Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcy63

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SÜLE KATI Streetstyle 2016.12.17 2016.12.17 22:50:21
  NO 4 Kis sárga  feketével Little jellow with black DIY ötlet /idea Fekete koktél kabát 50 évek- aszimetrikusan megtűzdelve Black coctail coat from the 50s upgraded into a unique piece szoknya/skirt: Zara sál/ scarf: Reserved cipő/ankle boots: Attitude (Attalai Zita design) foto/ photo:…..
 DIY 2013- évi utólsó napi ötletem ökodesign területén, ahol a fenntartható divat, az újrahasznosítás és a kreatív öltözködés kérdéseire keresem az ötleteket, megoldásokat. lakkcsizmából- sniccer segítségével  cipőt csináltam Hajrá egyedi ruhadarabok, olcsó…..
Van egy csodálatos, több méteres "maradék" selyem anyagom, (turiban vettem Bécsben), amit rakosgatok innen oda, onnan ide, mert nincs szíven belevágni. A 4 méterből egy métert már levágtam, abból  lett egy nyári ruha (szintén csak hajtógatós),  a többi 3 méter egyben…..
SÜLE KATI SK Artdress bemutató 2013.10.26 21:25:36
Emlék képekben egy kellemes estéről, ahol  kreatív öltözködés iránt érdeklődő hölgyeknek ruha átlakítási ötleteimet mutattam be. Köszönet a háziasszonynak, Anikónak és modelljeimnek Gabinak, Hannának, Lizának és Mirának, akik  szettjeimet viselték, és…..
           SKARTDRESS FASHION SHOW  - Virág Judit Galéria   Most találtam rá Maradász Zsuzsira, aki hazai pályán a Green Wedding-nek nevezett irányzatot képviseli.  A kifejezés magyar fordításban Zöldesküvő, ahol nem valami bió,…..
SÜLE KATI Báli ruha több élete 2010.01.10 21:17:00
Jön a báli szezon és kellenek az ötletek. Ehhez az Haute Couture estélyiket szoktam nézegetni, hol egy kis DolcecGabbana-t, hol egy kis Dior-t... Ha egy kis trükköt bedobok, akkor senki nem tudja meg, hogy milyen kevés pénzből jött ki  bálkirálynői megjelenésem. Nekem van…..
Szomorúan tapasztalom, hogy hazánkban a nők zöme negyven felett szinte láthatatlan, pedig éppen ennek a korosztálynak van meg az anyagi biztonsága ahhoz, hogy kialakult ízlésvilágának és anyagi lehetőségének megfelelően öltözködjön. A divat ennél a korosztálynál szóba sem…..
SÜLE KATI Frizurák másképp 2009.04.13 18:08:00
 Az ELLE  áprilisi számában Mörk Leonora "Két kor Között" cikkét olvasom . A magyar nők "nénis" megjelenéséről írt pár sora szuper!Valóban,  Magyarországon a nők zöménél "megáll" az idő ötven felett. Coco Chanel szavai …..
SÜLE KATI Sálból ruha 2011.08.06 22:56:00
         Két sál története a következő képsor. Turiztam, nem meglepő módon és találtam két egyforma sálnak egy egy szín-variációját. Épppen hőség volt azon a héten és készítettem magamnak, a legkevesebb szabással és varrással…..
Ennek a koktél ruhának azonnal beleszerettem  a színébe! Ha már használt ruhát, mint kategoriát elfogadod,  jó, ha megnézed a textiliákat forgalmazó régiségesek ruha felhozatalát is. Meg fosz lepődni, annyira jó cuccok  vannak!Nekem van egy jó, kipróbált…..
marcy63 2012.04.03 18:34:13
Újrahasznosítás egik formája, amikor egy szép nagy sálat ruhaként hordok.Első gondolatom az volt, hogy sálat szimplán szétvágom és oldalt összevarrom. A szétvágási ötletem eredménye lett  az első képen látható ruha.  A gyakorlat adott egy másik viselési…..
SÜLE KATI Neon színek játéka 2011.07.24 21:13:00
Örültem, hogy turiban rátaláltam erre a korall színű kardigánomra. Tavaly leárazásban vettem  élénk sárga nyári pamut ruhámat, de nem igazán találtam meg azt a színt, amivel szívesen viseltem volna...Most végre rátaláltam. Ezeknek a vidám színeknek a kombinációja…..
SÜLE KATI Esküvői ruha olcsón 2 2008.10.26 17:30:00
 Sokszor azt tapasztalom, hogy minden nő túl akarja magát öltözni az esküvőn. Ennek   tradiciónk lehet az oka, mivel ez egy olyan "esemény" amire szívesen költenek akár milliókat is a szülők. Úgy is fogalmazhatnék, hogy egy esküvői ruhába bele ad mindenki…..
 Kabátok után jöttek a blézerek és annak trükkös variációi.Első blézer:Kedvenc darabom ez a Gaultier blézer, amit megrágott több helyen is a moly, de sebaj, kivágtam azokat a részeket, amik csúnyák voltak, és lett belőle egy "vagány" megjelenés:nem az ujja…..
 Második  blézeres megoldásomat inkább érett nőknek szántam. Modellem ezúttal, hitelesség kedvéért érett korosztály képviselője.smink: visszafogott, elegáns /Kiss Petra…..