Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakelit

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy híres filmrendező, egy sikeres focista, egy gázpisztolyos politikus vajon egyenlőbb-e a törvény előtt, mint egy átlagember? A látszat szerint igen.Szia Zugügyvéd,A Roman Polanski ügy kapcsán merült fel néhány jogi illetve morális kérdés.Nem ismerem az egyesült…..
Bakelit 2009.09.28 21:12:59
@mcs:
Teljesen igazad van abban, h a kiscsajok ebben a korban mar nonek kepzelik magukat, es imponal nekik, meno, ha idosebb ferfiak eszreveszik oket. Ehhez add hozza, h RP nem akarki, hanem hires filmrendezo volt mar akkor is. Nyilvan buli felmenni egy ilyen emberhez, iszogatni, plusz beszedni ezt-azt, mert hat "o" felnott, biztosan nem tesz gyerekes, felelotlen dolgot..
Nem az a kerdes, h a csaj hogyan allt hozza kezdetben (egy kis drogozas meg segit is ugye), hanem az hogy egy felnott ember ezzel hogyan el vissza. Az torvenyeket nem poenbol hozzak, "hogyaszongya, mi lenne, ha x kor alatt buntessunk mar, mekkora poen, egy-ket balfaszt csak elkapunk". Nincs meg gyerekem, de en annak sem orulnek, ha a lanyom egyszer majd azzal allitana haza, hogy a haromszoros bukottdiak, 16 eves menocsavo letaperolta iskola utan, es raadasul fenyevekre van a fenti sztoritol.
Bakelit 2009.09.28 21:50:28
@mcs:
Igazad van abban, hogy ebben a korban ez megy, nem is vitatkozom ezzel, nincs az a 13-15 eves gyerek, aki sikitva elmenekul akkor, ha egy csaj be akarja rangatni a vecebe, en is zartam volna magunkra az ajtot. De azert egy kicsit mas, ha egy 45 eves fazon leitat es bekokoztat egy 13 eves kiscsajt azert, h megdugja. Tenyleg nem tudom mar hogyan ragozni.
Jön Tyra Banks moddelcsajos realityjének új évada a CW-re, kell is a csatornának egy kis siker. A nálunk nagyot bukott formátum a briteknél és az ausztráloknál is kiválóan működik, a Viasat nálunk nagyon elcseszte. A képenek a 13 új modellreménység látható, kommentekben lehet…..