Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszombazdmegkati

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
Egyébként gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam, hogy racionálisan is van valamennyi okom aggódni, bár nem tudom, mi a túlaggódás definíciója. Mi az aggódás mértékegysége és normál szintje. De tessék, akkor tények. Két hónapos sincs a baba és vírusos hörghurutja van,…..
faszombazdmegkati 2013.06.26 16:07:16
Még sosem kommenteltem nálad, pedig már iszonyú rég olvaslak. :)
Szerintem az anyai érzéseid abszolút megbízhatóak, teljesen normálisan reagálsz mindenre, ami egy újszülött érkezésével megváltozik a nők életében.
Én pont annyi idős vagyok mint te, csak (szinte napra pontosan) tíz évvel előbb kezdtem el az egész gyerekezést, összesen van három. :)
Az anyai megérzésről: 6 hetesen kerültünk kórházba az elsővel, senki nem gondolta volna, hogy nagy baj van csak én, és ha kicsit késlekedünk, meghalhatott volna. Senki nem akart hinni nekem, (én nem vagyok orvos), alig 26 évesen fiatal voltam, első gyerekkel.
A középsőnek ugyanilyen bronchitise volt pár hónaposan, volt olyan, hogy nem kapott éjszaka levegőt, de mire beértünk az ügyeletre a lehúzott ablaknál sokkal jobban lett, és az ügyeletes orvos iszonyú bunkó volt, hogy minek jöttünk be. Szerencsére egy éves korára kinőtte.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy szerintem mindenki le van szarva, és a saját megérzéseidre hagyatkozz.:)
Azt vettem még észre az elmúlt tíz év alatt, hogy a saját dolgaimért sokkal kevésbé harcolok, mint a gyerekekéért. Értük maximálisan kiállok, konfrontálódok, erőszakos vagyok, a végletekig elmegyek. :) Ja, és ha sminkben megyek velük orvoshoz, akkor egészen másképp állnak hozzám. :)
Erről a szeretet dologról meg csak annyit, hogy halálra aggódom magam a nagyért (persze csak magamban), aki most ment először táborba. :)
Minden jót nektek!
hogyvolt Éden hotel - 2x10 2012.03.21 08:30:00
Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb…..