Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikisze

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szuper Janosch szuper könyvéről így írtak a gyerekek: Janosch: Irány Panama: Történet arról, hogyan utazott Kistigris és Kismackó álmai országába „- Tetszett, mikor kitették a jelzőtáblát." "- Tetszett, hogy nem ismerték fel a háziurat." "- Tetszett, mikor odaértek…..
A bolond április időjárása kedvez az olvasásnak. Aki az eső elől egy könyvbe menekül, annak többnyire véleménye is lesz arról, amit elolvasott...   Domboninenni mesék   "Nagyon tetszett, nagyon humoros volt és nagyon aranyos." "Nekem nagyon tetszett, főleg a nagy…..
A héten a könyvfesztivál egyik külföldi vendége Patrick Ness lesz, lássuk, mit szóltak könyveihez az olvasók! Szólít a szörny "Három nap alatt kiolvastam a könyvet. Érdekelt, nem tudtam letenni! Szerintem egyrészt megpróbált a könyv arra utalni, hogy az igaz barátainkat ne…..
A cirkusz fekete-fehér sátrai, egy nyomasztó verseny és egy különös szerelem története, hogy látják mindezt az olvasók? "Különleges, újszerű, különbözik a legtöbb könyvtől, amit eddig olvastam. Elgondolkodtató, mégis lendületes és fordulatos regény." "Ezzel a könyvvel…..
A téli álom után íme a tavaszi, friss, ropogós vélemények:   Így vallanak a bőbeszédű kiskamaszok Lakatos István könyvéről, a Dobozvárosról: „Tetszett, jó könyv, kalandos, sok benne az utazás és ez tetszik, örömmel ajánlom másoknak is.” „Tetszik! Izgis, vicces,…..
A nem mindennapi könyvek borzolják az érzékeinket, ez az olvasói véleményekből is kiderül, amitől még a jól bevált sorrend is megfordul néha... Következzenek most elsőként a középiskolások: Látlak „Az elején csak úgy unalomból szerettem volna elolvasni, de az első…..
Nem unatkoznak, csak olvasnak és olvasnak, sőt, jól meg is mondják a véleményüket a könyvekről... Ovisoktól: A király, akinek nem volt semmije „Ez olyan volt, mint a királylányos”  „Miért nem találkozott a király azzal a királykisasszonnyal, akinek nem volt…..
  Olvastátok ezeket a könyveket? Csokorba gyűjtöttünk néhány olvasói véleményt egy-egy könyvről minden korosztályból, ti mit gondoltok róluk?   Ovisoktól: A királykisasszony, akinek nem volt birodalma „Vicces volt a tortadobálás.”  „Nagyon szép rajzok…..