Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukri

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiúk a Babylonban múlatják az időt. A műtét után felfrissült Ted a hódításaival büszkélkedik, Emm pedig kiszúr egy szemrevaló újhúst a táncparketten. Brian nem is lenne Brian, ha nem rebbenne rá azonnal, de Justinnak ez most nem igazán tetszik. Az újhús visszautasítja…..
„Elmo, Elmo, de csodás!” Jaj nem, az egy másik város lesz, de Elmoban is éppen idilli minden. Oké, nem mindenhol van idill, de Marin és Jack most jól el van. Eltűntek a zavaró körülmények, mint Cash, Marin megírta végre a könyvet, amit Jack csodálatosnak tart, és mint…..
Lukri 2008.11.29 19:03:25
Némi veszteséggel zártuk az előző részeket, de azért meg is mentettünk valamit. A veszteséglistán szerepel Annie és Patrick kapcsolata és esküvője, valamint Jack munkahelye, vagyis a hajó. A nyereséglistán pedig szerepel Sara és Eric kapcsolata, Theresa és Ben házasságának…..
hogyvolt 24 3x10 22:00-23:00 2008.09.12 09:00:00
22 óra. A múlt részben Jack újra elvesztett egy életet, de lehet csak cheatelt és God mode-ba tette magát, hogy ezzel a gamer kifejezéssel éljek. Viszont, így már érthető, hogy miért él túl minden szarságot. Chase-t nagy erőkkel kínozzák, és mivel az ásó nem használt, most…..
A négykerekű Spike azért aggódik, hogy a vadász és Angel újra le fog csapni rájuk, de Dru egyáltalán nem pánikol emiatt. A Bíró meg csak ücsörög, hogy erőt gyűjtsön. Drusilla egyszer csak összerogy egy látomás miatt, egy kicsit nyüszög, majd Angel nevét mondja és mosolyogni…..
Justin álmával kezdjük a történetet. Szöszike Chris Hobbs-szal álmodik, ami annyira felzaklatja, hogy még a mama is meghallja, és sietve érkezik kisfia megnyugtatására. Justin viszont nem engedi még Jennifernek sem, hogy hozzáérjen, majd keserves sírásban tör ki. A fiúk mit sem…..
Marin vidáman mutogatja a kocsmában az öntisztító sütővel rendelkező új tűzhelyét, így a konyhája már lassan a célnak megfelelő lesz. Valamint azzal is felvág szőkénk, hogy remekül főz. Cash ezt azonnal vitatná, így kihívja Marint egy ragufőző versenyre. Buzz és Jack is…..
Patrick és Annie elnevezte a hotelben azt a szobát, amiben Marin lakott. Természetesen Marinről, mivel szőke kiköltözik onnan. És persze más hír is van. Patrick és Annie elutaznak New York-ba Annie családjához, hogy bejelentsék az eljegyzésüket. Mivel Marin a hotelből kiköltözik,…..
Elérkeztünk az első évad utolsó részéhez. Mi mással is kezdhetnénk ezt a részt, mint azzal, hogy Brian szexel, és a többiek konferenciabeszélgetést tartanak róla. Igazából terveznek valamit Brian ellen, amit hamarosan megtudunk, nem kell aggódni. Az esemény Brian 30.…..
hogyvolt 24 03x02 2008.07.11 09:00:00
Du. 2 óra. Ott fejeztük be, hogy Bauert szíjjel bassza az ideg, mert Mexikóban rászokott a jóságra, most meg nehezen bír magával. Lelógó fülekkel üldögél az irodájában és már bánja, hogy a falhoz csapta a cuccot, és szedi is össze, majd nagy bölcsen elrakja ínségesebb…..
A fiúk a kajáldában vannak, és a Babylon királya választás a téma, ugyanis ma este lesz az idei. Teddy úgy emlékszik a tavalyi győztesre, mint a saját nevére, így Blake majdnem aggódni kezd. Emmett továbbra sem bízik a drogos fiúban, sőt, pofákat vág és megjegyzéseket tesz, ha…..
Egy rövid évad összefoglaló után a Bronzeban kezdjük a végső harc előzményeit. Xander Willown gyakorolja, hogy mit mond Buffynak, mikor majd randizni hívja. Buffy éppen vadászaton van, és elég termékeny az éjszaka, mert már a harmadik vámpírt öli meg. Eközben Giles a…..
hogyvolt 24 3x01 2008.07.10 09:00:00
És igen! Eljött végre a 24 harmadik évadja is az M1-re. Az egyik szemem nevet, a másik meg üveg, mert ugye annak örülünk, hogy elkezdődött, de hogy minden nap lesz, arról ugye kurvára nem volt szó! Ilyen szintű darát nem tudom, hogy fogok lereagálni hogyvolt terén, de azt…..
A Babylonban vagyunk és a csapat ropja ezerrel a táncparketten, amikor egy jó pasi elkapja Mikey fenekét és magához húzza tánc közben. Mikor a rámenős srác telefonszámcserét ajánl, Mikey jön a „nekem barátom van, és nem dugunk félre” szöveggel. Azért a srác mégis…..
Valami rém ronda vámpírral verekszik Buffy a temetőben. Oké, ezt le fogom írni még egy párszor. Szóval, miután Buffy port csinált a vámpírból egy jól irányzott karó a szívbe mozdulattal, Giles tűnik elő és az ölési hibákat kezdi sorolni. Majd mikor végzett a kiosztással egy…..
Boldog Michaelt és boldog Davidet követjük mindenhova. Csakhogy mindenhol David fizet, ahova csak mennek. Mikey egy étteremben fakad ki, hogy őt nem kell eltartani, mert ő is dolgozik, és ne a párja fizessen mindent. De dokinak természetes, hogy ő fizet, mert megteheti és szívesen is…..
hogyvolt Weeds 1x02 - Free Goat 2008.06.09 23:23:00
Most pedig következzen a hiánypótlás, adós vagyok egy kis kertvárosi körképpel.  Főszereplőnk Nancy Botwin, aki élt boldogan, mint nyuszi a fűben, míg a férje egy nap össze nem esett futás közben és meg nem halt. Nancy ahhoz, hogy fenntartsa eddigi életmódját, és hogy el…..
Tehát ott hagytuk abba, hogy Luke meg akarja harapni Buffyt, de a lány nyakában lógó kereszt megégeti a vámpír kezét, így a vadász ki tud szabadulni. Ha már kiszabadult, jobbnak látja, ha most nem harcol tovább, hanem inkább szalad a halálra rémült tinicsapat után. Azért azt…..
Történetünk azzal kezdődik, hogy egy Sunnydale nevű kisvárosban, egy teljesen kihalt iskolába éjjel belopózik két tinédzser, egy fiú és egy lány. A lány minden kis zajra összerezzen, a fiú viszont nem aggódik, mert egy jó kis numera reményében szedte fel a szőke ártatlannak…..
Brian az üzleti útját tervezgeti, mikor a főnöke közli vele, hogy nem ő megy a Bahamákra. A főnök arra kéri Briant, hogy menjen haza, míg lemegy ez a zaklatási ügy. Jobb lesz ügyvédet szerezni. Brian hova menne máshova, mint a kajáldába, ahol ott van Ted és Mikey is. Persze Mikey…..
Brian az irodájában van és a két talpnyalója mutatja be éppen az új termékkel kapcsolatos ötleteit, mikor érkezik egy új fiú. Az új fiúnak jobb reklámötlete van, mint a két szokásosnak, így Brian neki adja a munkát. Mel és Linds összejövetelt tart, de Melanie nem érzi valami…..
No nézzük csak. Volt egy hetünk, hogy túltegyünk magunkat az első igazi drámán, ami Briannek még nem ment. A szülinapi dekorációként szolgáló Mikeyt és őt ábrázoló fotókat nézegeti, miközben egy futógépen edz. Telefont ragad és Mikeyt tárcsázza, de nem szól bele. Úgy…..
Áttekintjük gyorsan, hogy mit tett az előző részben a meleg, majd beleugrunk a hatodik részbe. Marin egy kiállítás meghívóját nézegeti és ráeszmél arra, hogy kultúrára éhezik. Patrick meg is mutatja Elmo múzeumát. Múzeumot írtam? Dehogy múzeum, csak egy makett a városról.…..
Lukri 2008.05.10 17:17:21
A fiúk sétálgatnak vidáman és épp a kajáldába tartanak. Kiderül, hogy Mikey 30 éves lesz és ez a meleg számrendszerben egyenlő a halállal. Újdonsült hullajelölt meggyőzi magát arról, hogy milyen jó is, hogy nem költözött össze Daviddel, bár a többiek erről nincsenek…..
David és Mikey a kajáldából jönnek ki és doki egy álmát meséli el, amivel Mikeyt próbálja rávenni arra, hogy végre döntsön, oda költözik-e vagy sem. Martin Luther Kingnek is volt egy álma, bár nem az, hogy egy pasi hozzáköltözzön, viszont hatásos volt annak idején, így ez…..