Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Mária1 2012.08.18 16:07:48
@istenharagja: Egy nagy büdös szar vagy !!! Az is maradsz. Te másztál fel egy igazi celeb hátán a pina szörösködéssel : )) Most meg vakarnád a szart le magadrol. Te kis csíra maradsz mindig. Ekkora eltorzult paraszt arcot, még a celeb-ek közt sem látni, mint te. Talán Fekete Pákot. Egy szar rágó kis senki vagy, ezt mindenki tudja. Gyerekeket csapsz be, hányás vagy.
Kb. fél évvel ezelőtt elkapott a harci láz, hogy namost én akkor irodalmi pályázatokra fogok írogatni.Elmondom, honnan jött az ötlet.Ténferegtem egy elég nagy újságosnál és összevásároltam mindenfélét, ami érdekelt. Természettudományosos ojságot, filozofikusosat,…..
sablonosgondolatok A Semmi 2012.03.27 20:30:00
Van egy elméletem (illetve, nagyon sok van, de most csak kiragadnék egyet), miszerint semmit csinálni a világon a legnehezebb.Elmondom miért.Van egy óriási titkod. Elmondod a legjobb barátnődnek. Megkéred, hogy NE mondja el senkinek, azaz SEMMIT sem kell csinálnia konkrétan, csak…..
Mária1 2012.03.27 23:20:05
@Vitzus: @Neton: Egyik jobb mint a másik : )))Márai Sándor a Füves könyv ében írja . Adj időt a változásoknak. Egy óra, egy nap múlva már lehet, hogy mindent másképpen látsz. Azt írja, adj időt a dolgoknak, és magadnak.Nem pontosan idéztem. De én is csak az ő könyve után tanultam meg, hogy nem az a megoldás, ha nem csinálunk semmit.Mert a dolgok körülöttünk, nélkülünk is változhatnak.Márai füves könyvét, mindenkinek a kezébe adnám tankönyvnek.