Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GSLaja

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Rióból hazafelé gondoltam, megpróbálom beváltani a kis maradék pénzt, nyilván nagyon rossz árfolyamon fogják dollárra váltani, de mégis értelmesebb, mintha otthon porosodik a fiókban, aztán simán el is felejtem majd magammal vinni legközelebb, ha megyek. Nem olyan egyszerű az!..
Őszintén bevallom, én magam még nem hallottam az Iguazu vízesésről, de miközben tettem fel a mai posztot, folyamatosan úgy éreztem, hogy ezt nekem egyszer ebben az életben ezt látnom kell. Szerintem nem leszek vele egyedül… Szóval ma egy kicsit lazább téma következik, ismét Ágival tarthatunk…..
Tegnap este szinte madarat lehetett volna velem fogatni. Úgy feküdtem le hogy lesz ma már egy finom kis autóm, megjön a fizetésem stb... Boldogan netezve feküdtem le aludni, de előtte még megkötöttem a biztosítást, kifizettem a havi díjat + depozitot. Reggel már kezdődtek a bajok.…..
Az igazi tini horror arról szól, hogy sok jó képességű fiatalembert lemészárol valami kibaszott ronda ember/szörny/gépezet. Azonban ennek a jelenet sornak is van sablonja, sőt tulajdonképpen az egész film egy klisé: 1.       Az érkezés Az amerikai csak…..
Jelentem élek! nem ütött el a targonca és a malév is megkímélte életemet. Azért a délután már pozitív volt egy kicsit. Nyomtam ma a melót mint állat és realizáltam hogy folyamatosan javul a performance om. Egyre jobb és jobb százalékok jelennek meg a kijelzőn. Nah ez már…..