Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sörenzen

0 bejegyzést írt és 623 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) monacói rendezvényén elkészítették a 2019/2020-as UEFA Bajnokok Ligája kiírás csoportkörének a sorsolását. ..
Sörenzen 2019.08.30 09:31:02
@mark6666: Ha...Te...profi sportoló lennél...
Mi lenne a számodra a fontos? Hogy hányszoros bajnoknak mondhatod magad, vagy pedig az, hogy hányszoros millilomos???
Hétfőn este a Camp Nou előkertjében történt meg a Johan Cruyff szobor felavatása, amely az FC Barcelona holland legendája előtt tiszteleg, illetve állít emléket. ..
Ernesto Valverde kijelölte keretét a Real Betis elleni hazai pályán rendezendő spanyol bajnoki mérkőzésre. Sérülés okán Neto, Messi, Suárez és Dembélé, valamint technikai döntés miatt Todibo, Wagué, és Aleñá a kimaradók névsora. A B csapat játékosai közül az Iñaki Peña, Carles Pérez duó, illetve a…..
Sörenzen 2019.08.25 12:00:04
@DISTANTxTHUNDER: Márpedig ha Coutinho beválik a Bayerben - ahogy bevált korábban a Liverpoolban is, - akkor az edző a hibás.
Junior Firpoval a Sport napilap készített interjút, a tovább mögött részleteket olvashattok belőle. A Barcelona új szerzeménye beszélt a közösségi médiában megjelent, Lionel Messire nézve nem túl hízelgő bejegyzéseiről, az adaptációjáról és a Jordi Albával folytatott versenyről...
Sörenzen 2019.08.23 08:04:05
@Berbatov: Egy 15 éves fiúnak már felelnie kell a tetteiért! Hogy kivánhatja más halálát?
Sörenzen 2019.08.24 08:53:02
@Robi71: Ha igaz, amit olvastam. Sanchez a PL legjobban kereső játékosa.
Pedig nálunk lehetett látni, hogy dél-amerikai létére elég közepes labdakezeléssel rendelkezik.
Ramón Catalá az Espanyolnál erőnléti edzőként tevékenykedett Ernesto Valverde stábjában. A két szakember azóta is jó kapcsolatot ápol egymással, és most Catalá az Esports Copenak adott friss nyilatkozatában kifejtette hogyan élte meg a Barcelona trénere az elmúlt idény csúfosra sikeredett végét. ..
Sörenzen 2019.08.22 16:40:11
@Raven1975: Akkor Dembi megvásárlásán Abidal és Bartomeu keresett...
Sörenzen 2019.08.22 21:33:05
@Nagybarcelona: Nem biztos, hogy jobb lenne a Barcának ha többen védekeznének és kevesebben támadnának. Csapatunk azért lett az ami, mert mindig a támadó futballt kívánta előtérbe állítani.
Abban megegyezhetünk, hogy Valverde nem egy lángész.
Az argentin sztár továbbra is reménykedik a hétvégi szerepvállalásban, Nélson Semedo eközben két napos kihagyást követően újra csatlakozott a csoporthoz. Ansu Fati pedig első alkalommal edzett a felnőtt kerettel...
Sörenzen 2019.08.22 09:35:53
@Kertai Dávid: Rafinha és Roberto? Két középpályás elől? Nem sok az?
Ousmane Dembélé képviselője, Moussa Sissokko tisztázta ügyfelét a sajtó téves vagdalkozása miatt, majd a játékos jövője és elkötelezettsége kapcsán közleményt tett közzé. ..
A francia világbajnok a bal lábában combhajlító izom húzódást szenvedett, és ennek következtében 5 hétre vált harcképtelenné. ..
Sörenzen 2019.08.20 11:22:56
@Raven1975: Szerintem meg nem lehet. Nem lehet azért, mert vannak olyan sérülések, amit röntgen nem mutat ki.
Másrészt ez a gyerek meg minek strapálja magát? Fürdik a pénzben.
Kíváncsi lennék a szerződésére! Mert azt már tudom, hogy ha Semedo játszik, akkor az 50-ik meccsei után 5 millió euró illeti meg a volt egyesületét. - Kíváncsi lennék, hogy Dembus szerződésében van e olyan záradék, hogy ha nem játszik, kap e bért, vagy csökken az.
Szerintem meg Dembele még spanyolul sem tud. Minek tanult volna, ha úgy is dől a pénz?
Sörenzen 2019.08.20 11:50:54
@celestial: Én is így gondolom ahogy Te.
És ha ez egy edzőbuktatás lenne, talán még örülnék is neki.
Itt többen említették már, hogy "Messi és baráti köre" határozza meg a csapat összeállítását. Ez szerintem tévedés, mert Leo nem küldött volna olyan összeállítású csapatokat, ahogy azt Valverde sokszor tette, ugyanis ő nem olyan hülye!
V. meg nyilván azért maradt eddig a helyén, mert ő egy "bólogató János" aki mindent elfogad, amit Bartomeuék elé tesznek.
Ez logikus nem?
A brazil Zé Roberto a játékos barcelonai bukásának okairól beszélt, Robert Lewandowski és Mauel Neuer méltatta az új csapattársukat, Marco Grujic máris egyenesen a Bundesliga legjobbjának titulálta a volt liverpooli játszópajtását. Coutinho az idei szezont a Bayern München kölcsönjátékosaként tölti,…..
Frankie De Jong La Vanguardia újságnak adott exkluzív interjút a napokban. A fiatal holland a kezdetekről, Lionel Messiről és Matthijs De Ligt döntéséről beszélt a spanyol lapnak. ..
Sörenzen 2019.08.19 09:33:02
@Robi71: Arra a csapatra mondta egyszer Nyilasi, hogy azzal még ő is bajnokságot nyert volna...
Én sokakkal ellentétben nem tartom annyira fontosnak egy 8 osztályos edző munkáját ott, ahol olyan rutinos játékosok kergetik a labdát, mint Puyol, Xavi, Iniesta, Mascherano, Messi és Suarez.
Sörenzen 2019.08.19 17:31:20
@Robi71: @Bivi76: - Legyetek szívesek és fejezzétek be ezt a civakodást mert ez nem vezet sehová.

Robi71: Te meg légyszíves fogd vissza magad, mert az nem normális, hogy 7.100 kommentet írsz, amikor egy átlagos olvtárs 3-600-at.
Nincs pár hete, hogy megigérted, hogy mérsékeled a írásaid számát, de úgy látom erre már rég nem emlékszel. Akkor most mondom: emlékezz!!!
Mint ismert a Bayern München hivatalosan bejelentette Philippe Coutinho idény végéig tartó kikölcsönzését a Barcelona csapatától. A bajor együttes vásárlási opciót is szerzett a transzfer keretein belül. ..
Sörenzen 2019.08.17 20:04:37
@Robi71: ...Az még KÉT ÉV!
Sörenzen 2019.08.17 21:56:07
@Berbatov: Én még azt is el tudom képzelni, hogy Florentino Perez ölbetett kézzel nézi a Barca szenvedését. Nem kell neki megmozgatni a spanyol ügyészségnél lévő kapcsolatait, mert úgy látja, hogy a Barca saját magát teszi tönkre....
Ernesto Valverde a FC Barcelona holnapi bajnoki debütálását megelőzően részt vett az új idény első hivatalos sajtótájékoztatóján. ..
A Paris United információi alapján Leonardo sportigazgató csupán a francia klub által meghatározott áron hajlandó elengedni a brazilt, mindeközben a PSG leköszönő orvosa aggasztó tényekre hívta fel a figyelmet a játékos krónikus bokasérüléseivel kapcsolatosan. ..
Az FC Barcelona a hivatalos weboldalán tette közzé, miszerint egyezségre jutott a Real Betis együttesével Júnior Firpo átigazolásával kapcsolatban. A játékos öt idényre szóló 2024 júniusáig tartó szerződést írt alá, amely 200 milliós kivásárlási záradékot foglal magában. A Barca 18 milliót…..
Carles Puyol a Barcelona történelmének egyik legjelentősebb alakja, a teljes karrierjét gránátvörös-kék szerelésben töltötte, 15 szezonon keresztül mondhatta otthonának a Camp Nou stadiont. Hosszú évekig a csapat kapitánya volt, és a klub legsikeresebb időszakának megkerülhetetlen alapkövének…..
Az ESPN klubon belüli forrásai szerint a Barcelona idén nyáron prioritásként állította be Philippe Coutinho értékesítését, azonban aggodalomra ad okot a vezetőség körében, hogy ezidáig egyetlen ajánlatot sem kaptak a játékosért cserében. ..
Az FC Barcelona spanyol válogatott játékosa a TV3-nak adott kis betekintést a katalán klub 2019/2020-as szezonjával kapcsolatban. ..
Josep Maria Bartomeu Japánban állt a Reuters mikrofonjai elé, és kifejtette, hogy a katalán klub egy terven dolgozik a Lionel Messi visszavonulását követő időszakra. A Barcelona az elmúlt években aktívan tevékenykedett az átigazolási piacon, a valaha volt hat legdrágább igazolásból három a…..
A 21 esztendős játékos missziója, hogy a legtöbbet hozza ki az edző által kapott játékpercekből. A barcelonai első csapatba vezető útja hosszú és megerőltető volt. ..
Sörenzen 2019.07.28 19:03:30
@PBence20: Ha Te családot alapítasz, mi a fontos? Az "új kihívások"? Vagy az "igazi megmérettetések."?
Szerintem egy fiatal focista elsősorban egzisztenciát akar teremteni, szép otthont, autót akar magának és szeretteinek.
Patrick Kluivert a csütörtökön aláírt szerződését követően visszatér az FC Barcelonához, és az ifjúsági labdarúgás igazgatói posztját tölti be 2021 júniusával bezárólag. ..
Sörenzen 2019.07.27 16:52:36
@PBence20: Nem egészen. Bartomeuék azért adják-veszik a játékosokat, mert akkor és ott %-okhoz juthatnak, magyarán leesik nekik pénz.
Már nem is tudom, hogy kinek drukkoljak? A spanyol ügyészségnek, hogy kapják el ezt a palit? Mert a katalánok a jelek szerint hülyék hozzá, hogy elmozdítsák az elnök urat...
A La Liga aranyérmese a 2018/2019-as idény során is fenntartotta a világhálón beöltött vezető szerepét. 1086 millió likeot, megosztást és kommentet gyűjtött be megelőzve a Manchester United (916 millió) és a Liverpool (754 millió) együttesét. ..
Sörenzen 2019.07.25 07:07:02