Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szambukusz

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márk kamaszkorában  látott először pornófilmet és ezután zömében ennek a szemüvegén keresztül nézte a társkeresést és az ellenkező nemet. Később vért izzadva sikerült csak megszabadulnia a függőségből. Vendégcikk. Egy általános jelenség, amiről nem szívesen beszélünk Van egy jelenség, amiről…..
A most következő cikkben a 100 évvel ezelőtti újsághirdetéseket fogjuk bemutatni képek formájában, leginkább azokat melyek mai szemmel is érdekesek, figyelemfelkeltőek lehetnek vagy olyan cégek hirdetései, melyek még mindig fennállnak és még ma is kapható a hirdetett termékük. ..
Sokan összeesküvés elméletnek vélik a tervezett elavulást, pedig nem az. Olyannyira nem, hogy egy jogszabályokkal támogatott folyamatról van szó, ami állítólag nekünk jó. Többen még mindig elcsodálkoznak ha azt mondják valahol, hogy nincs alkatrész az elromlott készülékükhöz, és  megkérdezik hogy…..
szambukusz 2017.04.17 10:38:06
@eßemfaßom meg áll: nem kell külön gyártani semmit. Szoftveresen,akár a szolgáltató által is meg lehet oldani hogy pl. ne tudjak velük smst fogadni vagy ne jelezze ki a nemfogadott hívást stb stb.ahogy ez eddig történt nálam. De igazából ez nem állítás volt hanem csak egy feltevés. Leszarom igaz e. Így bizonyítani is szükségtelen.
szambukusz 2017.04.17 21:25:12
@eßemfaßom meg áll: erőltetett persze. Nem mondtam,hogy nem az.
Nálam a régi telefonom akkor sem küldte el az smst, ha nálad még a tárcsás is elküldi. Fura. Lehet az a baj hogy mi közelebb lakunk a Naphoz, így megolvadt a mobilhálózat.
szambukusz 2017.04.18 14:33:14
@eßemfaßom meg áll: Milyen Földön? Én azt a helyet nem ismerem.
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
szambukusz 2017.03.18 19:25:52
Uruguay-t régen úgy emlegették, hogy Dél-Amerika Svájca, és állítólag még most gyakran mondogatják, teljes joggal. Nagyon gyakran rácsodálkoztam Montevideóban, hogy mennyire rendezett város, hogy milyen szép és rendben tartott parkok választják el az olyan pálmafás sugárutakat, amilyenekre bárhol…..
Főleg verekedő déli óriáshojszák (Southern Giant Petrel) és iszonyatosan cuki, lábemelgető meg vakaródzó Bonaparte-partfutók (White-rumped Sandpiper). Azt nem tudtam fotózni, amikor némi tanakodás után úgy döntött a harmincas Bonaparte-partfutó csapat, hogy nem vagyok veszélyes és átgázoltak rajtam.…..
Írtunk már erről a lúzerről, de nem gondoltuk volna, hogy megél egy következő posztot. Most interjút készített vele a Barcroft Tv és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem áll le. Sőt! Az eredmény: még több olaj, még nagyobb arc és ocsmányság a köbön...
A tesztoszteron egészséges szintje korcsoportonként változik. Ahogy öregszünk a tesztoszteron szint fokozatosan csökken. Ez teljesen természetes, de mi van akkor, ha ez a szint már fiatalabb korban vagy ideje korán alábbhagy? Ha úgy érzed magad, mint egy kiherélt oroszlán, akkor több nyomós ok is…..
Mostanában egész sokat mozgok az internetes társkeresés világában, úgyhogy kezd egy eléggé átfogó kép kialakulni az éppen keresgélő lánytípusokkal kapcsolatban. A "felmérés" helyéül két mobilos társkereső, egy webalapú és egy chates ismerkedős oldal szolgált alapul,…..
szambukusz 2015.11.16 12:58:13
Én társkeresőn ismertem meg a férjemet de előtte több teljesen normális fiatalembert is volt szerencsém megismerni.
Szóval én nem szoktam érteni azokat akik ódzkodnak a társkeresőktől.
Hülyék mindig mindenhol nagy számban vannak. Az egész bolygón. Természetesen a társkeresőn is. Miért ne lenének? Én abból indultam ki, hogyha már én is felregisztráltam, biztos van legalább egy hímnemű hasonszőrű, aki ugyanerre rászánta magát.
A BKV-n is sok a hülye, meg a csöves, mégsem kizárólag ők használják a tömegközlekedést. Sok normális ember is felszáll a buszra, mert el akar jutni A-ból B-be. Max az utazás kellemetlen a felbukkanó pöcsmutogatók között, szóval a tömegközl. dettó tárkereső.
Nyilván léteznek értelmes emberek, a társkereső pedig csak egyel több lehetőség a kapcsolat teremtésre. Nincs sok veszteni való a társkeresővel.
Viszont ha eredményt akarsz, akkor mindenképpen melózni kell. Itt is, ott is, tök mindegy hol ismerkedsz.
A társkeresőn ez azt jelenti, hogy írni kell, válaszolgatni, olvasgatni, szelektálni, aztán bevállalni egy egy találkozót. Ez idő, meg macera, meg néha csalódás, de az élet már csak ilyen nem habostorta.
A társkeresés és utána a társ megtartása egy életen át tartó fáradság. Közhely: Nem hullik senki ölébe a boldogság, vagy csak igen ritkán.
A nőkkel inkább ez a baj, hogy azt hiszik majd egyszer random eljő a tökéletes szerelem, mint az ostoba filmekben, és ők majd valami isteni jelből ezt tudni fogják, amúgy nekik ezzel semmi dolguk nincs, csak ülni a babárjaikon és várni, hogy szeressék őket. Inkább ezzel a felfogással rossz szembesülnie sok férfinak, nem a plusz kilókkal. :-)
Gyors és olcsó tesztet dolgoztak ki, amellyel kimutathatók azok a vírusok, amelyek az életünk során bármikor jelen voltak a szervezetünkben. Ráadásul azok a lappangó vírusok is, amelyek időbeni kezelés hiányában komoly betegséggé fajulhatnak. Ez a teszt így lehetővé teszi, hogy…..
Vannak diéták, amiről igazából nem lehet mit írni. Legfeljebb annyit, hogy „De most miért?”. Vannak kreatív emberek, akik sok gondolkodás után rájönnek, hogy pénzt lehet csinálni más emberek megvezetéséből. Egy részük szektát alapít, mások piramisjátékot indítanak és…..
szambukusz 2015.01.23 19:07:31
Kevesen látják, milyen nyomorúságos körülmények között is élnek azok a bevándorlók, akik jellemzően a gazdagokat szolgálják ki a ház körül, ám közben gyakran vannak kitéve fizikai erőszaknak. Egyikük fényképezőgépet ragadott és úgy mutatja be ezt a világot. Heti hat…..
Cumberbatch a kedvenc színészem, de ha választanom kellene, hogy vele költsek-e el egy gyertyafényes vacsorát, vagy Hollywood legnagyobb playboyával, gondolkodás nélkül a már erősen nagypapakorban lévő színészóriást választanám. Miért? Hogy élőben lássam azt az ördögi…..
szambukusz 2014.11.09 19:15:39
Vitathatatlanul egyedi és utánozhatatlan pali, de személyes véleményem szerint abszolút karakterszínész, viszont abban tényleg kiváló.
Mindenféle antipatikus figurát kiválóan alakít, de az ellenkezője nem igazán megy neki, nem is erőltették soha szerencsére.

Ha megnézitek a legjobb alakításaiban, mint a Batman vagy a Lesz ez még így se, Bakancslista, Tégla, de még a Becsületbeli ügyben is rendkívül hasonló karaktereket játszik. Mind nagyképű, hatalommal bíró és azzal visszaélő, ellentmondást nem tűrő, de rettentő intelligens karakterek, amik rejtélyes oknál fogva mégis szimpatikusnak hatnak. Ez ő, kis túlzással magát adja, ezért nem esik nehezére. A Száll a kakukkban és a Becéző szavakban sincs ez másként csak a karakter intenzitása kisebb.

Egyébként azzal nem értek egyet, hogy a Téglában mindenkit lemosott, mert ott az összes főszereplő úgy oda tette magát, hogy csak a fejemet kapkodtam. Kiváló az egész banda, ilyen formában ott nem emelhető ki Nicholson. Megjegyzem DiCaprio fiatal kora ellenére lényegesen több karakter megformált már, mindet szinte kifogástalanul. Ez a Téglában sem volt másként. Rendkívül hitelesen adta elő az idegi leépülést, a stresszben szétmarodó embert, már én is rettegtem vele együtt. Ebből a szempontból DiCaprio szerintem simán lepipálja. Elképzelhető, hogy nőügyek tekintetében is... :-)

A Batmant egyértelműen Nicholson viszi, de jobb is, hogy Keaton nem próbált meg a nyomába érni, mert így van a helyén ő is. A visszahúzódó, jellegtelen szerény milliomos a város rejtélyes hőse. A rábízott szerepet maximálisan hozta, és pont így jön le a kontraszt, pont ez a lényeg! Tehát Nicholson dominanciájának ellenére (ami tán tudatos rendezői döntés is volt, nem tudom), azóta sem volt senki olyan jó Batman, mint Keaton.

Na mindegy, csak azt akartam ezzel mondani, hogy Nicholson nagyon jó, de azért olyan jó, mert ő általában magát játssza.
Drága Naplóm! Ma nagyon rossz napom volt. Pisti azt mondta, hogy undorító vagyok. Nem vagyok szép, mert tele vagyok látványos szépséghibával. Kérdeztem tőle, hogy mi a baja velem, erre azt mondta, hogy szőrös az alkarom. Nyakig vörösödtem, lehülyéztem, erre megmutatta a biológia…..
Összegyűjtöttük a legszebb magyar nőket, akik szerintünk sminkben vagy anélkül is nyugodtan kimerészkedhetnek az utcára, hiszen nem keltenek életre egy madárijesztőt azért, mert reggel nem fejeltek bele a sminktáskába. Liptai Claudia Sarka Kata Tóth Gabi Szabó…..
A mondás szerint azok vagyunk, amit megeszünk. Ez abszolult igaz, hiszen bármit is veszünk magunkhoz, az változást hoz létre szervezetünkben. Ez lehet jó vagy rossz is, ezért fontos, hogy minden tápanyagforrás hatását ismerjük. A legjelentősebb változást a kinézetünkben az izom, zsír és a víz…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
szambukusz 2014.09.30 08:46:07
@nyelv-ész:
Egyébként ebben az az érdekes, hogy a bevásárlóközpontok parkolói sok esetben a bevásárlóközpontok magánterületének számítanak, ezáltal sem a rendőrség, sem a közterület felügyelet nem intézkedhet ott magától. Ergo, ha valaki ott roki helyen parkol, azt senki sem fogja megbüntetni, mert ahhoz az áruháznak kéne kihívnia a rendőrséget a saját vásárlóira. Ilyen meg nem lesz, nyilván, mert melyik áruház tenne ilyet...
Nem véletlenül ilyen helyeken a legjellemzőbb, hogy roki helyen parkol a jónép.
Gondolom te is elgondolkoztál már néhanapján azon, hogy vajon hogyan készülnek a filmekben látható szexjelenetek. Mi az, amit tényleg bevállaltak a színészek? Mikor jönnek a testdublőrök és milyen praktikákat vetnek még be? Tényleg rágerjednek a másikra, vagy csak kamu egész?…..
Valamelyik nap az átlagosnál többen olvasták egy bejegyzésemet és az egyik kedves ismerősöm csak annyit írt utána, hogy izomdiszmorfia. Mintha ő nem lenne függő… Ennyit a csipkelődésről. Tehát az izomdiszmorfia, vagy inverz anorexia, testképzavar. Miután rájöttek, hogy a bulimia és az anorexia egy…..
szambukusz 2014.08.20 23:21:56
@Túrós: Jaja, egyetértek!
Egyébként ha netán azt gondolnám, hogy kurv@ jól nézek ki az is baj lenne. De legalább igaz, háh!!! :-D
No de akkor egoista vagy realista lennék?