Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nickkkkkkkkkk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán hogy teljesülnek-e, az más kérdés. Ivettnek és párjának teljesült, megtapasztalták, milyen az, amikor „leesik a húszfillér". Az írás Grazból érkezett, hogy miként jutottak odáig, rögtön kiderül. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Nickkkkkkkkkk 2012.09.02 17:15:05
@SilentDreams: Kicsit bosszant is a dolog, mert eddig vártam, hogy történjen valami, és aztán éppen ma eltűnik. Nekik nem érdekük, hogy olvasott legyen egy postr oldal?
Nagyon szívesen elküldeném neked, minden bejegyzés meg van word-ben. De a másik laptopomon, ami nem kapcsol be... :( Pedig szeretném a dolgaimat kimenteni róla valahogy.
Az étterem Grazban lesz, hiszen itt lakunk. :)
Nickkkkkkkkkk 2012.09.02 17:35:47
@Mirjam2:
A poszt közel sem a vége egy történetnek. A végcél még mindig egy családi ház kerttel, ami Ausztriában elég nagy kihívás, tekintve, hogy 400.000 euró-t megközelíti az ára egy olyannak, amiben gondolkodunk.
A próbálkozásunkat nem mondanám hosszasnak, én 1 hét alatt, párom 1 hónap alatt talált munkát. A korábbi munkáimnál sem kellett sokat várnom.
És bár nem derogált a takarítás sem, jelzem, már 9.-dik hónapja eladó vagyok. :) Karrier álmaink nincsenek, azt kiölték Magyarországon. Csak becsületesen dolgozni és abból nyugodtan élni. Ennyi.
Nickkkkkkkkkk 2012.09.02 17:48:48
@tsík:
A blogot már sokkal korábban törölni szerettem volna, de hiába nyomkodtam a "törlés" gombot, a blog élt és virult. Írtam az origónak, hogy legyenek szívesek törölni, de semmi nem történt. Majd valaki itt megemlítette a blog címét, ahol ez az írásom már megjelent, ezt követően pedig előbb a posztok tűntek el, majd inaktív lett. Amit nem igazán értek, hogyan is történhetett. Nekem ehhez semmi közöm. Eddig is inaktív lehetett volna, de én a Föld színéről is el akartam tüntetni. Ha esetleg van ötleted, hogy mi történhetett, megoszthatnád velem.
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
 ..
Nickkkkkkkkkk 2012.03.22 19:51:08
@sanyi a bagoly: szakmai hozzáértéssel és nyelvtudással nem kell csicskamunkát végezni. Külföldön is lehetsz megbecsült tagja a társadalomnak, sőt. Nem úgy Magyarországon, ahol a tüdődet kiköpöd, elégtelen feltételek mellett is követelik tőled az eredményt, és még a szádba is szarnak, ha arról van szó. Köszi, meguntam.