Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rteg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
Rteg 2012.03.29 11:08:55
Az a baj a nívóval, hogy megint nagyon alacsonyan áll.

Ahogy a blogger javasolta, végigolvastam azt a 3 oldalt, és egyébként meg kell hagyni, hogy tisztességesen kielemezte, csak értelmezhetetlen következtetéseket von le.
Először is a bizottság nem döntést hozott. Ez nem volt feladata. Ő megállapította, hogy mi a helyzet a doktorival. A döntést ma hozza meg a SOTE szenátusa, ha van elég tökük. Ezért, az, hogy ezzel lezártnak tekintendő a dolog, értelmezhetetlen, hisz most lett hivatalos, hogy mi történt a doktorival. Tulajdonképpen most indul csak a történet, nemhogy lezáródik.
A második az, hogy a szokatlan időrövidség, a jegyzőkönyvek hiánya, és, hogy összeollózott dolgozatról van szó, az egy amőbánál bonyolultabb teremtménynek már teljesen világossá teszi, hogy az államfőnek anno "összebundáztak" egy doktori fokozatot, amit ilyen módon sikerült lepapírozni. Ebből kifolyólag felesleges is taglalni, hogy mi meg hogy van abban a dolgozatban, hisz komolytalan az egész.
Harmadszor pedig azt nem érti a blogger, hogy itt nem Schmitt Pálról van szó, ő olyan amilyen, tőle ennél többet valószínűleg nem vártak...a fideszben sem. A történet arról szól, hogy ez a dolog ebben az országban a pozíció miatt morálisan megúszható, és ez a nemzet morális nívóját (hogy erőltetett legyek) tükrözi.
Végül, pedig ismeretlenül is barátilag azt javaslom az a bloggernek, hogy az utolsó gúnyos kirohanásához hasonlóktól a jövőben tartózkodjék, mert ezekkel nem a kritikusairól mond véleményt, hanem önmagáról.
Ha nem gyűjtesz aláírást, nem lesz népszavazás. A szakszervezetek és az ellenzéki pártok aláírásra buzdítanak. A Kettős Mérce blog eddig sem rejtette véka alá, hogy szeretné, ha a kormány-buktató (munkavállalói jogokat védő és a Hoffmann Rózsa féle oktatási rendszert…..