                               Bogi Matisz nagypapa sem tudta szebben megfogalmazni mindazt amit így az elmúlt 30 nap elteltével érzek, röviden és tömören: E örö e bódottá (ez öröm ez boldogság). :-)      5,7 kg…..
Norbi és Kriszta együtt fogy RR 2012.04.29 12:39:00
 Norbi elutazott pénteken. Úgy néz ki, kb. 2 hétig lesz távol. Ilyenkor terepen dolgozik, ráadásul éjszakás szegény. Mondjuk ő ezt egyáltalán nem bánja.A. és én kettesben.Most itt van Anyu, pár napra megszökött Borsodból! :) Ma olyan "minden lehetséges"…..
Felnyitottam az ágyneműtartót, elkezdtem felpróbálgatni a régi ruhákat.Jó rám minden, amit felvettem!!!!!:)Örömömben ugráltam, tapsoltam, a 11 hónapos kisfiam pedig velem nevetett. :)77 kiló vagyok.Egy hónap alatt sikerült 5 kilót lefaragnom, gyakorlatilag nulla mozgással.…..
Élek ám, nem betegedtem bele abba a kis kekszbe.. :)   Norbi elkezdett írni a blogba, nagyon örülök neki!   Egyre sukárabb a csávó! :) Komolyan! Hétvégén egy olyan hosszú ujjú póló volt rajta, amit eddig soha nem viselt. Évekkel ezelőtt vettük, olyan felkiáltással, h…..
Sz. Krisztina (29) budapesti lakos a mai napon képtelen volt diétáját betartani!6, azaz hat darab csokis kekszet és 1, azaz darab kinder buenót fogyasztott el."Azokban a pillanatokban jól estek ezek az édességek, viszont most ég a gyomrom. Lelkiismeretfurdalás csak…..
    Megveszek egy darab csokis csigáért! Nem enném meg az egészet, csak 3 harapás kellene és megszünne a sóvárgásom. Ezen az ügyön még gondolkodom...ahelyett, h elfelejteném.   Bazira szarul vagyok! Az egyetlen örömöm ma (18 perce vagyok ébren, még alszik a csepp…..
***Norbert megszerezte a 100. kilóméterét!*** Büszke vagyok Rád, nagyon!     A "köldök körül" okosságot azért mérem, mert az tuti fix hely!  ...ééééés most lehet hülyének nézni! :)     ..
A változás lényegében SEMMI..!   A testem nem változott, viszont a fényképek igen. Képtelen voltam összehozni, basszus! Utólag láttam csak, mikor már áttöltöttem a gépre, h az első fotózkodásnál állt a telefonom, a másodiknál feküdt. Norbi azt mondta, h nagyon gáz az,…..
..mérlegelnem naponta.Ma 0,5kg plussz volt rajtam, tegnapi súlyomhoz képest.Egyébként is rossz passzban voltam, ez rátett egy lapáttal.Vettem 70%-os csokeszt és megettem 3 kockát.Ezt 2 hetente 1x belefér. Ez és ennyi. Ment a nap, rátaláltam a csokira.Mit gondoltam?"Egy kocka…..
Nah, azért ide mentem, és mondjuk nem az ortopédiára, mert vidéken vagyunk, szülőknél.Pesti a lakcímkártya..Ma reggel nem bírtam ránehezedni a bal lábamra! -be is paráztam, h mi lesz ebből...Kocsiba le, kórházba be.Nem akartak megnézni, mivel nem ért baleset.Hülyén éreztem…..
Tegnapelőtt lesérültem, vagy mi... Futottam. De milyet! Lefutottam 2,5 km-t, séta nélkül! Gondoltam pihi, séta 1-2 perc. Aztán újra nekiiramodtam...volna. A bal térdem mögött, belül valami fájt. Már a futás alatt is éreztem azt a területet, de nem foglalkoztatott…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
KrisztAnya 2012.04.10 22:56:00
@kilgorT: Szívemből szóltál!!!
...remek futáson vagyunk túl!Egyszerűen sikerült elhinnie az agyamnak, amit a testem már pedzegetett neki: bírom tovább is!Ez volt a negyedik futás.1. Próba2. Utálom3. Eső4. Csoda! Futottunk ám esőben! N a tv előtt fekükélt, kb. 3 percbe telt, míg rávettem, h jöjjön…..
Ma végre megjött a fehérje! Isteni finom! Tejszínes süti ízű és valóban laktat!   Futottam ma is. Eredmény: vízhólyag a talpamon. Már tegnap éreztem, h készülődik valami. Tavaly 2 hónapon keresztül használtam ezt a futócipőt edzőtermi edzésekhez, akkor nem volt ilyen…..
    Rájöttem, h miért történhetett! Megújúlt a blog.hu! A storymat éjfél előtt kezdtem írni, éjfél után fejeztem be...gondolom ők pedig akkor álltak át.   Az írtam az elején, h 15 nap múlva mérlegelünk csak, de nem bírjuk ki! Minden reggel rápattanok a…..
justforspite Apa, kezdődik..... 2012.03.19 11:45:00
Reggel fél9kor dobott ki az ágy, egész pontosan Zalán a jól bevált Anya, kinyomom a szemed, kelj már fel - lel ébresztett. Így egyelőre a reggelin vagyok túl: 3db Puff búza , 1db 0%-os joghurt Mivel ma estig 3 beadandót kell elküldenem a suliba, így részletes, hosszabb bejegyzéssel…..
 Ez volt ám a bejegyzés címe, ami nem volt elmentve, így szépen elszállt.Pedig olyan részletesen leírtam az első futást... Go szundi!Holnap leírom újra.....
Éééés:Kereken 80kg vagyok! :)Az előbb felnéztem a lifetilt blogra. Egy videó..."Új generáció 3". Lássuk!A csajok blogjai , akik lifetilteznek. Pörögnek a képek, 2-3 ismerős oldal , épp tegnap kezdtem olvasni őket. Aztán egyszercsak meglátom az én, illetve a mi…..
Lecseréltem a blog sablonját, nincs már gördeszkás srác.Remek volt a mai nap!Jól kajáltunk, víz adag is lement.N olvasgatja a Lifetilt blogot, nagyon rákattant a fogyás témára!Inspiráló, motíváló ahogyan a srác ír!Kb. 2 hete találtam rá a blogra, rögtön ki is tűztem egy…..