Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergo10

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma 95 éves gróf Edelsheim Gyulai Ilona. Emlékirata 2001-ben jelent meg, váratlanul nagy sikert aratott, és újraindította a magyar vesztesek és bűnösök, túlélők és ártatlanok örök történelmi vitáját. Itt élete nagy pillanatában:  díszmagyaros…..
Gergo10 2013.08.18 13:01:24
@Bicepsz Elek77: gratulalok, Kb semmit sem sikerult eltalalni de azert szep probalkozas. Nem muszlim, es az apja pedig Amerikaban a Fordnal dolgozott, valamint vegigkiserte eletet a mernoklet es a politika kozotti vivodas mivel igenis tehetseges mernok volt. Nezz utana, tobb forras is megerositi.
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Gergo10 2013.04.16 13:26:36
@Jani haverja: mit ertesz a rabszolganeveles alatt?
Gergo10 2013.04.16 15:33:36
@Jani haverja: hat ebben nagyon nem ertunk egyet, remelem legalabb olyan helyre jaratod a gyerejkedet külföldön ami tetszik neked. Meg nincsenek iskolaskoru gyerekeim, de szeretnem magyar iskolaba jaratni oket. A magyar kozepiskolakat europai szinten is erosnak tartom ha van megfelelo nyelvtudas es nemzetkozi tapasztalat melle.
Bekövetkezett az, amire már novemberben számítani lehetett: az LMP egyre inkább elváló két irányzata a jövőben külön folytatja. A forgatókönyvhöz sem kell túl nagy fantázia: a pártban maradók minden bizonnyal önállóan vágnak majd neki a 2014-es választásnak, míg a…..
Serbia Insajd Különös lopás 2013.01.07 08:00:00
A szlovén-magyar-horvát hármashatárnál fekvő Csáktornyához (Čakovec) közeli Muraközi kis faluban, bizonyos Dezsérlakán (Držimurecben) nem mindennapi bűncselekményt követett el két roma fiatalember (egy kiskorú és egy nagykorú). Múlt szerdáról csütörtökre virradóra…..
Több félmegoldást láthattunk már az iOS és a Flash-tartalmak kibékítésére, ezekkel kapcsolatban annyit mindenképpen megállapíthatunk, hogy amíg az Apple nem törődik az igénnyel, igazán elegáns megoldás soha nem születik.Egy újszerű úton állt neki a probléma megoldásának…..
Úgy tűnik, a Livorno múlt héten tényleg megfúrta a szoros befutóba vetett minden reményünket, így nem sikerül az izgalmakat a következő fordulóig kihúzni, mikor is ugyebár Derby della Madonnina lesz. Azt ugyanis nem gondolnánk, hogy a mégoly pompás formában tevékenykedő…..
Gergo10 2008.04.26 16:47:38