Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarika86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az építészeti szépséget kutató, a megismerését segítő sorozatunk egy kicsit elakadt, de alapos okkal. De hagyom a magyarázkodást a szerzőre, Kara László építészre. Hosszú szünet után jelentkezem az előző építészeti szépséget kutató cikk óta. Most tudtam újra egeret ragadni, ennek több oka is van:…..
Szeretem a sziluettképeket, vagy árnyképeket, mert van bennük valami misztikus. Látom is, meg nem is, hiszen csak a körvonalak biztosak, de ami belül van, az a fantáziámra van bízva teljesen. Az ember tudata ilyenkor szabadjára van engedve egy bizonyos fokig, nincsen belekényszerítve…..
Én legalábbis ezt találtam ki. Negy egy páncélzat, de egy ideig hátha elveszi a macsik kedvét a szomszédba ugrálástól, két véreb van a  túloldalon. Terveim szerint benövi a rácsot alaposan, és amúgy is elépakolok, és amúgy is meg lesznek szeppenve a cicák, és csak 14 és fél…..
Interjú Sebestyén Eszterrel   Mit kell tenni, ha megjelenik egy negatív komment az SM oldalon? A negatív komment nem feltétlenül támadás. Az lehet egy szimpla vélemény is. Ami hitelesít. Ha egy profil oldal túlságosan tökéletes, az ugyanúgy nem szimpatikus, mint a…..
Tarika86 2012.03.26 10:35:41
Interjú Sebestyén Eszterrel    Legutóbb azt mondtad, hogy a felhasználók (intézmények, közéleti személyiségek) nem úgy kezelik a közösségi médiát, mint új médiafelületet. Mit látsz még, amin változtatni kellene? Azt tapasztalom, hogy már mindenki eljutott odáig,…..
    Névjegy: Sebestyén Eszter  1996 óta foglalkozik kommunikációval, pályáját egy bankban kezdte PR referensként, amikor Magyarországon még magyarázni kellett, mit jelent a kifejezés. Szakterülete a válsághelyzetek kezelése. Tudását megmérte a profit…..