Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franciadrazsesz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A betegség az élet sötét oldala, a kínosabbik, a terhesebb állampolgárság. Ugyanis minden ember kettős állampolgársággal születik, egyaránt polgára az egészség és a betegség birodalmának. Bár mindannyian szívesebben használjuk az egészség útlevelét, előbb-utóbb…..
Franciadrazsesz 2016.03.14 07:06:02
@ccvv: Kedves "ccvv"! Joga mindenkinek van mindenre. Ha gyűlölni szeretné a rákot, tegye. Véleményem szerint teljesen felesleges gyűlölni bármit is, bárkit is. A rák az ellenségünk, küzdeni kell ellene. A rákot nem próbáltam, benne élek nyolcadik éve és boldog vagyok gyűlölet nélkül a betegségemmel. Tudom, bele fogok halni, egyszer, de nem ma és nem holnap és nem is mostanában. Persze imádkoztam sokat, hogy könnyű legyen a halál. De már nem fohászkodom ilyenekért, csak a boldogságért, amit minden nap megélhetek. Ha gyűlölném, nem élnék már és nem látnám a gyermekeimet cseperedni... Ez a videó számomra csodálatos, valaki meg sem nézi, valakiben gyűlöletet kelt, valakiben tiszteletet. Mások vagyunk, másként élünk meg mindent, de az utunk eleje és vége ugyanaz, a bejárt út? Hát igen, véleményem szerint az legyen gyűlölet mentes
Igen, megint kísérletezgettem. Olvastam egy-két helyen erről a levesről - és ez született belőle. Hogy milyen lett? Nagyon finom, nagyon más, mint egy sima hagymaleves. Szóval gyertek, próbáljátok ki Ti is.....
Franciadrazsesz 2016.03.13 08:04:30
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Franciadrazsesz 2012.08.01 22:56:11
Csak egy rövidet. Előre elnézést érte. Érdekes, ám kb egy hónappal előtte jártam a Balatonon és pont ellenkezőt tapasztaltam, pedig egy neves rendezvény is arra a hétvégére esett. Szinte alig voltak az újfajta piros légkondicionált vonaton. Ups, korán reggel volt... Kulturáltan és kényelmesen utaztam, nagyon nyugalmas utastársakkal, akik kezében se sípok, se sörösdobozok, se pálinkásüvegek, se zöldség a zsebben, se tabletták és semmi party kellékek. Persze tisztelet a kivételnek aki nyugodtan végig tud menni a Déliből bármilyen fesztiválra is... (Én nem tudnék!! Biztos dolgozna a bugi a lábamban). Szóval a MÁV védelmében, úgy gondolom, hogy ilyenkor inkább buli vonatokat indítson, ami maximum magtáras kocsikkal van szerelve. Abban lehet dajdajozni, inni, enni, akár még firkálni is. A kocsik végében egy pottyantó oszt csókolom. Még felárat is kérnék!

A kommentelő által megélt megoldás sem rossz, mert ha heringként beszorítják a népeket a kocsikban, 1. jobban összejönnek a buliig, így jobb lesz a party. Lehet, hogy életre szóló kapcsolatok köttetnek 2. Csak 3 régi lelakott kocsit tesznek tönkre a jól nevelt gyerekek 3. legközelebb kocsival mennek, amiben a sofőr majd sikongat a többiekkel, hogy ott pedig nincs kaja, pia és meg sem áll pisilni sehol.

Szóval, ha valaki ilyen bulira vetemedik, annak bizony be kell járnia az odáig vezető rögös utakat is. Különben miről fog mesélni a saját gyerekeinek, ha lesz egyáltalán
Franciadrazsesz 2012.08.01 23:32:40
@Otovszky E.: Nem értem... Egy nagy közszolgáltatót ne a sarki boltoshoz hasonlítsunk! Ha ott szaros a kenyér és bunkó az eladó, hát zárjon be és húzzon inkább árufeltöltőnek a multiba. Az elmúlt pár évben (megkövetem magam) még a vonatok közelébe se mentem, csak a gyerekkel hogy mutogassam neki, mint látványosság. Idén több alkalommal is használtam a MÁV ot, nem egyszer és nem kétszer. Biciklivel Pestre (hogy ne a BKV-t használjam, mert ugye azt nem szeretem, mert olyan amilyen ezért nem ülök fel rá), majd haza. Az Én szememben a MÁV nagyon sokat fejlődött az elmúlt 10 évben. Sok pénzt (OK OK a miénket) költöttek rá, és biztos fogják is. Szerintem jó irányba halad. DE!!!! Valaki mondja már meg, hogy melyik professzionális logisztikus fogja kitalálni, hogy a Balatonon éppen rendezett partyra hányan fogják igénybe venni a szolgáltatásukat. JAJJJ, az internetes jegyvásárlás (arról is olvastam már, hogy nem működik időnként és hogy milyen modortalanok az ügyfélszolgálatosok... őket faron kell pöccenteni, vagy több pénzt adni nekik a mosolyért)

Szerintem egy szónak is száz a vége, partyra party takarmányos szerelvény, oszt had szóljon. Sörpadok bele, pult, és egy bivaly mozdony elé, mindenki örülne, még ha fullon is lenne.
Sorra jelennek meg az újabb és újabb hírek a különböző mesterséges hasnyálmirigy fejlesztésekről. Nem csoda, hiszen olyan kütyüről van szó, ami egy csapásra lenne képes pótolni az inzulintermelő béta sejtek funkcióját - ami jó a cukorbetegeknek, meg persze a forgalmazó…..