Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kádám

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blog Játékzombi 2012.06.22 12:11:00
Ja, sokadszor ismét, ja, játékzombi lettem. Ja, minden évben eljön egy időszak, amikor játékzombi leszek. Ez nagyon félelmetes. gyakorlatilag csak ezen pörög az agyam. Méghozzá NBA. Ha már játék. Körülbelül az NBA Live széria 2001-től felfelé sorszámozott tagjait mind…..
blog Nyár 2012.06.21 14:09:00
Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár.   Nyár van. Szeretem. Marha kopasz lettem. És nem ettem tegnap semmit. 80 kiló. A bokám szar. Vettem tegnap egy bokarögzítőt 7 rongyért. Annyira nyomja a talpam, hogy attól még jobban fáj a lábam.   Bemegyek:…..
blog Szürkeegér 2012.06.13 13:59:00
A személyes dolgaim, saját kis életem fogom lepötyögni. Olyasmi lesz tán, mint egy napló. Lényege, hogy egyszer marha mókás lesz elolvasni. Bár kétségeim támadtak arra vonatkozóan, hogy bármennyire is tudnék írni. Szerintem soha, senki nem fog erre a blogra tévedni. Már…..
Átalakítom a blogot. Ha éppen kedvem szottyan, inkább a személyes dolgaim, saját kis életem fogom lepötyögni, persze ebben is rengeteg elvont trutymák van. Olyasmi lesz tán, mint egy napló. Lényege, hogy egyszer marha mókás lesz elolvasni. Bár kétségeim támadtak arra vonatkozóan,…..
Ma jutott az eszembe, hogy nem is tettem ide ki: újabb sikeres előadást tartottam az ayahuascáról a Tabánban az Archaiku Reneszánsz klub meghívására. Kicsit arra is kíváncsi voltam, hogy minimális reklám nélkül is kíváncsiak-e rá az emberek, egyetlen facebook esemény néhány…..
Kádám 2012.03.31 22:38:52
@meneruwa: a filmet honnan veszed?
A DMT a legújabb kémiai anyag, mely hatalmába kerített. Félelmetes kis vegyület, olyan dolgokat képes művelni, melyeket magad sem hiszel el. Ugye azért azt tudjuk, hogy a jó öreg hippikorszakban a zseniális, nem begyöpösödött és szűk látókörű tudományos életben nagyon komoly…..