Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MateMatuszka

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap reggel. Még el sem hagytam a Mammutot, még nem is látom a Millenárist, de már elsétál mellettem egy fickó hóna alatt egy halom képregénnyel. Ekkor még tíz óra is alig múlt, egyesek aztán gyorsan végeztek... A fesztivál helyszíne ugyanaz, mint tavaly is: a Teátrum. Nagy…..
Négy napos Hungarocomix?! WTF?! – nagyjából ez jutott az eszembe, mikor először hallottam az idei rendezvényről. Ez pedig, sejtve valamit a hazai képregényes életről és rendezvények látogatottságáról, eléggé olyan dolognak hatott, mintha valaki összekeverte volna a bátorságot…..
Csak néhány postot kell visszamenni, hogy lássuk, milyen találgatásokba is bocsátkoztam az idei börzével kapcsolatban. Hogy mi hol lesz, zsiráfos pecsét, stb… Nos, nem véletlenül nem lottózok: az egyetlen dolog, amit eltaláltam, az az „idén sem fogunk eltévedni” volt – habár…..
Már megint egy börze, sorban a… 22… 23 (LINK)… huszonnegyedik! A helyszín a szokásos újpesti iskola (Munkásotthon utca 3.), és ha két Hungaroringes kulcstartóm lenne, az egyiket biztosan fel merném rá tenni, hogy itt lesz megint a zsiráfos pecsét, a bejárattól balra a Pesti…..
Az egész azzal kezdődött, hogy eszembe jutott, milyen régen is láttam már a Heavy Metal 2000-t. Ennek kapcsán néztem fel a Heavy Metal Magazin weboldalára, ami… Nos… Szóval értem én, hogy retro, meg minden, de ez a ’90-es évekbeli középiskolás design ez, mondjuk úgy, durván…..
Legutóbbi képregénybörzés kalandozás után ezúttal a múlt szombati, Millenáris Teátrumban megrendezett 8. Budapesti Képregényfesztiválon is szétnéztem. Mikor odaértem, a Millenáris kerítése előtt egy darab lány álldogált és éttermi szórólapot osztogatott – épp…..
Mit tegyen az ember, ha nem csak online olvas képregényt, hanem szeretné összegyűjteni az itthon megjelent összes Superman füzetet? Vegyük sorba a lehetőségeket: Időutazás. Visszamenni a boldog kilencvenes évekbe és kikérni a friss, ropogós képregény a Moszkva téri…..