Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReedRichards

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a képregényrajongók idegrángást kaptak a Vasember 3. egyik kulcsfigurájának átértelmezésétől, ettől Az acélember pletykától hosszabb szanatóriumi beutaló is képbe kerülhet. Tulajdonképpen az is lehet, hogy a Warnernek illene orvost biztosítania az első néhány vetítésre,…..
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
ReedRichards 2012.05.31 08:27:50
@Rántott máj: Judas Priest Jugulator: Muhahahahahahaha! Az egy vicc, moondom ezt úgy, hogy megvettem annó és még tetszett is. De a Maiden bármely újabb albuma magasan veri. A modern hangzás meg mit sem ér, ha ugyanazt az oldschool riffelést nyomják alatta gagyiban.
A régi ideák ebben a világban elégnek. És ha nem alkalmazkodsz, meghalsz.Érdekesen, de ami lényegesebb, érdekfeszítően indult a sétáló holtak második évada, és ahogy haladt (illetve pontosabban, ahogy nem) a cselekmény, úgy lehetett egyre jobban ekézni, amiért a szappanoperától…..