Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlBundy33

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
AlBundy33 2012.11.19 14:10:08
@Dietcoke000: miután összejött az ott kinézett csajjal - de az külföldre ment dolgozni - véget ért..

@TomPlatz: "Kivétel nélkül lila akác köz feleségek, és jersey shoretól maguk alá csináló csajok. Ezeknek már az is szakmai, ha az Aldiban kézen fogva sétáltatod őket 0% zsírtartalmú termékeket keresve. És ezt még tetézi az is, hogy a Fókuszos riport után az internetet beköttető nyugdíjasok is szeretlekelték az oldalt, és a törzsfőnököt meg piedesztálra emelték."

Ez non plus ultra volt..:D
LifeTILT Kudarcok 2012.10.18 20:44:41
Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami…..
AlBundy33 2012.10.19 13:14:04
@ColT: Munkahelyutálat miért van? Mert még 25-30 évesen sem akarunk felnőni és elfogadni, hogy valaki irányít/vezet minket. Lázadunk, mint a 12 évesek. Nem ismerünk alázatot és nem tudjuk mit jelent szolgálni és felelősnek lenni..
"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen…..
LifeTILT A Tilt Angyalai 2012.09.07 01:11:50
  A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal…..
AlBundy33 2012.09.07 12:25:20
@BKitti: Segítek: semmilyen. Kizárólag saját szegénységi bizonyítványodat mutatja.
Igazából többé-kevésbé egy véleményen vagyunk Bencével a nőkről, de hogy a nők ezt a véleményt saját magukról bármikor hajlandóak aláírni sőt még tisztelni is érte a hangoztatóját azért az már elég sokat elárul..
AlBundy33 2012.09.07 16:00:31
@BKitti: talán, ebben az esetben jogtalanul fikáztalak le...:)
AlBundy33 2012.09.10 10:22:18
@Keli29: höhö, a közös piálást diéta után esetleg megejthetjük..:)
Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít…..
LifeTILT A Doppingbáró 2012.08.27 00:06:52
Hihetetlen profizmus és technikai stáb van a LifeTilt mögött. Most például azért nem tudom megírni a sikeresen beharangozott fenékformálós posztot, mert szervizben van a gépem átvizsgáláson, és minden kép, és egyéb anyag a csajokról azon a gépen van, úgyhogy a fenékformálós…..
AlBundy33 2012.08.28 18:20:12
@Syztem: Igazad van. Mentsük fel a doppingolókat, meg azokat akik hagyják, meg a sportdiplomáciát, meg az orvosokat. Meg a 16 éves kislányokat akiket telenyomnak valami géndoppinggal.
Attól még, hogy tudjuk, hogy 100%-ban van jelen az élsportban, azért nem kell piedesztálra emelni azokat akik a írott betűk értelmében csalnak. Ezek nem egyenlő feltételek, azt gondoljátok, hogy Cseh Laci vagy a Dani ugyanazokat a szereket kapja, mint Phelps?
Az egész cikk témája, hogy ez egyáltalán felmerül mint téma és főleg a kommentek itt jól mutatják az olvasóközönség értékrendjét, vagyis annak nem létét.
Eljön az idő amikor az LT-n is lehet majd orvosi felügyelet mellett szteroid kúrára jelentkezni vagy mi?:)
AlBundy33 2012.08.28 21:22:17
@Syztem: Ja hát a kávé meg a szteriod az tényleg tök ugyanaz.:)
Én elfogadom, hogy márpedig az élsport ilyen. Csak akkor inkább játszunk nyílt lapokkal. Legyen az egész legális és tudjuk ki mit szed, egyébként nincsenek egyenlő feltételek.
Hatalmas naivitás amúgy azt feltételezni, hogy az úszás tiszt sport. Minden nap úszni egy döntőt majd egy középdöntőt nem egyszer világcsúcsközeli idővel úszni 7 napon keresztül? Most komolyan azt hiszed, hogy naturál?
AlBundy33 2012.08.29 08:30:53
@Syztem: egyértelműnek tűnik, hogy más típusú doppingra van szüksége egy évben 60-70 meccstt játszó focistának vagy 80+ meccset játszó kosárlabdázónak, mint egy NFL játékosnak, egy rövidtávfutónak, úszónak.

Nem került bele a cikkbe az interjúnak azon része ami az úszással foglalkozik.
edzesonline.hu/hir/1158/dopping_atletika,_uszas,_sifutas,_kerekpar_menthetetlen
"- Az atlétika, az úszás, a sífutás, a kerékpár menthetetlen."

Itt van ez is:
hirmagazin.sulinet.hu/hu/civilizacio/a-szer-halojaban
Miről beszélünk?:) Az úszás ugyanannyira szennyezett.
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
AlBundy33 2012.08.23 11:07:17
@Keli29: Az origos rész csak poén volt, olvasgasd egy pár napig azt a mocskot, érteni fogod miről beszélek.

Bármilyen nyílt vitára és párbeszédre kapható vagyok nem személyeskedek (általában..:)), egyes átlag emberek hülyeségeit nem hozom fel "ellenük", de azért azt lássuk be, hogy Bence ilyen szempontból túlmutat az "átlag" ember fogalmán az LT miatt.

Az öngyilkos hajlamot meg a depressziót (nem a fizikai betegséget, hanem a lelkiző jaj de depi vagyok mert hullik a csivavám szőre) részt meghagyom az akaratgyenge emberi nulláknak.

"h. alulról építkezve is komolyan jobbá tudjuk tenni a környezetünket!"
Éppen ez a bajom. Sokan magyaráznak, meg külön facebook oldalt hoznak létre, hogy szapulják a Bencét, de totál gyökerek, meg azzal foglalkoznak, hogy bizniszt csinál belőle a Bence. Nehogy az legyen már valakinek a baja mint nekem, hogy szarra akar várat építeni. Az egész ideológiával van a baj. Valakinek nagy a "rajongótábora", még az sem érdekel, ha lóvét csinál belőle, hiszen valamiből meg kell élni, de nem lehet arra egy társadalmat építeni, hogy fogyjál le te csaj, hogy többen meg akarjanak bszni, vagy fogyjál le te pöcsös, h többen le akarjanak cummantani. Ez egy ideális világ, ahol nem vergődök kutyák között 36 évesen? Hát tudod mit..

Az, hogy papírt akar szerezni alap, anélkül is lehet jó edző, lefosom magasról, ettől semmi nem változik, csak az ilyen seggtitánok akik ilyenekért támadják, hogy nincs papírja róla, el fognak tűnni, ennyi változik, semmi más.

Ja és minden ideszart negatív jellel, Bencét próbálom javítani, hogy legyen szerényebb, körültekintőbb, alázatosabb. A dolog javulni látszik, mert talán belátta, h minden amit egy éve mint a Szent Biblia hirdetett, majd ellentétes lett a véleménye vele - és mint Mezei Dávid az F1 közvetítéseken úgy csinál mintha meg sem történt volna vagy senki nem tudná mi hülyeséget mondott 2 perce - csak a saját hitelét ássa alá hosszabb távon.
A vegetáriánusokat két nagy csoportra lehet bontani. Az egyik csoportban a valódi vegetáriánusok vannak, akik a tudatos életre és tudatos táplálkozásra helyezik a hangsúlyt, míg a másik nagy csoportot a divat vegák alkotják, azaz mindazok, akik miatt folyamatosan kapják a savat a…..
AlBundy33 2012.08.22 15:09:41
@Drigo: "teljesen tudatosan táplálkozik vegaként"
Ebből arra következtettem, hogy a TUDATOSAN táplálkozik a VEGASÁGRA vonatkozik és nem általában.
Amúgy én sem véletlenül válaszoltam úgy ahogy..:) Nem kell rögtön birokra menni.
AlBundy33 2012.08.23 10:31:31
@benedek bence: Azt hittem már ez a név szinte közelebb áll hozzád mint az eredeti, de mindegy.
Ezek szerint nem felejtetted el, hogy mondtad. Elég sokat törtem a fejem rajta, de végül inkább váll és has edzést csináltam aznap..
LifeTILT A Risztov Éva Sztori 2012.08.18 21:11:45
1 óra 57 perc 18 másodperc. Ennyi kellett hozzá, hogy egy ember élete gyökeresen megváltozzon, és a szakma nagy részének szemében leírt, bukott sportolóból olyan csillag váljon, ami fényesen ragyog, és akihez persze most a legnagyobb kritikusai is közel akarnak kerülni, hogy ők…..
AlBundy33 2012.08.21 09:08:14
@Kockás Zebra: :D:D:D:D
Ezt a bejegyzést tumblr-en találtam. http://writersblock-again.tumblr.com/  Az egyik ok, amiért megírom ezt a posztot, az a Lifetilt blog egyre növekvő népszerűsége. A másik Schobert Norbihoz kapcsolódik, de ezt majd később, először térjünk rá erre a – külsőre egyébként…..
AlBundy33 2012.08.09 14:44:30
Kár a képért ami helyére a csajok kerültek..:) Ilyet googlezok magamnak, de a poén nagy volt..

@arni_92: nem benned van a hiba. Nincs lényege. Önigazolás Bencének, "hírnév"keresés a csajnak.
LifeTILT Olimpiai Bajnokaink London 2012.08.02 06:40:25
Fantasztikus sportolók, kivételes tehetségek. Nem lehet mindenkiből olimpiai bajnok, de mindenkiből lehet határait feszegető céljaiért küzdő ember, a szó legnemesebb értelmében, csak véget nem érő kitartás és teljesítmény kell hozzá. A 157 fős magyar küldöttség adjon erőt…..
A kalóriatáblázat is egy olyan kategória az interneten mint a pornó. Tonna számra öntik ránk a legkülönfélébb változatokban, de az igazán jókat nagyon nehéz megtalálni.  Elképesztő mennyiségű a hibás vagy a teljesen irreális számokkal operáló táblázat, úgyhogy itt van…..
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
AlBundy33 2012.07.26 15:05:18
@nyuszifül123: attól független, hogy sok dologban igazad van Bencével kapcsolatban, az is egyértelműen látszik, hogy fogalmad sincs ki és miért csinálja ezt. Előtted láthatóan csak a Norbi-Réka kombó meg a Bence van mint példa, ez alapján alkotsz véleményt, pedig sokan ezt nem megfelelési kényszerből csinálják, meg hogy nőket fektessenek a kocka hasukkal, illetve a nagy karjukkal..
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
AlBundy33 2012.06.13 16:06:56
@Magyar Huszár: Nem kívánom amit elért (nem azért, mert nem tartom eredménynek) és nem mondtam sosem, hogy nem ismerem el amit másokkal tett (bár 20 nap alatt 5 kiló és 10 hét alatt 17 kiló, talán sok lesz kicsit, bár ezt egy testzsír, izom% mérés tudná csak megmondani).
Csak az egész tálalásával van bajom... Mindez vonatkozik az edzés+fogyás szekcióra.
A személyiségét nagyon jól bemutató írások... hát azokat nem kommentálom. Lehet kigyűjtöm az emeletes ellentmondásokat amiket vele kapcsolatban az írásaiban lehet tapasztalni.:) Mondjuk lehet nem fair valakinek mondjuk 1,5 évvel ezelőtti írásokat az orra alá dörgölni, azzal hogy "mintha most kicsit mást írtál volna mint akkor".
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
AlBundy33 2012.03.26 15:22:08
@Lucky Larry Silverstein: nem csak az edzésre gondolok.. Hanem a füstölgő rudacskára..:P A 4 hónap is arra vonatkozik.

Azért az edzéstervre rákeresek..:)
AlBundy33 2012.03.26 15:31:14
@flazz: hát amúgy ez nem is meglepő. Rendelt kaját eszek. A norbi update kaja pl számomra teljesen haszontalan. A leírás nem megfelelő. Jó esetben a szénhidrát mennyiség van csak kiírva, de van ahol csak a kalória. Ebből nagyon nehéz számolni. Ennél azért kicsit bonyolultabb az út a fogyáshoz, minthogy ne egyél szénhidrátot. Sőt...

Nagy igazság amúgy, hogy általában nem a kaja mennyiségével van a gond, hanem a minőségével.
AlBundy33 2012.03.26 15:41:48
@De gustibusaut bene, aut nihil: Gondolod az egyetlen megoldás a meki?:)
Mi lenne ha megvennéd a húst a zöldséget meg a rizst. Megcsinálnád és azt ennéd. Egyrészt tudnád mit eszel, másrészt pontosan ki tudnád számolni, hogy megfelel-e a célodnak..