Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megfogj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer egy gyógyszergyár vezérigazgatója azt nyilatkozta, a magyar adórendszerrel nem az a baj, hogy ilyen vagy olyan, hanem hogy évente változik és lehetetlen előre tervezniük, miközben egy orvosság kifejlesztése akár egy évtizedig is eltarthat. Nos hasonló a helyzet a…..
megfogj 2012.03.22 00:59:12
Dzsilla!

Látszik,hogy életedben nem laktál a belváros környékén sem,nemhogy a belvárosban...
Az 50 milliós nagypolgári lakások már rég 20 millióba sem kerülnek,/pont a hangzavar miatt ment le az áruk/tehát ha időben elkezdesz spórolni talán megveheted és reméljük éppen nem lesz már semelyik kerületben csendrendelet!!
Ha nem lesz csendrendelet akkor remélem nem dolgozol,hanem lottón nyered a fizetésedet mert egyébként többet nem alszol,azt garantálom..Ha meg soha nem alszol akkor nem sokáig fogsz sehol melózni..S nem csak hétvégén,hanem soha többet nem alszol végig egy éjszakát sem,nem tudom mennyire fog tetszeni,szerintem kb. egy hónap mulva futva menekülsz vissza zuglóba egy fele értékű panelba..:)
Mert alvás nélkül ugye az ember nem tud létezni,az sem,aki most ennyire okosan blogol..S ez nem belváros kérdése,hanem alapvető emberi jog!
Egyébként kívánom,hogy hallgasd minden éjjel ahogy nigériai és kongói bennszülöttek szuahéli nyelven holt drogosan üvöltöznek és verekednek vagy bunkó olasz macsók minden hajnalban telehányják a lépcsőházajtódat és te kora reggel a nem alvás után,fáradtan elindulva dolgozni,ezzel találkozol először...
Gyorsan elmenne a kedved drágám a lakáscserétől amit most épp javasolgatsz..
Egy negyedet kell kijelölni,de most gyakorlatilag 5 kerület lakói,ha rossz helyre néz az ablakuk nem tudnak pihenni.Kíváncsi lennék,melyik másik öt kerület lakói költöznének be helyettük?
Egyébként én elköltöztem a második kerületbe a Margit hídhoz Budára és ott már nyugalom van/csendrendelet/,és ha kedvem szottyan 5 perc alatt átmegyek villamossal szórakozni a körútra.De mindenki nem költözködhet,ez gondolom evidens.