Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun49

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év kellett az új NKH-vezetésnek ahhoz, hogy alaposabban átlássa a rendszer működését és egy nagystílű mozdulattal megakassza a vezetőképzés vizsgáit. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hun49 2012.03.21 11:48:22
Ez az az NKH amelyiket még Dr (Eclipse) bocsánat Eiselt György koordinált össze ilyen szépen a Gyurcsány, majd a Bajnai kormány alatt? a válasz IGEN! Ez a kiváló szakember most a belügyminisztériumot koordinálja. A fülkeforradalmat követően rögtön Államtitkárként, majd miután meggyanúsították az NKH.-s pályafutásáért hivatali vesztegetéssel, főosztályvezetővé lett leminősítve. Valószínű a vesztegetésügyi főosztályt vezeti most a Belügyminisztériumban.

Az elmúlt években és most is a kommunista beidegződés látszik pártjainkon és kormányainkon színtől és meggyőződéstől függetlenül. Államosítani minden feladatot amit nem sikerült a privatizációnál megszerezni (Eredetiségvizsga, Zöldkártya) most jön a gépjárművezető képzés, majd ezt követően a feladatot rálőcsölni a már így is túlterhelt és képzetlen állami gárdára,(NKH, Kormányhivatal, stb) az árbevételét pedig kiszippantani az Eclipse és hasonszőrű strómancégeken keresztül kitalált és haszontalan feladatok elvégzéséért 10X.-es áron.

Ezután jöhet a hivatal szóvivője , vagy gazdasági vezetője aki ártatlan szemekkel bemondja hogy sajnos ők erre a feladatra (ami nem mellesleg a privát szférában jól működött) nem kaptak elég forrást. És ez így is van csak hát a háttere azt nem kell bolygatni...

Nem kell keresni a hibát most is és korábban is minden a pénz megszerzésére irányult.

Most egy kicsit lelassítjuk, megrogyasszuk, hogy majd néhány hónap múlva előhozhassuk a csodatévő vállalkozást ami 5-6 milliárd forintér megmondja (vezetői tanácsadásban) az NKH.-nak, hogy fel kell vennie még 50-100 vizsgabiztost. Persze forrás az nem marad rá mert addig elköltik tanácsadásra.

Hát így meg ez és ahogy most állnak a dolgok így is marad...