Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonyodalom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap az Index felvázolta, hogy nem sikerült teljesen zökkenőmentesen bekebeleznie a Btelnek az EnterNet ügyfeleit. András tertközelből élvezhette végig a műsort: Előzmény: elégedett EnterNetes ügyfél voltam bő tíz éven át. Iszonyat korrektek: előre szóltak, ha…..
bonyodalom 2012.03.26 16:13:43
Én is átkerültem a Btelhez az Enternettől.A kutya nem értesített egyik cégtől sem.ADSL + Telefon /nem mobil./
A decemberi internetszámlát a Btel küldte,de a telefonforgalmi számlát az Enternettől kaptam mivel felhívtam őket és közölték,hogy azt továbbra is nekik kell fizetnem..A telefonszámlát befizettem még december 16.-án csekken -postán.Majd jött a Btel januári számlája és az a telefonforgalom is számlázva volt amit már decemberben kifizettem az Enternetnek kérdeztem a Btelt,hogy mi ez? mire ők közölték,kérjem vissza az Enternettől,de nekik ezt ki kell fizetnem az internettel együtt.Azóta levelezésben vagyok az Enternettel,mivel visszaakarom kapni a túlfizetésemet.December 16-és március26 közötti idő alatt sem postázták vissza a pénzemet,és csak azt igérik,hogy nagyon sok előfizető van akinek vissza kell utalni a túlfizetést,várjak a soromra,mert nem tudják megmondani mikor kapom vissza a túlfizetésemet..Csak érdekelne,hogy erről nem egyeztek meg a Btellel?Kik beszélik meg ezeket az átállásokat,és ki az az ügyfél aki maradhat az Enternetnél,mert jó sokan vannak,és ki dönti el,hogy ki megy a Btel-hez?Mert az előfizető az biztos nem tud róla.De könyörgöm,nem belőlünk élnek ezek a cégek?????Az ügyintézés számlázási problémánál 30 nap! Vajon kamat jár-e a késedelmes visszautalás után?,és egyébként is ki az a T.HATÓSÁG aki ezt a mocskos dolgokat eltűri.Ja azóta minden hónapban a Btelnek telefonálok,hogy mikor kapom meg a havi számlát,mert még majd rámverik a késedelmes fizetést ha számlahiánya miatt nem fizetek.Kértem,hogy beszedési megbízással fizessek,mert erre nekem már nincsen türelmem erre az állandó b..kodásra velük,de közölték,ha beszedési megbízással fizetem ,azt lehet,de egyszeri 2000.-Ft-ot felszámítanak.MIRE????Minden számlát azon fizetek,de még egyik szolgáltató sem csinálta ezt.Mi történik a Btel-nel és kik ezek????.Nálam az Enternet sem különb amióta jogtalanul náluk van a pénzem és nem utalják vissza.
ELLENŐRZÉST !!!!!!!ezekre a cégekre !!!!!!Nincs egy jó Ügyvéd aki próbapert akasztana minkét cég nyakába???????Lennénk egy csomóan hozzá ügyfelek.!!!!!