Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyika13

72 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gondfoci 2010.04.10. – Választási különkiadásgondfoci 2010.03.22. – Bécs különkiadás: Vonat, bratwurst, szilikongondfoci 2010.03.16. – Félelem és reszketésgondfoci 2010.03.08. – Igazolvánnyal Rendelkező Aktatologató Fasztojásgondfoci 2010.02.26. –…..
SZER-VUSZ-TOK! SZER-VUSZ-TOK!sanyika vagyok, és ez a gondfoci. Na, jól van, csumidázom a heberákotokat, kurvára vége az egésznek. A gondfoci utolsó kiadását olvassátok. Benne tények, piacsekker, jövőbelátás, csonttérkép, Lőte, egy kevés szerelem, fegyverek, régi rovatok,…..
Héhó!sanyika vagyok, és ez a gondfoci. A célegyenes, bébi! Ha ezt lezavarom, már csak egy kiadás van hátra, és kész. Vége. Szevasztok! Essünk túl rajta! Lesz ma egy különleges ajánlatom mindenki részére, azt hiszem igazán szükségetek van arra, amit árulok, álomfejtés,…..
zaphier-2007.04.07-17:09:44nos, nekem tetszenek a golyóid:))Régi ügy, mégis ideteszem. Így vígasztalódom. Na, ki találja meg elsőnek a Golyóim című örökérvényű írásomat? Nyomaash, megkeresni! Nyomaash, nyomaash!Héhó!sanyika vagyok, és ez a gondfoci. Halállistával,…..
Héhó!sanyika vagyok, és ez a gondfoci. A munka ünnepe van, úgyhogy kábé ennyire lelkesen fogok neki, de amúgy is el vagyok maradva. Egyelöre nem tudom, miröl lesz szó, lehet, hogy a végére sem derül ki. Na, mindegy. Koppintás lesz benne, az fix.EGY TéNY, AMITöL MAJD OKOSABBNAK…..
Rock the Casbah!!sanyika vagyok, ez a gondfoci, és ez a The Clash: Rock the Casbah dalszövege. Csak úgy. Ismernetek kellene zeneileg alultáplált barátaim. Olvassátok el, amit kell, aztán nyomás guglizni, vagy mi az, amit csinálni szoktatok, mindegy, a lényeg, hogy keressétek a torrentet,…..
Yo baby, yo baby, yo!!sanyika vagyok, ez a gondfoci, ma a golyóimról lesz szó, meg paintballról, sebekröl, az élmény egész friss, ahogy a sebek is, és csúnya emberek is lesznek, a többiröl egyelöre fogalmam sincs.GOLYóIMHat kilósak. A nevük Black Widow, a nevük Secret Agent.…..
Hellooo, baaabe!sanyika vagyok és ez a gondfoci, és bolondok napja van, megnézzük melyek voltak a legnagyobb áprilisi kibaszások a történelemben, volt vele munka, elolvashatjátok egy közepes port felkavart írásomat a seggröl, sex sells, piacsekker, adatok, tények, meg a fene tudja,…..
Heh.sanyika vagyok és ez a gondfoci.Tegnap születésnapi bowlingozás volt. Kilencen szerencsétlenkedtünk a pályán. Ki tarolta a legtöbbet? Ha azt válaszoltad: sanyika, kibaszottul igazad van. Újabb pont a jófiúknak.Ma sztárparádé van megint, többek között Britney Spears, Paris…..
Hé, csokkerek!sanyika vagyok és ez a gondfoci.Nincs kedvem hosszas bevezetöhöz, úgyhogy mehet tovább.HEH, AVAGY TUDOM, MIT TETTÉL MÁRCIUS 15-ÉNNa, voltál dobálózni? Volt a fejen kapucni? Zászló az arcodra kötve? Oké. Hátizsákodba belepakoltad a molotovot, vagy otthon felejtetted?…..
SEX SELLS!sanyika vagyok, és ez a gondfoci.A vasárnap kimaradt, de múlt héten kaptatok két kiadást, úgyhogy szavatok nem lehet. Bazmeg. A robotok nem nyugszanak, támadnak, szaggatják az oldalt, megbolonditják a html kódokat, belehugyoznak a php-kbe, kiröhögik a validator-okat. Érzik a…..
A jelemre jöjjön a Pokol!sanyika vagyok, ez a gondfoci, és utálom a Gladiátort.Miért a kapkodás, hisz néhány nappal ezelött már volt egy kiadás, kérdezhetnétek. Nos, az oldalt lassan széttépik a robotok, támad a consumer.net, nincs idöm, be kell fejezni a sorozatot.Mi várható egy…..
Csikiráut!sanyika vagyok és ez a gondfoci.Nehezen álltam neki ennek a kiadásnak, mert az azonnyomban haldoklik, aztán ez eléggé lehúz. Az utolsó kiadásban azt hiszem részletesen le is írom, hogy döglödött, azután döglött meg a lap. Addig is, március 6. van, tudjátok az minek a…..
Ave, tévéország!sanyika vagyok és ez a gondfoci.Ezen a hétvégén a Filmmúzeum valamiféle Monty Python maratont tartott, én meg végigzúztam az egészet. Miért ne? Vagyok akkora lúzer.Ezt a bevezetöt pénteken írom. Még lelkes vagyok. Az elmém ép. Úgy érzem, be tudok fogadni 40…..
Hell, rézbörüek!sanyika vagyok és ez a gondfoci.Balkezesek, szesz, az örök ifjúság széruma, a SZEMÉTLÁDA természetrajza, A Faun labirintusa, a tavalyi év legjobb 9 másodperce, néhány szó Vegas-ról, Stólbuciról és a Szeminol világrendröl, és  science fiction.Soknak…..
Éljen a centrumakció!KÖRÜLVESZNEKEbben a rovatban ezentúl mindig életem egyik mellékszereplöjét mutatom be. Van belölük elég. Körülvesznek. Itt ólálkodnak. Kicsit élösködnek. Miért ne? Megengedem nekik.Nemrég ellátogattam az orvosomhoz, gyógyszert iratni. A doktor úrnak több…..
Sziasztok, jubilálók!Egy éves jubileum van, ami mindössze annyit árul el rólam, hogy lusta vagyok, vagy egyszerüen ilyen szinten ihlettelen. A gondfocit ugyanis egy év alatt be akartam fejezni, no ez nem sikerült. 16 résszel maradtam le.Mindenesetre következzen most az ünnepi kiadás.…..
Vasárnapra mindig leeresztünk, de hát ez van. Még egy utolsó újévi történet, holnaptól jön vl a friss, ropogós szakításokkal.Üdvözlet!Az én történetem közel két éve esett meg. Felfoghatjuk újévi átrendeződésnek is :)Kicsivel több, mint fél évnyi vajúdás után (nem…..
Üdvözlégy Babylon, kudarc, katasztrófa!A ROBOTIKA ÚJABB TÖRVÉNYEI1.A robotnak javasoltan fasz, de legalábbis értelmezhetetlen üzeneteket kell írni az azonnyomban.hu fórumába.2.A robotnak javasoltan fasz, de legalábbis értelmezhetetlen üzeneteket kell írni az azonnyomban.hu…..
Sziasztok, túlemancipáltak!EGY TÉNY, AMITÖL MAJD OKOSABBNAK TÜNSZDolák-Saly Róbert kedvenc itala a víz altatóval.És máris okosabb vagy, mint 3 másodperccel ezelött.MUHAMMAD ALI 65 ÉVES LETT SZERDÁN-Cassius Clay egy rabszolga név. Nem én választottam, nekem nem kell. Muhammad Ali…..
Hell, fangirls!EZ ÁLL AZ ÜZENÖFALONSanyika.veled szivesen +ismerkednék!:-)Nevet nem írt oda, mégis, akárki akármit dumál, én meg vagyok gyözödve róla, hogy ezt egy csaj írta. Így kell lennie.És miért is ne? Ismerjen csak meg.Ezt a kiadást a groupie-knak dedikálom, ha elolvasod,…..
Boldog Új Évet, és éljen a filmletöltés!30 évvel késöbbROCKY BALBOANehéz. A legkifejezöbb talán az volna, ha azt mondanám: az ilyen filmekért szeretek filmeket nézni.Stallone megint varázsolt. Elöször 1976, azután 2006. Francba. Majdnem megríkatott a vénember. Ilyet meg senki…..
Yo yo yo!Ez itt a KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS, így pénteken, mert tudom, hogy vasárnap, ahelyett, hogy az interneten pudváskodnátok, testetekre húzzátok a kedvenc garbópulcsitokat, hangszálaitokat ráigazítjátok a karácsonyi dalokra, és reggelig pogóztok a szüleitekkel, hacsak elöbb…..
Hahó.FANPOST-gruszi azt írta az üzenöfalra, hogy leveszi a ruháját, és leteper engem.Öszintén remélem, hogy gruszi nem egy százhúsz kilós bakn*gger.-teri szerint Stohl Pudvás András nem halt meg.Csak olvass tovább, majd kiderül. Haha. Csacsi.-nyamnyam be akar törni valami kereket,…..
Hele.HA VICCELNI AKARNÉK, AZT KÉRDEZNÉMMi a különbség köztem és valaha között?Az, hogy szebb vagyok, mint valaha.KÖRÜLVESZNEKEbben a rovatban mindig egy háziállatomat mutatom be. Van belölük elég. Körülvesznek. Itt ólálkodnak. Kicsit élösködnek. Miért ne? Megengedem…..