Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lasarus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lasarus 2012.03.27 20:56:28
Hol is kezdjem!!!

Nem szeretnék hülyeségeket írni, ez a saját szubjektív véleményem, a világért sem szeretnék senkit sem megbántani!

1. A hitel mióta világ a világ, volt, van, lesz, sajnos a KIALAKÍTOTT gazdasági forma másképp működésképtelen !

2. A hitellel mint termékformával semmi gond sincs, az egyszeri ember vásárol, fogyaszt, ergó munkát, megélhetést teremt egyrészt másnak és egyben saját magának!

3. DE ! És ez óriási gond, kicsiny hazánkban teljesen máshogy működnek a hitelek mint termékformák, értem ezalatt hogy tőlünk nyugatabbra jó néhány bankot sodort el a válság, és kérdem én: HAZÁNKBAN ?

4. Az alapvető gond (szerintem), a mi kis társadalmunk (átlag ember) nem nagyon volt felkészűlve a rendszerváltás gyors dimenzió váltásaira, egy pillanatról a másikra nyakunba szakadt a nyugat, tehát ez csak egy buborék volt, ami bármely pillanatban kipukkadhat, ezt a pillanatot nálunk az épp aktuális válság hozta el!

5. Természetesen a BANKOK kihasználták ezt a felkészületlen kis társadalmat, jelzem hatalmas nyereséggel!

Visszatérve a cikkhez, egyszerűen félelmetes hogy egy aránylag jól kereső, (imformatikus) emberke nem engethet meg magának egy alap, 1.4-es szutykot!

Olvasva a kommenteket, miért van az hogy egyfolytába a hitelfelvevő a hülye, idióta, birka............stb!

Lefogadom hogy az itt kommentelgetők 90%-ának a szülei is hitelből vették a kocka házakat, hétvégi telkeket, sőt 3-5 évig fizették az ezeröcsit!

Ismétlem, nem szerettem volna megbántani senkit!
Lasarus 2012.03.27 21:00:37
@franc0: OTT A PONT !
Lasarus 2012.03.27 21:13:53
@Flaggx: Nem kötekedni szeretnék, de az én lakáshitelem 2001-es, Ft-alapú, és feketén fehéren benne van az EGYOLDALÚ szerződésmódosítás !
Ez az az árszint, ami valószínűleg tömegeket érdekel majd. Autók kezdőknek, mindenféle igényhez, mindenféle spektrumban. Nagy tanácsadónk második része. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..