Regisztráció Blogot indítok
Adatok
absoluteno (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Mint talán tudjátok már több mint egy évvel ezelőtt két vén előtt bejelentettük elkülönülésünket, amire válaszként ők később kértek egy megerősítő levelet. Bár ők az kérték elég egy pár sor, mi ennél komolyabb hangvételű eseményként láttuk a…..
absoluteno (törölt) 2013.11.21 21:59:44
@yeru: Hát ezen jött röhögtem, jól kiakasztott a srác. Nem érdemes ezekkel a figu
absoluteno (törölt) 2013.11.21 22:01:52
@yeru: Hát ezen jött röhögtem, jól kiakasztott a srác. Nem érdemes ezekkel a figurákkal foglalkoznotok.
absoluteno (törölt) 2013.11.21 23:01:27
@yeru: Akkor szerencsés tipus vagy.
A legújabb Őrtorony Hitchcock “Madarak” című thrillerére emlékeztető jelenetekkel írja le Armageddont  Az Őrtorony legfrissebb, február 15-i, tanulmányozásra szánt kiadása már letölthető a jw.org-ról - és benne egy hátborzongató bekezdés különösen feltűnik majd a…..
Kérdés: Pár héttel ezelőtt becsöngettek és beszélgettünk, majd egy hét múlva bejöttek a lakásba. Aztán azt vettem észre, hogy a páromat teljesen behálózták, pedig tudják azt is nem vagyunk megházasodva... "bűnben éltünk" eddig boldogan már 20 éve. Most már a váláson…..
absoluteno (törölt) 2013.11.15 16:26:24
@szehenza: Drága egykori testvéred így éli ki magát (sajnos). Lényegtelen számára, hogy ki/mit ír neki. Ő csak a sajátját fújja. Nem érdemes vele foglalkoznod. Lassan egy éve megy már ez a blogon. Többen lenullázták már őt mind erkölcsileg, mind tudásban, mégis ugyanazt a követ fújja. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, amit tudni kell ez ügyben.
absoluteno (törölt) 2013.11.15 23:07:18
@yeru: Megnéztem. Tavaly augusztusban már javában itt volt szerintem. Csak váltogatja a nevét.
Geoffrey Jackson, a Vezető Testület tagja az idei közgyűlésen egy új ÚVF Biblia közreadását jelentette be A New Jersey államban levő Stanley Színházban tegnap megtartották az Őrtorony várva várt 129. éves közgyűlését. Váratlan lépés részükről, hogy az eseményt élőben…..
absoluteno (törölt) 2013.10.21 22:21:32
@low gear: Nem volt kérdéses számomra, hogy meg tudod-e magyarázni, hogy mit, miért teszel. Voltaképp furán hatna, ha nem tudnád megokolni cselekedeteidet. Ellenben: 2Tim2:5 "Ha pedig küzd is valaki, nem koronáztatik meg, ha nem szabályszerűen küzd". A te küzdelmed testvérem nem szabályszerű. Sem bibliailag, sem a szervezet teokratikus elrendezései szerint nézve sem az. Küzdhetsz, de nem nyerhetsz. Persze ... a te életed.
Biztosan láttad már Jehova Tanúit házról házra prédikálni és/vagy hallottál már arról, hogy ‘a jehovisták milyen sokat házalnak’. Üdvösségük egyik feltétele a saját evangéliumuk [1] hirdetése, amely szerint a világ hamarosan véget ér Armageddonkor; hirdetőmunkájukról…..
Egy gondolatmenet a "belső ellenzék" egyik tagjától: Miként leszel pedáns Tanúból másként gondolkodó? Ha van egy pár önálló gondolatod, már bajban vagy. Minél több testvért, minél több "nagy múltú", "nagynevű", "rangos" személyt ismersz meg közelről a szervezeten belül,…..
absoluteno (törölt) 2012.07.27 22:11:40
@baland: Akkor nekem is kellene részesedést adnotok. Amúgy tetszett az írás. Egyet is értek a benne leírtakkal. Pusztán azt nem hiszem el, hogy a húzósabb dolgokat is ki merted mondani, azokat, amiket idéztem is a posztból.
absoluteno (törölt) 2012.07.27 22:37:30
@sefatias: Jó írás. Egyet értek vele.
absoluteno (törölt) 2012.07.30 12:14:19
@goldbach: Tiszteletre méltó, megérthető, korrekt döntés. Sok sikert kívánok nektek.