Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ne dudd gi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
A tévétörténelem egyik legviccesebb sorozatának messze legszórakoztatóbb epizódja sem úszta meg, hogy valami túlbuzgó cenzor ne találjon benne kivetnivalót. Az 1975-ben készült The Germans-ben John Cleese amit csak tudott, kihozott Mr. Waczak figurájából. aki egy fejsérülés…..
Ne dudd gi 2013.01.30 14:56:24
Nem kis kihívás, nem könnyű feladat. Mi magunk, ugye, hosszú évek nehéz munkájával jutottunk el odáig, hogy végre ott a fal, annál jobbra már nincs. Na de hogy a gyerek. Azt ki kéne még kupálni. Lóból már nem szophat, bassza meg az elmúltnyolcév. Bölcsibe, oviba is kell…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Ne dudd gi 2012.04.05 00:21:31
@Sachkter: Végigszemeteled a netet ahol csak megtalálod ezt a hírt. A "mandínert" meguntad átsétáltál ide.Röhejes vagy.