Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyulaiS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Rábízlak titeket Istenre és az Ő kegyelmének Igéjére, ami felépíthet benneteket, és örökséget készíthet nektek a szentek között." (Apostolok cselekedetei 20:32) Van egy örökséged ami feléd közeleg. Ha olvasod Isten igéjét, akkor ígér neked is egyet.  A Biblia…..
„Engedjétek, hogy a Lélek megváltoztassa a gondolkodásmódotokat.” (Efézus 4:23, CEV fordítás) Végig az egész Biblián egy fontos igazság illusztrációját láthatjuk újra és újra: abban a pillanatban, mikor megteszel egy hitbeli lépést, a Szentlélek felszabadítja az…..
"Meghívták Jézust és tanítványait is a menyegzőre." (János 2:2)A mai áhítat Kay Warren új könyve alapján készült, melynek címe: Válaszd az örömet - mert a boldogság nem elég.A tegnapi áhítatunkban a legnagyobb akadályokról beszéltünk, amelyeket le kell győznünk…..
"A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés. Ennek a hitnek az alapján nyertek Istentől jó tanúbizonyságot a régiek." (Zsidók 11:1-2)Legtöbbször az elutasítástól való félelem miatt nem osztják meg hitüket az…..