Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OstOr71

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John Mara szerint (is) az offense javításra szorul és személyi változások is elképzelhetőek. Sokan az offensive coordinator Kevin Gilbride távozását vizionálják és a média Mike Sullivanről pletykál. Sullivan legutóbb a Tampa Bay Buccaneers támadó alakulatáért felelt, korábban…..
Minden bizonnyal nagy mérkőzést láthatunk ma, hiszen csapatunk győzelme esetén felzárkóznánk a Dallas mellé és mindkét csapat 5-6-os mérleggel állna. A hat vereség utáni öt győzelem még nagyobb reményt adhatna a játékosoknak és a szurkolóknak is, hiszen sokan már eltemették…..
Sajnos a hatodik mérkőzésünkön sem jött össze csapatunk első győzelme, azonban a játék képe valamivel biztatóbb volt. A győzelemre való esély még megvolt az utolsó két percben is, de ismét jöttek a bosszantó hibák... A mérkőzés borzasztóan indult, hiszen Manning…..
Jöjjön az idei szezon első ilyen jellegű értékelése. Soha nem volt még ilyen nehéz dolgom... Player of the month: Victor Cruz Ellenben ez egyértelmű. Ha valaki kiteszi a lelkét a pályára, akkor az Cruz. Az offseasonban megkapta a nagy pénzt, de ettől nem kényelmesedett el, hanem…..
Az egyik tengerentúli honlapot böngészve az egyik kommentnél valaki kifogásolta csapatunk general managerének, Jerry Reese-nek a drafton és a FA piacon történő munkásságát. Ez szöget ütött a fejembe, így úgy gondoltam előbbinek utánajárok mélyebben is, hiszen számos kérdés…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Sziasztok! Újfent tollat (egeret ) kell ragadnom,mert muszáj revansot vennem a megint erősen nyomuló fogyi kultuszon. Nyomuljunk mi is! Mostanra már a gagyiság legalsó szintjére süllyedt  a vékonyság elvakult majmolása. Mivel nem vagyok mazohista,önként nyilván nem kezdek neki…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
OstOr71 2011.02.06 16:03:37
Azért ezek a „dagadt” emberkék tudnak ám futni. Itt egy link ha nem hiszed:
www.youtube.com/watch?v=FtwAoW9QW9M&feature=related
persze tudom hogy utoléred, de ha utoléred mit csinálsz vele :) mert le is kellene ütni a lábáról ahhoz meg suj is kell.
OstOr71 2011.02.06 16:06:46
Azért ezek a „dagadt” emberkék tudnak ám futni. Itt egy link ha nem hiszed:
www.youtube.com/watch?v=FtwAoW9QW9M&feature=related
persze tudom hogy utoléred, de ha utoléred mit csinálsz vele :) mert le is kellene ütni a lábáról ahhoz meg suj is kell.
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Valahol fura, hogy a listakésztők ki sem várják, hogy az évtized véget érjen (2010 december 31-én fog), máris megválasztják a dekád legjeit, vagy az is lehet, hogy az idei termést elnézve úgy vannak vele, ez jövőre sem fog számottevően változni, így közzéteszik már most…..
OstOr71 2009.12.03 13:06:45
@csumpika1:
Ezért mondtam Monday night football-t. Bármilyen sorozatot igazságtalan lenne egy superbowl vagy egy olimpiával összehasonlítási, de mondjuk egy hetente futó sport sorozatot azért csak megverhet néha :) ?
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..