Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kihajolni Veszélyes

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..
Kihajolni Veszélyes 2012.06.03 21:43:51
@Balt:

Értem én, hogy magadra vetted, annak ellenére hogy nem neked írtam, de olyanokról, mint te.

Figy, te pont azok között a senkiháziak között szerepelsz, akik itt élik mindennapjaikat. Ahányszor az ócska nick-edet látom annyi forintom lenne, abból már szigetet vehettem volna..

Éppen ezért ne beszélj félre, ez a te/ti intim szférátok. Nem én vettem magamra, hogy a női avataros pajtásomnak beszólnak, nem igaz?!
  Szomorú eseménnyel végződött az idei magyar nyolcezres expedíció, az emlékére készült videóval a Mandiner is megemlékezett Horváth Tiborról. A kommenteket olvasgatva határoztam el, hogy írok erről az összetett történetről pár sort – a poszt azért csak…..
Kihajolni Veszélyes 2012.05.16 19:20:21
@hoplita: Jujjj, de gyengusz vagy fater! Azért erre nem számítottam.

Szerintem hagyjuk is, mert ebben így nem sok a kihívás. Egy egyszerű, ostoba pali vagy, aki saját magát szopatja a nagyképű hozzászólásaival, majd amikor rákefél, alacsony minőségi szintű személyeskedéssel próbálja elvenni a dolog élét.

Legalább basztál volna oda rendesen, vagy valami, de ez így elég toy! Hjja, manapság már a hozzád hasonló arcok is puhapöcsök lettek. Nincs mese, megérett a világ a pusztulásra.
Kihajolni Veszélyes 2012.05.16 19:35:01
@hoplita: ..mondtam, hogy hagyjuk. Kevés vagy. Minek reagálsz?! Akarsz valamit?!

Menj inkább okoskodj másik blogokban, ahogy szoktad. Itt már leírtad magad. Miért nem arról írsz milyen kínos teli pofával kioktatni valakit miközben te magad óriási faszságokat hordasz össze?
Kihajolni Veszélyes 2012.05.16 21:29:01
@hoplita: Te fasszívó hippander, hát csak anyázni tudsz?! Ez még valami ált. iskolai reflex, vagy mifasz?

Mekkora egy gyáva féreg vagy, hogy folyton anyámat citálod elő, mikor velem van gondod. :D A nőkkel kajak vagy, meh?

Csak lejáratod itt magad.
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
Kihajolni Veszélyes 2012.05.06 21:46:06
@Jegesmaci81: Te egyszerűen csak rosszindulatú szittya magyar vagy, mint a többség. Bizonyítottad! A szart meg ne próbáld rám kenni magadról, nem én tehetek róla, hogy mindened olyan.

Majd ha mindenben ilyen kis karakán fasza csávók lesztek, mint ahogy itt előadod és nem tűritek, hogy ilyen körülmények uralkodjanak az országban, hogy ilyen vezetőitek legyenek és nem csak egy blogon vagy maga a megtestesült becsület, akkor utána beszélhetünk róla, hogy érdemes-e lojálisnak lenni.

"Mi az, hogy oldja meg ahogy tudja??" - Tudod, ahogy a nagyok, akik valamire vitték ebben a koszfészekben, pl. a vezetőid. Remélem őket is ilyen felháborodottan kéred számon minden nap!
Kihajolni Veszélyes 2012.05.06 22:10:54
@Jegesmaci81: Bullshit.

"Azokkal akik becsületesek, mégis szopóágra kerülnek azokkal szemben akik a trükközgetéseket keresik."

Ezt fejtsd már ki bővebben! Miért szopsz te becsületes, akinek rajta a rendszám a 125-ös robiján, azok miatt a "csalók" miatt, akik 125-ös motorral járnak rendszám nélkül??! Erre roppant kíváncsi vagyok!

"Nekem nem vezetőim de látom neked példaképeid!" - Gyermeteg módon bagatellizálsz, de válaszaid nincsenek.

Ez nem politikai fórum!!! Próbáld meg mellőzni." - Lehet hogy nem az, de ha kedved szerint vagy demagóg, akkor ez nem is fórum.

Jól van, dugd vissza a fejed a homokba és szidd a sok CSALÓT, te rosszindulatú szittya magyar, ugyan ez nem politika, de akkor ugyan ki változtathat majd ezen, a kedved szerint? Csak nem egy politikus?
Kihajolni Veszélyes 2012.05.06 22:49:57
@Gixef: ..légszűrőház mérete és a kormány végén a súly amikből egyértelműen megállapítható, hogy a piros az 180