Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerrylikesitornot

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatodik hete itthon, de ugye ki számolja már?! Akik eddig unták a klasszikus filmeket, azok most megnyugodhatnak, a listában szereplő filmek átlagéletkora 2,6 év. Témákban és megvalósításokban azért lesznek furcsaságok. Az első igazán ütős dokumentumfilm ebben a listában szerepel, sőt azt is…..
Kemény, hogy az ötödik héten vagyunk már túl elzártságban, az írás pillanatában 37. filmen vagyok túl (benne olyanokkal, amikről még nem írtam), ha valakit érdekel itt gyűjtöttem össze őket személyes preferencia szerint. Ezen a héten is elég változatos volt a felhozatal van benne francia…..
Nagy késést halmoztam fel a karantén naplóval, de ez lehet azt jelenti, hogy az eheti beszámoló korábban jön. Viszont ebben minden zsáner kedvelője talál valami magának valót. Koszos western, zombi komédia, science fiction, de romantikus lányregény és családi dráma is bekerült. Vajon mi került fel…..
Thundercat, BBNG, Flying Lotus, izgalmas kis hármas és az album egyik kiemelkedő darabja kétségtelenül. Az "It Is What It Is", péntek óta hallgatható, azóta nálam az pörög...
Ezen a héten kicsivel kevesebb film fért bele az időmbe, ellenben bekerült helyette egy pár olvasni való is. Boszorkányok, kis faluban tomboló angol legénybúcsús csapatok, mutánsok egy új világrendben, Richard Gere fiatalon és szegényen keresi az amerikai álmot, James Holdenék galaktikus háborúba…..
Ma estére Tom Misch és Yussef Dayes izgalmas közös projektjéből jöjjön egy szám. A "What Kinda Music" című album április 24-én jelenik meg, én a megjelent anyagok alapján kiváncsi vagyok a teljes projektre...
Az elzártság folytatódik, úgyhogy én továbbra is naplózom, hogy mivel csökkentettem a soha nem fogyó kultúrális lemaradásom. Kedves naplóm... Na jó, csapjunk inkább bele!..
  Ez a bejegyzés egy hosszabb sorozat első része, amiben a Valiant képregény kiadót fogom bemutatni. Engem az elmúlt 12 évben nem igazán zavart a szuperhős film dömping több szempontból sem. Egyrészt úgy gondolom, hogy popcorn mozinak a többségük egész jó volt. Azért készültek, hogy látványosan…..
Ugyan újra sikerült ez hosszabb időre eltűnnöm (a blog.hu-ra való költözés is csak sunyiban történt meg), de az önkéntes izoláció során többször van arra szükségem, hogy az agyamat lefoglaljam. Ennek egyik módja a kultúra magamba szippantása, de gondoltam kikapcsolna az is, ha utána kiírnám…..
Ez azóta is mindig libabőr...
A november 12-i dátumot érdemes a naptárunkba vésni popkulturális szempontból, mert meghatározó lesz a közeljövőre nézve több szempontból is. Egyrészt a Disney+ megjelenésével végső sebességbe kapcsolt a streamingháború és innentől kezdve nem lesz megállás. A gyengébbek gyorsan lemorzsolódnak majd,…..
Joe Talbot és Jimmie Fails imádják San Franciscot. A ferde utcákat, a viktoriánus építészetet, a ködös történelmét, a furcsa lakókat, az elhagyott művészeket. Nem újonnan fellángolt szerelem ez, sokmindent megéltek itt, és figyelemmel követték a város folyamatos változását. A megváltozott dolgok…..
jerry/likes/it/or/not Archívum 2019.05.10 15:22:00
Kis átfedéssel. https://jerrylikesitornot.tumblr.com/..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
jerrylikesitornot 2013.01.09 16:26:30