Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mulire92

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyláz Alaszkában után egy újabb aranyásós valóságshow jött szembe velem, lassan már akár magam vehetnék egy aranymosó tálkát, hátha a Filatorigátnál szerencsével járok. Mert ugye megvan ennek a romantikája, kétkezi meló, mocskos farmer, izzadságtól csillogó…..
Nesze!szer Madonna feneke sok(k)? 2012.03.31 11:01:00
  Madonna elég aktív az utóbbi időben. Itt van például az új parfüm hirdetése. Úgy hírlik, van, akinek ez sok(k) lett. Az ABC ugyanis nem engedi adásba az eredeti változatot: too Hot! - mondják rá. Megtekintették a reklámot és számos változtatást kértek. Például…..
Bár a csaló tolvaj még a helyén van, azért ma már az MSZP tisztújítására is figyelni kellett. A párt elnöke újabb két évre Mesterházy Attila lett, akinek ezúton is gratulálok. Ugyanakkor annyit megjegyeznék, hogy a 430 küldöttből csak mintegy négyszázan vettek részt a…..
Tizennégy magyarországi és négy határon túli tehetségkutató összefogásával jön létre idén a Hangfoglaló Magyarország 2012 nevű zenei tehetségkutató-sorozat. A jelentkező együttesek május és október között egy háromlépcsős versenyben mérhetik össze tudásukat. Az első…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Röviden szeretném leírni önöknek helyzetemet. Egy kisebb boltban vagyok eladó, papíron 8, gyakorlatilag 13-14 órában naponta, Mindezért nevetségesen keveset fizet munkáltatóm,  85-90 ezer forint körül viszek haza. Arról nem is beszélve, hogy…..
A sportvilág legnagyobb tranzakciója. A hét híre: kosárlabdázó legenda, Earwin Magic Johnson és befektető csoportja 2 milliárd dollár ellenértékben megvásárolta a Los Angeles Dodgers baseball csapat tulajdonjogát. Ismétlem, kétmilliárd dollárért, 448 milliárd forintért!…..
Nesze!szer VB, de nem kólával 2012.03.30 15:06:00
  Mrs Beckham Pradát viselVictoria Beckham, négy gyerek szülése után sem kerekedett ki, sőt - az angol Harper’s Bazaar májusi számában Prada fürdőruhát húzott és megmutatta alakját. A volt Spice Girl persze nem csak a formás idomaival dicsekedhet, hanem…..
Kidobásra ítélt mobiltelefonokból készített steampunk ékszereket a Megyeri Zsófia és Varga Viktor tervező-iparművész páros. A mobilalkatrészekből megálmodott Vodafone Smart Collection fülbevalóit, nyakláncait, hajdíszeit szombaton a Wampon árusítják, a Millenárisra az UP…..
Artinterior Napsütés-generátor 2012.03.30 10:09:00
A hirtelen jött tavasz, úgy látszik, megtréfál bennünket, ez a mai viharos erejű szél és a felhős égbolt legalábbis erre utaló jel a számomra. Sebaj, ha egy kis napsütést kell becsempészni a hűvösebb napokra, rám mindig lehet számítani. Ibizára látogatunk, a Harissa…..
Gumikacsa, meztelen nő, fürdőkád és könyvek - nem hagyományos (fürdő)köntösben.  Kiskacsa fürdik Mikor éppen melyik folyóban vagy tóban. A holland szobrász, Florentijn Hofman hatalmas alkotásairól híres, a 2007-ben készült első gumikacsája (Rubber Duck) 27 méteres volt. Az…..
A szerző a Transparency International magyarországi ügyvezető igazgatója   Nemzetközi módszertan alkalmazása, hosszas elemzés, ezer ellenőrzés és vita után azt mondja ki tanulmányunk, hogy érdekcsoportok fogságába került az állam Magyarországon. Ez nagyjából…..
O.Gy-t jogerősen egy olyan számla megfizetésére kötelezte a bíróság, amiről 2,5 éven keresztül nem tudta a Főgáz értesíteni. A 80 ezer forintos tartozás elvileg nem is létezhetett volna, hiszen az eladott lakásra végszámlát kért. Kérem, ha tud valaki konkrét segítséget…..
Fiatalok sátraztak hónapokig a New York-i tőzsde előtt - a sátrak mára eltűntek, de vajon tud-e Amerika még ugyanúgy tekinteni a felső tízezerre? Sokat olvashattunk mostanában az Occupy Wall Street mozgalomról. Röviden: tavaly szeptemberben pár fiatal kiment tüntetni a New York-i…..
A NASA valamilyen egyelőre nem bevallott okból kifolyólag nagyon érdeklődik az iránt, hogy vajon hogyan is lehet pontosan Ia típusú szupernovát csinálni egy csillagból. A SWIFT műhold röntgen- és uv-fényű megfigyelései alapján a NASA közölte, hogy "most már sokkal…..
KDSZ Blog SZJA te szép, te drága 2012.03.29 01:43:00
Vers Ádám írása:Napjaink közéletének egyik leginkább megosztottságot generáló kérdése az SZJA kulcsainak száma, s mértéke körül zajlik. Hallani olyan hívószavakat, mint a méltányosság, igazságosság, arányos teherviselés, gazdag és szegény ellentéte... stb. Mint már a…..
Magyarország vs az egész világ! Tokaj kontra Sauternes, magyar kontra osztrák kékfrankos, magyar kontra szlovén olaszrizling, magyar kontra chilei és bordeaux-i cabernet. Hol a helyünk a világban? Valóban csak itthon vagyunk nemzetköziek? Most mindez kiderül egy parádés panel…..
mulire92 2012.03.29 12:52:43
@szenvedély S.: Amikor még három tenger nyaldosta partjait.
Bár blogunkat alapvetően a munkaundor önfeledt élvezetének szenteljük,  és távol áll tőlünk a politizálás, azért - sokoldalúságunkról tanúságot téve - bizony akadt már rá korábban is alkalom, hogy kitekintettünk a politika világába. Így például méltattuk Obamát,…..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
Hajcsatok No bikini, no volley! 2012.03.29 00:50:00
A NOB felajánlotta, hogy a strandröpisek ne bikiniben játsszanak a londoni olimpián. Köszönjük, nem!Hagyományőrző Nagy-Britannia, London, Westminster, a Buckingham-palota közelsége. Nagyjából ezekkel a szavakkal magyarázza a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, miért ajánlotta fel a…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
Az eljárás egyszerű. Adja be Ön is Schmitt Pál doktoriját! Mivel a schmittpál bizottság megállapítása szerint a szószerinti átvételek, egy az egyben közölt fordítások, nem létező saját dolgozatokra való hivatkozások, és a köztársasági elnöknek levés sem jár…..
ANNENN Különös ciciszeretet 2012.03.28 09:00:00
A vagány "Lovetits" márka Alice és Molly Goddard nevéhez köthető. A két lány érdekes, átlátszó blúzokkal, felsőkkel hívja fel a figyelmet, melyeket mellrészen izgalmas motívumokkal látnak el. Leginkább szívek, de akad itt tükörtojás is. Nekem túl merész, Ti…..
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..