Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retroplakát

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor elkövette azt a végzetes hibát, hogy kuponos wellness hétvégét nászajándékozott barátainak, amit 3 hónapos érvényességi ideje alatt a szálloda kavarása miatt nem tudtak felhasználni. Lehet, hogy egy élménnyel lettek szegényebbek, de természetesen a pénzt sem kapták…..
Igen, anno még ezt is lehetett: egy köztéri plakáton bemutatni, ahogy egy igen csak lezüllött és vélhetően alkoholfüggő cigány kisebbségi honfitársunk éppen meglopja a jómódban mulatozó fehér bőrű újgazdagokat, melyre csak a kutya figyel fel, és jó házőrzőhöz hűen, jól…..
retroplakát 2013.05.07 20:22:30
@baowah: sajnos nem tudom, én csak birtoklom a plakátot
retroplakát 2013.05.07 20:21:39
@efes: maximálisan egyetértek!
 DopeMan&KicsiDope politológiai elemzése a DAL c. verseny döntőjéről és az azt követő celeb hisztériáról...     ..
retroplakát 2013.03.05 17:01:26
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
retroplakát 2013.03.05 16:57:30
Szegény Update Norbi felsikoltana, ha napjainkban próbálna népnevelni a Vacsorára fantázianevű plakát, mely nemes egyszerűséggel azért született, hogy "étkezzünk egészségesen". Még a nagy öregek emlékeznek arra, hogy tantermekben, várókban, nyilvános helyeken ilyen és ehhez…..
Drágáim, hihetetlen, de ez a Csemege plakát akár napjainkban is megállná a helyét, hiszen a "Nyaralás ABC-i" azóta mit sem változtak. Ha stílusos akarok maradni, mondhatnám, hogy a Scorpions sem húzta el a nótájukat (egy kis segítség: Wind of Change). Természetesen a plakát egy…..
Retroplakát Cascót akarok kötni! 2012.05.29 17:47:39
Bizonyára minden 30-on túli retinájába és dobhártyájába égett az a bizonyos vicces reklám, amikor a felelőtlen autós későn eszmél rá, hogy biza' casco biztosítást szeretne kötni.(ha nem, itt megnézheted)Nos, a Casco jó is nekünk, kell is nekünk, mondhatjuk, így nincs is…..
Sajnos minden vörös szőnyeges eseményen vannak, akik piszkosul mellélőnek. Nézzük ezúttal kik tettek ki magukért - negatív irányban! Mary-Kate Olsen Mintha a saját nagyanyját küldte volna oda maga helyett. Nem tudom mi történhetett sminkelés közben, de valami nagyon elromlott. A…..
Ha eddig a szánk szélét nyalogattuk a Traubisoda plakátja miatt, az Olympos egyenesen az elemeinkbe vág! Igen, jól látjuk, legális "vizes pólós" versenyeket idéző fotók boríthatták el a városok falait, hirdető oszlopait a '80-as években, így kínozva a meggyötört…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
retroplakát 2012.04.23 18:40:50
@sóskatáska: retroplakat@gmail.com címen lehet érdeklődni
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag én nem iszom sört, baromira sajnálom, hogy ez a csodás kivitelezésű és - mondhatjuk - a leghazafiasabb sör már nem kapható.Hiába tört a magaslatokba, a Szent István porter sör már a feledés homályába süllyedt, felváltotta a háború után a jó…..
Ej, de pajkos kis plakát! Öröm nézni ezt a vidám életképet, mely a boldog békebeli(?) időket idézi: vidám sörözgetés a ligetben, kulturális csevej a polgártársakkal, miközben a csinos és bögyös pincérnő a müncheni sörfesztiválon felszolgáló bajor lánykákat…..
Retroplakát Unicum a hungarikum 2012.03.30 21:34:00
Bevallom, utálom ezt a plakátot. Félek tőle. Ijesztő, no. Félelmeim kora gyerekkoromban gyökereznek, amikor a garázsunk amúgy is szürreálisan kaotikus és misztikusan félhomályos, óriáskupis zugaiból kellett egy-egy játékot előszedni, célszerszámot megkeresni, akkor ez a csúnya…..
Kezdjük mindjárt az egyik kedvencemmel! A nagy múlttal rendelkező Kőbányai Sörgyárak igen erős PR tevékenységet folytathatott anno a '60-as években, legalább is a plakátok erről beszélnek. Az itt látott plakát is nemes egyszerűséggel: Igyál sört! felirattal buzdít az alkohol…..
Retroplakát Retro plakátok 2012.03.26 22:29:00
Anno, a '70-80-as években szeretett Keresztanyám a Mahir megbecsült dolgozója volt, így minket, szerény rokonokat olykor-olykor ellátott a ma már a szocializmus gyöngyszemeinek számító, akkor még roppant divatos plakátokkal, poszterekkel, hogy mi se maradjunk le az akkori kötelező…..