Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Era1111

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Miss Eszti menyasszonya vagyok, teljes tudatában első tagmondatom abszurditásának. Belső indíttatásból és részben az ő biztatására szeretném elmesélni a történetünket a saját szemszögemből. Hogy szót kapjanak itt azok a belső, elnyomott női félelmek is, amiket sokszor még magamnak is…..
Az ujjlenyomat-olvasó gondolata már régóta foglalkoztatja a különböző kütyü gyártókat. A Touch-ID megjelenéséig azonban inkább csak próbálkozások voltak a technológia bevezetésére, elég hiányosak voltak a rendszerek, használatuk nehéz, beállításuk időigényes volt, és…..
Szalai Miklós könyve, amely azt a vitát foglalja össze, amit a mai angolszász analitikus filozófusok Isten létéről folytatnak, két alapvető ateista érvet jár körül (Szalai Miklós: Létezik-e Isten? Ateista érvek a mai angolszász filozófiában. L’Harmattan, Bp., 2005). Az egyik a…..
Era1111 2013.06.25 09:46:02
@szemet: Mert Téged mi tart vissza a rossztól? Ha nem a büntetés?
Era1111 2013.06.25 10:12:18
@ceatos: Az ateisták meg akarnak győzni, menteni attól, hogy higgy valamiben ami szerintük nincs. Ők segíteni akarnak Neked! :$ Ha majd az összes ember nem hisz majd Istenben az nagyon jó lesz, mert akkor az emberek nem fognak majd félni a Mindenható haragjától, idézem: "pl.: „Aki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében” (3. 18). Vagy: „Azért mondám néktek, hogy a ti bűneitekben haltok meg: mert ha nem hiszitek, hogy én vagyok, meghaltok a ti bűneitekben” (8. 24). Nos, ez komoly fenyegetés." Ha nincs félelem akkor mindenki majd azt fogja csinál amit TÉNYLEG akar, nem fognak morális dolgok, tanítások az utadban állni! A legrosszabb az lesz ha valami olyasmit csinálsz ami nem tetszik a másiknak és bebörtönöznek, megvernek, megölnek. Hopsz a keresztényekkel is ezt tették. Ezen még gondolkodnom kell. :/
Reckl Amál blogja Ő ilyen 2012.05.14 14:24:00
Ti hisztek Szabó Győzőnek? Én alig.Tegnap Hajdú Péternél - akiről nem először állapítom meg, ha nem a saját maga által kreált vacakban tapicskol, nem is rossz kérdező - Szabó Győző drogfüggőségéről mesélt. Szerencsére a színész már bő évtizede túl van a…..
Bár a lenti videóról való állítást, hogy ezt a gyöngyöspatai polgármester gyereke rajzolta, és mondja, semmi se bizonyítja, de maga a videó elkészülte is szörnyű. Egy kisgyerek arról rajzol, hogy kell kiirtani a cigányokat.   Tudjuk, hogy borzasztóan nagy problémák…..
A Vice magazin összegyűjtött tíz olyan pózt, amelyeket használva garantáltan rosszfejek leszünk bármelyik partifotón. És ha már party, akkor ajánljuk a The Room magazin április 27-i lapbemutató buliját a Merlinben. Itt az első öt, lássuk sorjában! 1. BurokbanA titkozatosság és…..
Most hétfőn a reggel dolgozni, iskolába járó honfitársaink jó része alighanem morcos hangulatban ébredt. Az ok egyszerű: óraállítás volt. Ráadásul az a kellemetlen fajta, amikor elvesztünk egy órát a vasárnapunkból.  Minden évben március és október utolsó…..