Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ájlesz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeült a válságstáb. - A bukott baloldal (Gyurcsány-Bajnai-Mesterházi trió és gárdájuk) összefogva az IMF-fel, az EKB-val, a bankokkal, a multikkal és a Holland labdarúgó válogatottal, meggyalázta a Nemzeti Válogatottunkat. Ez így nem mehet tovább! – jelentette ki a Kedves…..
ájlesz 2013.10.12 17:46:16
Olvasom Mesterházy Attila MSZP elnöknek az Orbán-kormány leváltásával kapcsolatos, Tizenöt tézis címet viselő, hétvégérejólesz kategóriájú eszmefuttatását, és azon gondolkodom, vajon ki viccelte meg ilyen csúnyán ezt a jóembert. Mert ha ő maga követte el ezt a politikai…..
Immáron kevesebb mint egy év áll előttünk a következő parlamenti választásokig. Annak ellenére, hogy ez a tény egyelőre még viszonylag kis hangsúllyal jeleik meg a médiában, a politikai életet nyomon követő választók egyre tisztább képet kapnak a pártpiac ilyen-olyan…..
Az ember, aki 1989 óta folyamatosan hazudik, pontosan olyan, mint Stirlitz. Orbán Viktor már akkor tudta, hogy a túloldalon csak Gyurcsány számít. Bizonyíték a Fekete Doboz videója, amelyre most megint egyre többen kattintanak.Mert mi másra gondolhat az ember, amikor a szerfelett ostoba…..