Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatyeszBMC

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem nem érdekelnek a mellek, mindig is kurvára hidegen hagytak.  Nem azt mondom, hogy néha nem öntenék le sörrel egy kettőt, hogy aztán Unicummal vegyítve onnan rúgjak be, de engem ez a dekoltázs dolog soha nem mozgatott meg igazán. A melltartókat például a mai napig nem tudom…..
MatyeszBMC 2012.05.11 22:43:33
LifeTILT Slim3 Bogi 15.nap - 3.5 kg 2012.04.18 00:34:00
Bogi Máris eltelt 15. nap?! Ez jutott eszembe először amikor rápillantottam a naptáramra és szembesültem vele, hogy mérni kell. Őszintén megvallva féltem kicsit az első "nagy" mérlegre állástól, mert már az első két hétben meg kellett küzdenem a munka kontra edzés feladattal,…..
MatyeszBMC 2012.04.18 09:32:52
MatyeszBMC 2012.04.18 21:04:54
@Seang Lee: " A baj csak az hogy ezek a fogyokura programok 98%-ban nem fognak egy teljes eletmodvaltast eredmenyezni, nem azert mert a szandek nincs meg, hanem azert, mert genetikailag tul sok a rossz bekodolas es van hogy genetikaliag nem a legjobb dolgokat orokoltuk (nezd meg apu, anyu testalkatat, abbol ezt-azt le lehet szurni. ezzel nem azt akarom mondani, ha ugyis mindegy akkor zabalj, csak azt hogy van egy set-weight midnnekinek. be lehet menni az ala, de valoszinuleg vissza fog jonni rovidebb-hosszabb idon belul)."

Ezzel kapcsolatban van egy rossz hírem. Ugyan nem vagyok a témában jártas, de amikor kutatók által publikált tanulmányokat olvasok annak hiszek. Márpedig pont géneket vizsgáltak, és megállapították, hogy igaz, miszerint öröklünk valamilyen koncepciót, ellenben alkalmazkodik/átalakul az életvitelünknek megfelelően. Szóval ha mindkét szülőd enyhén túlsúlyos, és te is úgy élsz mint ők, akkor persze te is olyan leszel testalkatra, ellenben ha te folyamatosan sportolsz, igyekszel mindig kicsit túllépni a határaidat, a szervezet és a génfelépítés alkalmazkodik folyamatában, ami azt jelenti, Bogi olyan bombanő lesz, amilyen nem fél lenni ;)
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
MatyeszBMC 2012.04.10 18:56:38
Na akkor kedves egybegyűltek.
Végigolvasva a reakciókat és "pozitív/negatív kritikákat", hogy itt-ott finoman fogalmazzak.
Először is leszögezem, én nem követek Tilt diétát. Nem követek semmit innen, csak a bejegyzéseket olvasom el, illetve ott voltam az előző budapesti RunTilt-en és pont. A következőn is ott leszek. Azért olvasom, mert sok dologban egyetértek, és tetszik, hogy valaki hasonlóképpen látja a világot, mint én. Frankón leírja azt amit gondol, és ő sem azért teszi, hogy szeressék. Pont azért reagálok erre a bejegyzésre, mert felcsendült benne ez a kulcsmondat, miszerint nem kell, hogy szeressenek, elég ha tudják ki vagy.
Aki itt sopánkodik, hogy fogyókúra így meg úgy, meg kiskirálylánynevelde, stb. baromságok, meg fent fogja hordani az orrát az illető, annak részben igaza van. Miért részben? Mert van aki amellett, hogy külsőleg jobb ember lesz, belsőleg is jó marad, vagy még jobb lesz. mint valaki említette, felszed skilleket, de ha előtte is jó ember volt, nem fogja fent hordani az orrát.

Leírom a saját példám. tavaly nyáron megelégeltem, hogy munka miatt, fél év alatt bizony nekem feltűnt nem csak a mérlegen, hanem kinézetre is, hogy 8 kg-ot híztam. Már nyár vége felé volt, első gondolat, hogy miért pont most kezdjem, mikor elég lehetne akár télen. De akkor jutott eszembe, hogy most megvan az elhatározás hozzá, és ennyivel előrébb is lehetek. A lényeg, elkezdtem a saját elképzeléseim szerint kialakítani egy módszert, amivel én fogyni fogok és formálódni. (megjegyzem idén januárban találtam a blogot, szval már fél éve nyomtam kb akkor.) Szintén teljesen saját belátás szerint vittem a dolgokat, saját magamat felügyeltem, csak elszántság kellett hozzá és kitartás, mert ugye más nem fog futni helyettem, hogy én fogyjak le. Két hónapja csináltam, hogy több kalóriaégetés mint bevitel, és sportolás ezerrel, amikor elszakadt a bokaszalagom, és egy világ omlott össze bennem, hogy 3 hónapig most mi lesz, de gyorsan feltaláltam magam, és nem adtam fel, nem az elején fog letörni valami. Az egészben az a lényeg, hogy tavaly nyáron elkezdtem az egészet csinálni szép csendben, és meg is változtatta az életem. Miért? Itt jön a lényeg. Mert ami kitartást és motivációt összeszedtem azzal, hogy de én még akkor is kibírom azt a 10km-t és nem állok meg, max lassabban futok kicsit, mikor fáradok, majd újra gyorsítok, de kibírom, azt átültettem az élet más területeire. Egyetemre járok, mellette dolgozom, kevés szabadidőm van, és abban is sportolok inkább. De ugye a lényeg, a kitartást átültettem a tanulásba, átültette a munkába. Ezáltal suliban már olyan jegyekért megyek és olyan könnyedséggel, hogy én vagyok a legjobban meglepve. Eddig lusta voltam mint a dög bármihez, nem is haladtam sehol az életben igazán, csak lassan, nyöszörögtem, de miután elkezdtem változtatni, minden megváltozott körülöttem, és ez miattam van. Nem lettek szebb és jobb barátaim, én sem törekedek a tökéletességre, mert nem akarok tökéletes testű srác lenni, de törekszem a jobbra, és mind ezt úgy, hogy az addigi értékeimet megőrzöm, és újakat adok hozzá, amik építőek. Nem nézek le senkit, amiért nincsen motivációja változtatni, vagy ezt meg azt tenni, nem vetem meg őket, ők csak olyanok, attól még emberek. Bencét sokan szellemi vezetőtöknek tekintitek, ami nem is baj, de ő is ember, nem minden szava szentírás, (kivéve a diétái, azokat csináljátok, nem véletlenül szüttyögte össze) és látni, hogy azért van eredménye annak amit eltervez és publikál. mindent a helyén kell értelmezni, ha valami szerintetek nem jó, akkor nem leszólni kell, hanem elkönyvelni, hogy te máshogy gondolod. Szerintem az a lényeg, hogyan tudod az olvasottakat a javadra fordítani.

Gondoltam már rá én is hogy sok mindent kiírok magamból egy blogra, de kevés lenne rá a hely, úgyhogy csak hozzászóltam egy picit :)

Tiszteletem mindenkinek.
Matyi
MatyeszBMC 2012.04.10 23:40:56
@ajmfebulosz: Igen így van, az a sport. Ellenben arra szerettem volna kilyukadni, miszerint ahogy nekem adta a sport az erőt, a kitartást, elszántságot, és a csakazértis végigcsinálom érzést a végén a diadallal, ugyanúgy adhatja jelen esetben egy ilyen diéta is. Én is diétáztam. De ugye ez megint személyfüggő ki miből merít energiát. Az alap a lényeg, amit meg kell tanulni, és meg kell tanulni átültetni az élet többi területére. Legalábbis én így tettem, ez az én véleményem, tapasztalatom, nekem abszolút bevált. Ez természetesen nem jelenti azt hogy mindenkinek befog.
Nem vettem kötekedésnek ;)