Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekegek-mekegek

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A közmédia, kisfiam? Amikor a pénzünkből hazudnak nekünk. Hallgatom a híradót, hogy hadd tudjam már, mi van; gyalogost gázoltak a fővárosban, torlódás az M7-en, a hűvösebb időben kevesebb jégkrém fogy (!), ukztvuz89t ígér a kormány, őüpö89 fordulatra van szükség,…..
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
mekegek-mekegek 2012.07.14 20:33:07
"HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!" - ez a felirat díszíti azt a szalagot, amit Orbán Viktor "adományozott", hogy felkössék a magyar nemzeti zászlóra az olimpikonok és paralimpikonok pénteki ünnepélyes eskütételén.Ez a szöveg valahonnan ismerős. Hopp, megvan. Ezzel szokta…..
mekegek-mekegek 2012.06.23 12:04:07
@Steppenwolf: Állítólag Orbán már 2010-ben tudott a most folyó rendőri vizivoczkizásról!S indítatta el az egész folyamatot.Csak azt nem tudom,hogy akkor miért nem tett feljelentést?Mert akkor ez bűnpártolás az én nézetem szerint!
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
mekegek-mekegek 2012.06.16 18:16:38
@Realista56: Én 62 évesen mentem el,sajnos!Mert már a nettó 80%-át kapom!Kivánom,hogy tudd meg mi az!62 éve igérik,hogy jó lesz!Most meg már dögöljünk meg?Én azért is 100 évig fogok élni!S azért jó ha tudja mindenki!86 évig kell élnie egy nyugdíjasnak ahhoz,hogy az élete során levont nyugdíjjárulékot felélje!Dögöljön meg aki irígyli a nyugdíjamat.!
mekegek-mekegek 2012.06.16 18:19:39
@Ugocsa: Öregem!Én azért is 100 évig fogok élni!Csak,hogy lássam,Te mire vitted!!
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
mekegek-mekegek 2012.03.31 14:54:36
@vénkujon: Én minden nap hallgatom a Kossuth /Nekem az M1 továbbra is marad Kossuth-nak/Szóval minden nap hallgatom az Ütközőt!S bizony teljesen másképpen beszél és kérdez a Fideszessel és egészen másképpen a nem Fideszessel!Mert kérdezni tudni kell!S nekem olyan kérdéseim lennének sokszor!!Kapásból!!!!S érdekes módon ,egy ilyen kiművelt,tapasztalt régi riporternek,meg nem jutnak eszébe!Pedig szinte adja magát sokszor a kérdés!S nem!Másra tereli a témát!Pedig valószínű,hogy készül is rá!Mert hát felkészületlenül csak nem ül a mikrofon elé!
mekegek-mekegek 2012.03.31 14:57:29
@10 000: Nagyon igazad van!!!Az ilyenek szednek be mindent kanyar nélkül!Judit10 bizonyára most jött a Fidesz ünnepségről,ahol leitatták egy kicsit,hogy stílusos legyen a neten.