Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibortata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Helyettes úr, könyörgök, le ne mondjon! Ha lemondana, az egy túl szimpatikus lépés lenne. A Nemzeti Kétharmadnak, a kormánynak, a pártszövetségnek, a pártnak, a frakciónak, az unortodoxiának, és hát Semjén úrnak sincs szüksége ilyen szimpatikus lépésekre, melyekről…..
tibortata 2012.12.08 05:33:28
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
Tisztelt Miniszter Úr! Azért írom ezt a levelet, mert időnként szoktam olvasni olyasféle hozzászólásokat egy közösségi oldalon, hogy talán a Fidesz majd bomlani kezd. Nem létezik - ábrándoznak ezek az emberek -, hogy a hazugság, a korrupció, a zsarolás, a hatalom ilyen erősen…..
tibortata 2012.08.25 15:29:23
@amor2000: te is mehetsz rokkantnyugdijba,
NA NEM A KOROD,HANEM ELMEÁLLAPOTOD!! alapján.
Nem kötne bele az orvosi bizottsáa.köcsög vagy!!
Varánusz Szalai Anomália világa 2012.03.25 04:32:00
Nemzeti Főmédiaasszony tegnap nem rövid, ám képzavarokkal teli előadásban foglalta össze hatóságának elmúlt időszakát az Asszonyok a Nemzeti Egységért mozgalom Félidőben című teadélutánján. A kettős mércével támadók az olvasatlanság kalapácsával igyekeznek léket…..