Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ongi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Ongi 2007.11.02 01:33:42
Üdv mindenkinek.

Mint előttem gondolom oly sokan, én sem olvastam el minden hozzászólást. Csak úgy kb. az első 15-20-at. De ezt valahogy én sem tudom szó nélkül hagyni.
Először a szcientológiával ma, az egyik amerikai rajzfilmsorozatban találkoztam. A rajzfilmben papírpól kivágott figurák vannak, a főszereplői 8-9 éves kisfiúk, akik nagyon mocskos szájúak, és a profánságuk ellenére, szerintem, viccesek.
Ebben kiparodizálták a szcientológia egyházat. Benne volt a Mission Impossible-ös csávó, meg a Grease-ből az a belőtt hajú fazon is. Megnéztem az epizódot, és azt mondtam: na NE! Ez tuti valami kamu. Kizárt dolog, hogy emberek ebben a marhaságban higgyenek!
Aztán keresni kezdtem a neten ennek az "egyháznak" a tanításait, és hátterét. Sajnos arra a megállapításra kellett jutnom, hogy egyes emberek valóban ennyire hülyék. Olyanok, akik komoly üzletembernek számítanak, vagy akikre az országaink vezetését bízzuk.
Teljesen röviden a véleményem: EZ EGY F*SZSÁG!
Komolyan, utoljára 12 évesen haluztam ilyeneket... Xenu, meg galaktikus holokauszt... jézusom, hát ennél még a Pokémon is értelmesebb. És felnőtt komoly emberek ebben hisznek... A Mission Impossible-ös fazon építeni kezdett a minap egy bunkert, mert Xenu visszatérésétől tart. Ha nem tudnám, hogy egy sci-fi író alkotta ezt az egész baromságot, akkor is felmerülne bennem a kérdés: nem egy hülye író bedrogozott, szétszívott, hóttrészeg lázálma ez az egész?
Hát röviden ennyi. Remélem, hogy minél többen jutnak arra a következtetésre ( természetesen, miután befizették a kissebb vagyont, és elolvashatták ezt az agyrémet), hogy elfecséreltek értékes éveket az életükből, amit ennél sokkal értelmesebb dolgokra is tudtak volna fordítani. Hajtogathattak volna pl. papírrepülőket.

Na bb all. Remélem egyszer engem is megállítanak az utcán ilyen beszervezős fazonok, végre kipróbálhatnám a vadiúj nunchaku-mat.